|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 1:13 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Юли 20, 2007 12:00 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4338_1257377497.jpg) |
victor_1988 |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Вто Май 02, 2006 9:57 pm Мнения: 3161 Местоположение: Sofia
|
@ Mantzikert
Може ли да го оставиш да си избира сам? ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Ти като негов познат трябваше да се нагърбиш със задачата да избереш нещо, което ще му допадне. Или поне да го ориентираш.
Аз никого не съм отказал, защото никого не съм се опитва да зарибя. Е по едно време правех некви опити с един, двама приятели, но те си мразеха аниметата от преди това. Така бяха настроени, така че не мисля, че аз съм ги отказал.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Юли 20, 2007 2:12 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6319_1693147043.png) |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Mantzikert, кажи му на тоя твоя приятел, че Е възможно куршум да бъде разсечен с катана! Гледал съм документални филми по виасат хистори и дискавъри в които показват и доказват нещата на практика.
Само че стреляха срещу меча де, никой не се нави на замахва срещу куршумите, чудя се защо ли xD
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Колко души сте отказали тотално от анимето? И как? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Юли 20, 2007 3:06 pm |
![Аватар](http://th96.photobucket.com/albums/l161/Nagatsu/Renders/th_DameDokurochan.png) |
Liu |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Нед Фев 04, 2007 7:54 pm Мнения: 326 Местоположение: Сред вятъра професия:заплес приятели:Триона!
|
Mantzikert написа: След време го убедих да прочете някоя манга и му пратих линк към връзки манга. Пичът оцели темата с яоя. Изтеглил си 2 чаптъра. И като стигнал до момента С ВАЗЕЛИН ИЛИ БЕЗ ми се обади възмутен и ме засипа с доста нецензулни изрази
Този твой приятел е голям карък обаче.Точно на тази тема ^^^
А иначе аз не съм отказвала никого,но едно момиче се закле,че никога няма да гледа аниме,защото толкова съм й надула главата с него,че вече се е отегчила.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Колко души сте отказали тотално от анимето? И как? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юли 21, 2007 2:06 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=7097.jpg) |
Gipsa |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
Регистриран на: Сря Фев 21, 2007 1:54 am Мнения: 48 Местоположение: Враца
|
Mantzikert написа: Сега е ултимативният аниме хейтър.
Както се изразява Тери Пратчет атеизма е най-виша форма на религиозно вярване така че не бой са. А това за сечене избягване на куршуми от упор едва ли не го има и по филмите тойя твоя човек значи и филми не гледа а тях ги дават по телевизията следва че и телевизия не гледа сигур и книги не чете та се чуда за ко е жив ваобще та само се мъчи жал ми е
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Колко души сте отказали тотално от анимето? И как? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юли 21, 2007 2:28 am |
![Аватар](http://img261.imageshack.us/img261/169/guzoca7.jpg) |
braingrinder |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
|
Mantzikert написа: И стигнахме до момента в който камбей сечеше куршуми със меч. Пичът писна на умряло. И каза че не е реално и каква е тази простотия.
ако искаш реализъм, гледаш документални филми.
всеки, който гледа или иска да гледа анимета трябва да е наясно
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|