Дата и час: Вто Фев 11, 2025 9:36 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 10 [ 140 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Дразнещи Аниме Елементи
МнениеПубликувано на: Чет Авг 23, 2007 9:56 pm 
Аватар

Та кои елементи ви дразнят в дадено Аниме или като цяло.
Дали ще е прекаляването на даден жанр в анимето или просто нещо, което ви дразни в самото аниме.

Моля ограничавайте се със спойлерите :!:

Имате право да опонирате мнението на другия, за да промените възгледите му за даденото Аниме.
Само по 2 мнения на ден, всички спам и флууд мнения се трият без предупреждение.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Та да почвам аз.
Anime - в последно време почнаха много да прекаляват с жанра Echi. :? Ако ще има ечи да е ограничено до някаква степен, като искат да направят специално за фенбойтчетата хентай по анимето, че да се радват там. :?

Zero No Tsukaima - Анимето е хубаво, но ме дразни много това, че главния герой се пребива за безсмислени неща - поне като го пребиват да го бият ей така за кеф, а не за някакви абсурдни причини. :? (цитат на един приятел, с който съм напълно съгласен)
Blue Sonnet - недъгивия жанр драма набутан в хубавото аниме :?
Naruto - съмнявах се, че по-тъп неможеше да стане главния герой. Добре, че в новият сезон изглежда малко по-умен. :lol:
Shaman King Не показваха сцените на убийствата на аниме героите. Не ми показвайте небето, а малко кръв исках. :lol:

Нататък повече.
Айде искам вашеto мнение.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 23, 2007 10:01 pm 
Аватар

(first)

Bleach - стигас с тоя lovie dovie shit може да го дават малко по-хардкор .... един от предишните остове беше баш метал сега цял епизод се разказва как някъв трее да пази няква торта ,а да и кръвта пада направо в твърдо състояние лол :lol: .

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 23, 2007 10:09 pm 
Аватар
Пантсу Мастър

Прекаленото разтягане и разводняване на действията и емо-героите.
Елфен лийд - супер безсмислено с огромна фен база :/
Наруто - прекалено разводнена история, която и без това е куха.
fmp tsr - емотизиран Соуске :/

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 23, 2007 10:10 pm 
Аватар

Zero No Tsukaima - Анимето ми хареса,става за губене на време. Но голямо впечатление ми направи това че адски много ми прилича на Shakugan no Shana (не историята естествено :lol: ). Не ме разбирайте погрешно,но ако направите косата на Louise малко по-остра и тъмна (червена), еми... това си е чиста Шана! Нейният приятел (забравих му името xD ) все още му викам Sakai Yuji! Приличат си едно-към-едно , но не само в арта. Имам чувството ,че гласовете са правени от едн и същи хора :D
Като цяло- Анимето е добро,само дето от първи сезон имаше 3-4 епизода който наистина ми харесаха.

History's Strongest Disciple KENICHI - Нямам думи- едно от най-интересните анимета,които съм гледал.
Замисъл- 10/10 ("The Weak will not always be weak" - тази фраза ме изпълни още от първия епизод^^)
Арт -10/10
Музика - 30/10 - Свалих си целия саунтрак и по цял ден го въртя на Winamp-а.
Изобщо много ми харесва. А и научих някой неща,приложими и в истинси бой :)
Overall : My favorite anime these days.

Naruto Shipuuden - ZZZzZZzzZZzzZzzzz Много бавно се развива действието в анимето. Една битка- 5-6 епизода??? Както и да е,очаквам да стане добро по-нататък.

Bleach - Фиилърите (футбол,кендо) ми харесаха, ама онази простотия с тортите ми дойде в повечко. Аниуейс, сега чакам с нетърпение да вися...ъъъъ...как му беше името.... а да! - Ичиго! :lol:

Това е за сега :wink:

Последна промяна animefen2007 на Чет Авг 23, 2007 10:12 pm, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 23, 2007 10:11 pm 
Аватар
Spamoza Vulgaris

Мразя развитието да е прекалено предсказуемо и банално,често няма изненада (пр. И сега главния герой яде бой, много бой, още малко и ще го убият, в това време отнякъде като манна небесна му идват някакви силиции той с 1-2 удара убива/ранява сериозно противника. Искам някой път главния герой да яде толкова бой че да не могат да го свестят 3 дена) :? ...Бавното развитие.....аааааааааа 3 месеца въртят една и съща ситуация при това в началото винаги ни припомнят какво е станало в предишния епизод...все едно има какво толкова да забравиш. :evil: (това особено засяга Наруто).Съгласна съм за драмата-дай сега ще ревем щото трябва малко рев да има или дай пък да убием някой готин за разнообразие... :roll:....отворен край-кво беше това на края на elfen lied?! :o
...to be continued

