~ аниме артикулче Тук ще ви покажа как си направих един Каку. Ако вие имате други идеи/шаблони/разработки - дайте ги и тях ^^ _________________________________________ Ето как изглежда Каку - герой от One Piece
Ето ви A4 шаблонче...
Нагъваме..
Почваме лепенето...
Изисква време, аз му отделих цели 2 дена...
Moже да оцветиме. Ест., тая част може да я изпуснете, ако принтнете оцветено шаблонче, но аз предпочетох да си поиграя като в 4ти клас ^^
И вече си имате още едно излишно нещо за събиране на прах ^о^
Примерно, ако се направи от картон, може да му изрежете шапката и да го ползвате за моливник... бе все за нещо може да се ползва.. сигурно... все тая, аз съм доволен
Ихаа това сигурно си е голямо връткане respect само дето мене никога не ме е бивало в тея рязане и лепене спомянм си как по труд и техника мама все ми шиеше нещата или ми ги правеше п.п и аз имах такива боички като бях 4 клас после минах на медни
Тва е готинко, аз си бях направила на Луна и Артемис и ми остана да си направя Диана и лунния дворец и си имам finger puppets на всичките sailor-ки и на tuxedo mask Обаче подарих котките на дядо за рождения му ден Ако намеря сайта с нещата ще го постна
Публикувано на: Нед Ное 19, 2006 1:24 am
dark_hero
Регистриран на: Пон Сеп 19, 2005 5:45 pm Мнения: 418 Местоположение: Somewhere in the universe
ммм можеби малко грубо ще прозвучи но невиждам смисал да си хабите времето с такива глупости....ако толкова силно желаех да имам картонени глави щях да излъжа някое съседче от 2-ри клас че за домашно има да напраи еди кое си....после за път за училище го причаквам и му го открадвам...мн по лесно и мн по малко усилия
_________________ Enjoy life. There's plenty of time to be dead. ------------ Който казва, че трудът е песен, нищо не разбира от музика.
На мен пък много ми харесва рязането и лепенето, ама оцветяването го мразя Правил съм разни макети на Рилския манастир, църквата във Велики Преслав, патриаршията във Търново, ама ... за аниме артикул до сега не се бях сещал, ще потърся нещо по-трудно и ще го направя
Заглавие:
Публикувано на: Пон Ное 20, 2006 11:59 am
markymarkov
Регистриран на: Чет Май 11, 2006 11:46 pm Мнения: 1236 Местоположение: Shifting from one place to another ...Professional killer with a waterpistol
ммм можеби малко грубо ще прозвучи но невиждам смисал да си хабите времето с такива глупости....ако толкова силно желаех да имам картонени глави щях да излъжа някое съседче от 2-ри клас че за домашно има да напраи еди кое си....после за път за училище го причаквам и му го открадвам...мн по лесно и мн по малко усилия
OMFG
_________________ Beauty fades, dumb is forever.
Заглавие:
Публикувано на: Нед Ное 26, 2006 3:08 pm
unal
Регистриран на: Пет Окт 06, 2006 8:15 pm Мнения: 6214 Местоположение: 한국Friendship is like peeing your pants. Only you can feel it's true warmth.
Не е много траен (Особено ако не го пазиш ), но пък , би станало яко ,ако съчетаеш добре цветовете снимаш го и после го забиеш в стената за загубеното време (Но ще си имашш снимката за спомен )
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения