|
Дата и час: Пет Фев 14, 2025 4:27 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Сеп 11, 2006 11:26 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4950.png) |
Omega_Doom |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Нед Сеп 10, 2006 12:32 pm Мнения: 180 Местоположение: Segmentum Solar
|
Свалям, гледам, и зарязвам. Ако ми дотрябва чак токова място на машината гледам кое аниме ми е най-излишно в момента и го трия.
........ Елеметарно а ? ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops:
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Сеп 11, 2006 11:28 pm |
Bleed4me |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 9:47 pm Мнения: 2991 Местоположение: Германия, Бремен
|
Гледам.
1.Ако не ми хареса ...трия
2.Ако ми хареса записвам на DVD
3.Ако много ми хареса си търся DVD Clone и пак записвам
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Сеп 12, 2006 8:55 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=46.jpg) |
Razengan |
|
Регистриран на: Вто Юли 19, 2005 4:18 am Мнения: 3235 Местоположение: In the Jungle. Near the water, Close to the food.
|
pussycat написа: тегля гледам ако имам дискове записвам което ми харесва най-много другото го трия
Всички така правиме.
Кога ще направят дисковете по 5 стотинки и 10 ГБ за даможеме да складирам всичкото аниме което ни скимне.
_________________ Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win you're still retarded.[/b]
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Окт 11, 2006 6:26 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4832.jpg) |
Anateq |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Пон Авг 21, 2006 11:36 am Мнения: 256 Местоположение: Behind Silence ...
|
Засега (откакто имам по-големичък хард ) си ги пазя на него, но нещо и той взе да се пълни ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ..тааа надявам се скоро да се уредя с DVD записвачка ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) ...тогава ще си ги записвам да дискчета ^^
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Окт 11, 2006 9:42 pm |
ShApEsHiFt3r |
|
|
амииии в момента имам 80GB+ на hd и ми остават още 30-40 GB ^^ . Обикновено ги слагам на DVD напоследък но в момента имам само 1 DVD останало
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Окт 15, 2006 11:27 am |
Isamashii |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
Ако ми е харесало анимето :
Цитат: 2:теглите, гледате и решавате 4е туи аниме ви е легнало на сърцето и за тва си го сваляте на диск4е Ако съм попаднал на боклук го трия...[/quote]
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|