Дата и час: Съб Фев 15, 2025 2:12 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 3 [ 31 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Аниме дискове по сергиите?
МнениеПубликувано на: Пет Апр 21, 2006 7:30 pm 
Аватар

Днеска си чакам на една спирка и гледам, че идва автобуса за Ляо Лин. И така както си гледам приближаващия автобус, погледът ми попада на сергията(павилион/павильон) за вестници и списания.... И виждам с големи букви да пише ANIME... На някакъв картон, или поне на мен на картон ми заприлича, макар първо да си помислих, че е списание. На картона(да приемем, че е картон) беше изобразена една мацка, дето просто не мога да се сетя от кое аниме е, и освен това някакви герои, които ми заприличаха на тия от Loveless, ама понеже съм гледал много малко от анимето и не съм сигурен. Освен това имаше 3 диска, като май принципно са били 4. Мярнах някаква цена 2 лева, макар на картона с големи червени цифри да пишеше нещо от рода на 5 евро. Успях да погледна само един от дисковете(цялата история се случва за около 20 секунди), на който пишеше нещо Гундам, и останалото беше на италиански. А аз на италиански знам само да броя до 10, макар че миналата година поучих малко в университета, и успях само нещо да схвана за някакви картинки. Та на връщане нямаше как да мина оттам, че бях много натоварен с покупки, но сядам и пиша, да видим дали някой друг е попадал на туй чудо. Между другото, въпросната спирка е на Ботев и Сливница, спирката на автобусите и тролеите за към Люлин.

Ако този "въпрос" е бил обсъждан, простете ми - потърсих из форума, но не видях някой да е споменавал за това. Ако съм пропуснал - виноват. :)

P.S: Не съм много сигурен, че темата е за този раздел, ама аз я прецених като хем обща, хем за аниме... Ако съм сбъркал - сорка. :)

Претенциозност до дупка му е цаката, казвам претенциозно претендирайки за претенциите си.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Апр 21, 2006 7:55 pm 
Аватар

Даааааааааа!
Купих си гоо Изображение *грее*
Отивах си на училище и видях въпросния картон на едно павильонче. Значи попринцип е 5,50 евро, ама понеже сме пичове в България е 2 левчета..^^Изображение
Отпреде на картона са изобразени Loveless, FLCL и неизвестната мацка с червените ластичета, която и аз не съм я виждала преди..xDИзображение
Дисковете са четири.Ам, моите на са на Гундам, а на RahXephon. Добре де..първият (единствения с аниме епизод вътре, значи главен диск) е на RahXephon и съдържа нещо като ..първи епизод + разни други "изрезки" от анимето + трейлъри на хм..не успях да ги изгледам всичките, но в началото видях Hellsing и др.-доста са. Втория, третия и четвъртия диск са сборни-има супер много неща-като се почне от уинамп скинове, мине се през аниме иконки за комп и се стигне до косплей. И има адскиии много ревюта-трейлъри на анимета. Аа..даже японски реклами^^
Сугойско е, който си го намери, да го взима веднага.
ИзображениеИзображение
ПП: Йеп..всичко що пише е на италиански xD

Deep roots are not reached by the frost.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Апр 21, 2006 8:19 pm 
Аватар

Това и аз го видях ама понеже на запад на евтините неща се им рисуват аниме за тва не си го зех. Утре отивам да се снабдя. А някой ако може да пусне малко превод за тези като мен които идея си нямат от италиански.

My anime and manga list
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Апр 21, 2006 8:26 pm 
Аватар

IvanTheChemist написа:
Това и аз го видях ама понеже на запад на евтините неща се им рисуват аниме за тва не си го зех. Утре отивам да се снабдя. А някой ако може да пусне малко превод за тези като мен които идея си нямат от италиански.

То и аз не зная италианскиИзображениеобаче имената си приличат "imagini"-"images" и т.н., а за останалото, достатъчно е да знаеш, че "си" е "да"..или аз поне се оправих.
ПП:а ако не ме вадят очите в един от дисковете имаше и гръцки букви..xD happy end..

Deep roots are not reached by the frost.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Апр 21, 2006 9:53 pm 
Аватар

дааааа това и аз го видях, но като минавах с трамвая по витушка :spinin: , видя ми се много невероятно и си помислих, че нещо си въобразявам :shock:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Апр 21, 2006 9:58 pm 
Аватар

Ще се разходя утре да го видя. Може да направя и една снимчица, та да се види това чудо от широката публика.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Апр 21, 2006 10:56 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Тъъъ... говорите за черен пазар на италиански аниме c-dvd-та :?
Хубаво, че са написали АНИМЕ на картона, иначе аз не бих си го взел :?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Апр 21, 2006 11:19 pm 
Аватар

Ха и аз си взех.Моят е с Rahxephon и още 3 диска с други глупости ама проблема е че и грам не чаткам от италиански. :?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Апр 21, 2006 11:34 pm 
Аватар

Местоположение: 22-4 Shinsu-dong, Mapo-gu, Seoul 121-854, South Korea
Добре де ,а това нещо име има ли си? Брой ли е , единствено ли е ? :shock:
Особено ме вълнува какво точно има там за Loveless? :o

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Апр 22, 2006 1:15 am 
Аватар

Вие сте касметлии живеете е София :( и сега като чета ми става много гадно защото в Бургас не съм видяла такива будки,павилиони и т.н. :( :( :( :( ...Пък така е много на хараба да си вземеш нещо което тарсиш в интернет и не го намираш,а фактически го намираш в някой павилион :( :( :(

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Апр 22, 2006 1:42 am 
Аватар

то да не мислиш, че в софия се виждат често такива съдържащи дискове с анимета o_0

и да верно пуснете малко по-подробно инфо и може и аз да си го купя :D :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Апр 22, 2006 11:14 am 
Аватар

това са дискове, а не DVD-та и на тях няма нищо интересно :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Апр 22, 2006 1:24 pm 
Аватар

ааааа :love: ...........ще може ли малко по-точно местоположение на спирката да дадете ^^ ? Моляяя :love: ?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Апр 22, 2006 1:50 pm 
Аватар

chibi_chibi написа:
ааааа :love: ...........ще може ли малко по-точно местоположение на спирката да дадете ^^ ? Моляяя :love: ?

Ами аз съм казал на коя спирка го видях - Сливница и Ботев където се пресичат, спирката на автобусите и тролеите за към Люлин.
[dimension] каза, че си го взел на път към училище, ама не каза къде учи, а liones сподели, че го има и на Витошка.

Цяла сутрин гледам разни филми и готвя, но след малко излизам да пазарувам и ще ида до няколкото сергии на 5-те кьошета, да видя тук има ли го. Ако го набарам ще си го взема и ще докладвам! :D

Претенциозност до дупка му е цаката, казвам претенциозно претендирайки за претенциите си.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Апр 22, 2006 2:26 pm 
Аватар

дааамИзображение.........................*бие се по главата*..............а уж съм люлинчанка до мозъка до костите сиИзображение...................и пак, Изображениене мога да се сетя къде се пресичат Ботев и Сливница......надявам се, че chi знае.............

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 3 [ 31 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]