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 23, 2007 10:12 pm 
Аватар

Волтроните по меха аниметата :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=eFzXYUucmYI
Sit upon the frozen heavens, Hyourinmaru!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 23, 2007 10:39 pm 
Аватар

Ето пример който ме ядосва :x
Добрият и лошият се бият. Добрият взима надмощие и в този момент идва гаджето му. Тичайки тя крещи " не се бийтеееее", той се разсейва и лошия го ранява сериозно и т.н. знете за какво става въпрос, случва се във всеки втори action.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 23, 2007 10:43 pm 
Аватар
Всепризнат Спамър

Claymore - герой от тип " Аи уил протект хът" :roll:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 23, 2007 10:47 pm 
Аватар

Naruto

С това че героят никога няма да целуне Сакура!!!Ето на това най - много се дразня!!! :evil: :evil:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 23, 2007 11:26 pm 
Аватар

Напълно съгласен с dripper
Anime Comedies - напоследък излизат много нови и интересни комедии, но повечето съдържат ecchi елементите, и някак си по-голямата "веселба" идва от тях x.x.
Fillers - добрите, стари отклонения... е не и за мен xD.
Manga -> Anime - еми самата интерпретация на мангата в анимиран вид. Не, че в това е лошото (дори е плюс), а в това, че си съкращават работата и се губи част от сюжетът, водещо до обърквация на зрителя.

(не говоря за конкретни анимета, ляля ^^)

Профил  

Заглавие: Re: Дразнещи Аниме Елементи
МнениеПубликувано на: Чет Авг 23, 2007 11:40 pm 
Аватар

dripper написа:
Naruto - съмнявах се, че по-тъп неможеше да стане главния герой. Добре, че в новият сезон изглежда малко по-умен. :lol:

хмм на мен пък точно в старите серии ми изглеждаше по-свестен...е, вярно че много плямпаше, но поне беше разнообразно пък в shippuuden-a само за отмъщения приказва и освен това имам чувството, че по-тъпо са го нарисували...много по-тъпо...нз.... :?

много ме дразнят и тия лигави любовни истории в devil may cry, направо да си изповръща червата човек :x

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 23, 2007 11:43 pm 
Аватар

И аз въобще на харесвам DMC,защото е невероятно кух откъм сюжет :x ,но все пак го гледам заради тупаниците и заради Пати и LADY :oops:

@фолен еми и аз супер му се дразня с това I will protect her,нека й се кефи и защитава ама не е нужно да го повтаря,нека си го знае за себе си...пфф

А за Наруто се дразня как всеки е супер надъхан и крещи колко е силен и после го пребиват....тея хора за скромност не са ли чували

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 23, 2007 11:47 pm 
Аватар

еми аз искам до опонирам всички които плуят Naruto :lol: (знам че думата преди Naruto изглежда мн тъпо)
1. Анимето е весело щото Naruto е тъп :P
2. За тва че Sasuke прилича на Емо мога да плуя (пак тъпа дума) само Dattebayo
3. За съжаление наистина деиствието се развива мн бавно B Shippuuden но спокоино в мангата е яко NE SE PRITESNQVAITE :wink:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 23, 2007 11:51 pm 
Аватар

Makoto (School Days) Тоя вече не мога да го гледам! Ту с едната, ту с другата. Направо като го видя да се изчервява, отдаден на перверзните си мисли, ми идва да го удавя в собствената му кръв... Кацура също не прави положението по-добро

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 24, 2007 12:16 am 
Аватар
Alice in Wonderland

Naruto

Нещата не опират само до новия сезон и графиката , а и до това , че имам чувствотто че правят героя по-тъп с всеки изминат епизод. Филмите въобще няма да ги коментирам - толкова са банални и инфантилни , че няма на къде повече !

Heroic Age

Принцесата . . . Принципно всички героини , които се превъзнасят по "доброто" и са гузни за всяка , дори мъничка , жертва , които едва ли не олицетворяват всичко свято , нямат никакви грехове и са пълни с мисли към по-ведро , безпроблемно бъдеще ( ако някой се сеща за коя героиня става въпрос ще рабере за типа , за който говоря) за мен попадат в същата категория.
/ Да не говорим , че на мен лично графиката не ми допада.

Devil May Cry

Това аниме като цяло ми е невероятно скучно . Всеки луд с номера си , но за мен историята е толкова вълуваща , че мога спокойно да си наваксам съня от безсънните нощи и да надвия самото безсъние за безценните първи няколко минути от новия епизод ^^'

Съгласна съм с повечето казани неща до сега , но да не се отклонявам с цитати . . . Това е , което ми роди измъчения мозък за няколко импулсивни секунди - после ще добавям ^^'

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 10 [ 140 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]