|
Дата и час: Пет Фев 14, 2025 7:01 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Фев 04, 2007 8:12 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4724_1349864918.png) |
Pres |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
LastActionHero написа: beyond the clouds ..няма какво да кажа повече
ех, мислех, че съм единствен на това мнение
изгледай и Hoshi no Koe , качил съм го в lzpreslav.data.bg
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Мар 16, 2007 5:42 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=112.gif) |
neferet |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Нед Юли 31, 2005 4:00 pm Мнения: 894 Местоположение: beyond the eyelids
|
Nocturno написа: Mushishi
напомня ми за стила на Studio Ghibli (Princess Mononoke, Howl's Moving Castle, Spirited Away), който много обичам.. анимета с красива природа - просто балсам за душата...
Kiba много ми харесва.. ся като съм на тая вълна, няма как да не го спомена.. ^^
различните стилове в The Animatrix... имаше странни неща.. но радващи..
Witch Hunter Robin не беше зле.. Amon малко нервеше, но иначе *вдига палец*
The Law of Ueki според мене също си заслужава поощрение в тая област..
жалко, че Wonderful Days не се брои съвсем в категорията с рисуваното.. въпреки че е хибрид.. хъм.. доста ми допадна..
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Мар 25, 2007 3:48 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4756_1235402323.jpg) |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Аниметата на Key& Visual Art`s + тези на Kyoto Animation тези които са ги гледали знаят за какво става въпрос...
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|