|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 10:40 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Авг 02, 2007 7:29 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8599_1363034438.png) |
elizabeth99 |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Нед Май 06, 2007 4:52 pm Мнения: 3088 Местоположение: Silent Hill,Nerdvana
|
Black_sun9209 написа: и само идва базикът - идва твой ред да те изпитат в час.... ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ти ставаш отиваш на дъската и почваш да пишеш простотии, докато през това време даскалката проверява тетрадката ти и вижда празните полета дето трябва да има задачи и белия лист с твоята рисунка ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops: ![Изображение](http://img223.imageshack.us/img223/4684/kkjdc5.jpg) Аха,да,да,макар и рядко съм имала такива моменти,а не знам дали ти се е случвало някой съученик да ти каже "Дай да ти вида рисунката" и после:"Госпожооо~,вижте колко готина рисунка нарисува ...(тука е съответното име на натопения човечец)" и после-Ааааа,ти що се занимаваш с такива глупости,а не внимаваш в клас,а?
П.П.Ако това са твои рисунки,много хубаво рисуваш...
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Авг 05, 2007 3:25 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6528_1515365020.png) |
Wind_Falcon |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
|
elizabeth99 написа: ... и после-Ааааа,ти що се занимаваш с такива глупости,а не внимаваш в клас,а?
Ние сме се разбрали с госпожите,да можеме да си рисуваме,стига да внимаваме.
Нали знаете колко внимаваме
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Авг 05, 2007 3:38 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=14063_1279802803.png) |
AHQ |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Пон Юли 23, 2007 8:34 am Мнения: 239 Местоположение: NowHere
|
Wind_Falcon написа: Ние сме се разбрали с госпожите,да можеме да си рисуваме,стига да внимаваме. Нали знаете колко внимаваме ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
И наще така викаха.Стига да све тихи и от време на време да слушаме ама в крайна сметка който дори си драскаше тихо получаваше конско от класната задето е такъв гамен
_________________ [center]Takamura vs Hawk @DailyMotion
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Сеп 07, 2007 12:57 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5718_1276776570.gif) |
dwigga |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Пон Дек 04, 2006 10:56 pm Мнения: 1378 Местоположение: In a world of music
|
Ееее хубаво беше на училище.. отиваш пиеш едно кафе и се прибираш да гледаш аниме
Ся положението е по-скоро - Работата и Анимето
Времето ми за аниме значително намаля... Ставам сутринта нямам време да гледам. Тръгвам на работа, върщам се, оправям се, излизам на вън. По късмет гледам анимета в един пич като отида да го видя до тях (ако е свалил нещо) и вечарта, ако ми остане време преди да легна *за работа* гледам.
И в неделя, сядам през деня и изяждам всичко излезнало през седмицата
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Сеп 07, 2007 1:40 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=7424_1251672941.jpg) |
lameraa |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Сря Мар 14, 2007 5:02 pm Мнения: 344 Местоположение: София
|
миии аз гледам анимета от на4алото на тая год не бих казал 4е ми пре4ат с тях без тях кои 6е ти у4и ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) 1 стр. не сам про4ел и минах без поправка (тая год.) ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) а у6 у4или6тето ми било елитно ... хах ми пове4ето пати прибирам се от даскало ям и гледам анимета до кам 5,6 излезна наванка да поплакна о4ите малко ...(с мацки) прибирам се след 1,2 4аса и седя на компа до кааам 11 ве4ерям тегля си един ду6 и пак сядам до кам 2,3 и мн рядко до пове4е ставам в 7 спа малко в реиса малко в метрото ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) и накрая се доспивам в у4или6те и г/д пове4ето дни така с малки изклу4ения ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) мисля 4е мога да се нарека голям аниме фен
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Сеп 07, 2007 3:00 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4384.jpg) |
Super Saiyan Goku |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Съб Май 13, 2006 11:24 pm Мнения: 202 Местоположение: Варна
|
Blade напълно съм съгласен с тебе.Даскалото да си трае.И за него има време ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) .Първо аниметата.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|