Ем не пречи кой знае колко, защото аз си ставам рано и докато ям гледам 2 - 3 епа на някое аниме и после, ако ще уча уча и заминавам на даскало. А вечерта си пускам само AMV - та. Но другу си е да гледаш по 10 - 15 епа на ден.
Публикувано на: Пет Сеп 21, 2007 1:29 pm
camper
Регистриран на: Съб Юни 02, 2007 10:58 am Мнения: 819 Местоположение: The Village hidden in the Cornfield
Бахти 2-3 епа втф ко стаа тука бе ко е тва ядене? Аз като си пусня 6-7 епа подред цъкам пауза,отивам до кухнята,зимам некфа чиния и я тъпча с кфот намера и после за 10 мин се наяждам и не ям близките 6 часа...
Публикувано на: Пет Сеп 21, 2007 8:53 pm
Aspirin4o
Регистриран на: Чет Юли 05, 2007 9:28 am Мнения: 4552 Местоположение: Manchester, United Kingdom
Лесно е ... Плъг ГСМ-а към компа, Кoнверт епизоди на .3gp -> качвам епизодите на ГСМ-а и опааа. Вкъщи аниме ... в даскало Аниме, през ноща Аниме ... АНИМЕТО РЛЗ xDD
Публикувано на: Пет Сеп 21, 2007 10:09 pm
camper
Регистриран на: Съб Юни 02, 2007 10:58 am Мнения: 819 Местоположение: The Village hidden in the Cornfield
Лесно е ... Плъг ГСМ-а към компа, Кoнверт епизоди на .3gp -> качвам епизодите на ГСМ-а и опааа. Вкъщи аниме ... в даскало Аниме, през ноща Аниме ... АНИМЕТО РЛЗ xDD
Тва е истината братче...само дет телефона ми е натъпкан фул...
Публикувано на: Съб Сеп 22, 2007 12:49 am
ThundeR
RyuKo FanSubs
Регистриран на: Чет Май 17, 2007 11:19 pm Мнения: 1701 Местоположение: Варна
а, още един като мен Само че моите са в .mp4 , харесва ми разширението повече, и с 1ГБ паметта съм си осигурил занимание за най-скучните часове + докато пътувам към училище и докато се връщам
Заглавие:
Публикувано на: Съб Сеп 22, 2007 9:11 am
SSJ Kisoso
а, още един като мен Само че моите са в .mp4 , харесва ми разширението повече, и с 1ГБ паметта съм си осигурил занимание за най-скучните часове + докато пътувам към училище и докато се връщам
You're not alone my brothers-in-arms ...
И аз съм нещо от сорта, само дето не намирам качествени конвертери... и мога само XviD-а да оправям... некой да ми помогне (за конвертора де), не изоставяйте брат си във таз "безмилостна война" .
:shock: Бахти 2-3 епа втф ко стаа тука бе ко е тва ядене? Аз като си пусня 6-7 епа подред цъкам пауза,отивам до кухнята,зимам некфа чиния и я тъпча с кфот намера и после за 10 мин се наяждам и не ям близките 6 часа...
ае бро
във ващо даскало нз дали ва зорят толкова колкото в нащо, пък и си имам за цел Япония, което не става само с думи
и на мен не ми стигат 2 - 3 епа, но сега и с толкова се задоволявам
Ами аз си имам за всеки ден една програма. Разликата, е че в дните без тренировка излизам вечерта някаде, но все като се прибера гледам няколко епизода от настоящото аниме.
Заглавие:
Публикувано на: Нед Окт 28, 2007 1:53 pm
Hasegawa Kumiko-chan
еми не знам как се отразява анимето на даскалото щото почнах да гледам тая лятна ваканция, ма съм си направила план за през годината ,в който от 4 до 11 часа е времве за нон стоп аниме
пък и никога не съм имала проблеми в училище колкото и маколко да уча(около 15 мин на ден), та не мисля че ше имам сега
ами честно да ви кажа анимето определено пречи на училището важи и обратното.като съм на даскало много ясно че училището ще да е преди анимето все пак не мога да излезна със диплома за средно образование с успех 3.80 и като ме питат какво умея да има кажа че мога да гледам аниме 24/7 или до припадък. за това се опитвам да ги съчетая така че да ми пречат. деца не обръщайте гръб на училище заради аниме нека поне да е заради секс алкохол или наркотици ^^
_________________ "Никога не подценявай човека, който прави крачка назад, защото може и да се засилва..."
Заглавие:
Публикувано на: Пет Фев 08, 2008 12:07 am
hriskou
Регистриран на: Чет Авг 23, 2007 1:11 pm Мнения: 5025 Местоположение: The Galactic Layline
Не беше много отдавна когато по психология ме питаха кой е Камю и отговорът ми беше "Камю... Камю, Камю, Камю... а да, това е герой от Meine Liebe и Meine Liebe Wieder, онова малкото момченце, дето се имаше с цветята" и получих "похвала" в дневника "Неадекватно поведение в час."
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения