|
Дата и час: Пон Фев 18, 2019 5:05 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Плакали ли сте на аниме? - Внимание!!! Много спойлери.  Публикувано на: Съб Дек 27, 2014 1:53 am |
 |
Rampage |
|
 |
|
Копеле, когато в One Piece запалиха Going Merry в 312 епизод, се скъсах да рева. Може би най-тъжният момент за мен, в което и да е аниме.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН... 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Плакали ли сте на аниме? - Внимание!!! Много спойлери.  Публикувано на: Съб Дек 27, 2014 1:13 pm |
 |
Naruto_Kurosaki_92 |
|
 |
Регистриран на: Вто Юли 16, 2013 6:13 pm Мнения: 700 Местоположение: Годеч
|
Ми за сега не съм ревал, но ми е било на няколко пъти да ревна на моменти от One Piece(историите на героите, особено Робин и Брук, в Ениес Лоби, когато Робин каза, че иска да живее, когато Кума раздели Сламените шапки в Шабонди, при битката на Луфи с Усоп и при раздялата на Сламените шапки с Мери).Въпреки, че всички моменти които изброих бяха много емоционални, не съм ревал на нито един от тях, но съм сигурен, че ще има и такъв момент.
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Плакали ли сте на аниме? - Внимание!!! Много спойлери.  Публикувано на: Съб Дек 27, 2014 5:54 pm |
 |
FirePenguin |
|
 |
Регистриран на: Пон Сеп 01, 2014 3:10 pm Мнения: 1034 Местоположение: Whole Cake Island, New World
|
Ааа сега си припомних... FirePenguin написа: ^ ОМГ, мислех че съм единсвения. И аз ревах там, много тъжно ми стана... Мисля, че само на този момент съм ревал. + на разговора на Луфи и Джимбей в Post-War Arc когато Луфи си припомни, че екипажът му е също много важен и преодоля всичко заради тях Мисля, че сега покрай ще се реве доста...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Плакали ли сте на аниме? - Внимание!!! Много спойлери.  Публикувано на: Съб Дек 27, 2014 6:36 pm |
 |
KoP3Le7o |
|
 |
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 4:43 pm Мнения: 9044 Местоположение: J✯O✯J✯O
|
Късам са!  Всичките анимета много тъжни... Особено шонените, постоянно драми и то все едни и същи и аз като взема се разчувствам. Ужас, не мога да говоря, някаква буца ми е заседнала на гърлото, извинявайте.
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Плакали ли сте на аниме? - Внимание!!! Много спойлери.  Публикувано на: Съб Дек 27, 2014 7:56 pm |
 |
KoP3Le7o |
|
 |
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 4:43 pm Мнения: 9044 Местоположение: J✯O✯J✯O
|
Аз съм сериозен! Особено на "Наруто", там съм се късал от рев! И авторът не спира да ни натяква техните тъжни съдби нон-стоп, много гаден тоя Кишимото! Рев, рев...
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Плакали ли сте на аниме? - Внимание!!! Много спойлери.  Публикувано на: Вто Фев 03, 2015 5:09 pm |
 |
Francesca Caviglia |
|
 |
|
Аз плаках на Angel Beats на епизода с историята на Иласава (май така се казваше героинята, гледах анимето отдавна). Плаках и на 10 еп. когато Хината каза на Юи, че независимо всичко ще се ожени за нея, въпреки, че тя не може да стане и да се движи.. На Black Rock Shooter често си поплаквах, както и на Clannad особено на втория сезон - After Story, на 25 - ти епизод страшно много ревах. Плаках и на Higurashi (през Kai сезона повече) когато измъкнаха Сатоко от чичо й и на последните няколко епизода. Тогава през цялото време плаках. Абе, аз съм си страшна ревла. Плаках на края на Elfen Lied и Mirai Nikki. Явно съм ревала на всички анимета, гледани досега (без Lucky Star XD)
П.С - Плаках и на Another и на още много анимета, но не се сещам сега.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Плакали ли сте на аниме? - Внимание!!! Много спойлери.  Публикувано на: Съб Мар 21, 2015 9:26 pm |
 |
shinsou |
|
 |
|
Доста съм си поплаквала, чак не мога да се сетя за всички пъти  Но определено се сещам за , и няколко пъти на Monster. Дори на Гинтама успях да се разрева (не само от смях )
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|