Досега гледах една серия на Full metal panic! , която беше изцяло 3те главни героини в ваната.
В доста анимета се къпят темата е за коша. Не се сещам да съм гледал някое в което НЕ се къпят
Публикувано на: Пет Юни 06, 2008 12:46 am
Alkash
Регистриран на: Пон Мар 20, 2006 10:50 am Мнения: 516 Местоположение: Nanyo Gakuen
Къде се къпят ли? Ами може би в някое съседно хентайче...
btw: В Yu-Gi-Oh! Май (Валънтайн~ ама не съм много сигорен дали е така на бг а не ми се рови из дисковете...) си имаше подвижна душ кабина...
А после в замъка на Пегасъс вероятно е имало некви кенефи там с + душче...
много чесо съм се замисляла как изведнъж са покрити целите в кръв,кал и сякакви други неща с неиндефициран произход и в следващия кадър *пуф* са почти като нови...да не говорим за дрехите ,явно е имало огроооомна разпродажба та са се запасили с по 4-5 човала еднакви дрехи..малко разнообразие поне..горкия Наруто над 200 епизода изкара с еднакви дрехи,добре че е пораснал малко,та да ги смени
_________________ In everyone lives a little kid....with a bii~g heart!
Заглавие:
Публикувано на: Чет Авг 28, 2008 8:21 am
little_hebi
Най-вероятно в банята на боговете от Spirited Away ...
_________________ "It is the folly of men to believe that they are great players on the stage of history, that their actions might affect the grand procession that is the passage of time ..."
Заглавие:
Публикувано на: Пет Авг 29, 2008 12:22 am
Wakabayashi_Genzo
Не се къпят,защото къпането е за тези,които вярват в него...просто един мит като това,че има смисъл да се ходи на училище или че най-важното нещо в живота е любовта.
Ha-ha-ha...now who's stupid?!
_________________ i dun talk liek diz irl i swer,itz jus bad intrnt habit =P~ //need w4rds?
Не съм се замислл по този върпрос, но няма да е зле да ни пказват от време на време... Дааа помня как реагираха феновете на онази картинка от блийч, в която Rangiku лежи гола във ваната на Orihime... И още повече как отиде да я гаделичка, но това е offtopic
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 26 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения