|
Дата и час: Пет Фев 14, 2025 9:39 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Фенски лексикон ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Яну 03, 2010 6:45 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=29897_1277223077.jpg) |
m3Tyl43 |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
|
1.Ами много са..някои от тях:Блийч,Наруто,Нана....а за манга не чета много...но може да се каже Sennen no Yuki 2.Нямам 3.Всички жанрве стига анимето да е добре нарисувано^^ 4.От лятото на 2009 5.Ами слочаино видях едно във замунда и ми се стори интересно и после се поразрових в мрежата и така... 6.Ами различно зависи дали сам на даскало коя смяна сам ако не сам на даскало от сутрин до вечер(абе то направо от сутрин до сутрин ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ) 7.13(14 февроари правя 14) 8.Пловдив 9.Уча(за съжеление) 10.Дам^^ 11.Ами различни саитове фороми ;ДД 12.Ами за съжаление досега несам ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) но сам си намислила като доиде лятната ваканция да се захващам по срещи 13.Ами докато си търсех бг субтитри и той ми излезна на парво място и така... 14.Ооо да напоследак това ми е манията ;ДД 15.Ммм зависи за какво и колко ;ДД 16.Мм незнам 17.Нямам претенции 18.ХаХа със содоволствие ако изобщо ме биваше във някакав език 19.Не 20.Не сам гледала ама знам много добре какво е 21.Мхм най важните неща..с течение на времето ще се запознавам все повече^^ 22.Ами понякога 23.Разбирасе и то голямо.. 24.Може да се каже 25.Мм дам гледала сам филми доста са интересни но не сам запалена чак толкова 26.Ами засега не 27.Дааа 28.Ами не не ми се е одавала вазможност
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Фенски лексикон ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Сеп 15, 2010 7:30 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=19153_1266765334.jpg) |
shmatity |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
|
1. Любимо аниме и/или манга? Аниме: Elfen Lied , Death note...и още много Манга ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) ogs: Bullets & Carnage ... 2. Предпочитан стил аниме/манга (арт)? амии тип Dogs: Bullets & Carnage или... Death Note... или Kyrie.... ух много са 3. Предпочитан жанр? Tragedy, Mystery, Supernatural, Psychological, Thriller,Drama, Action, Adventure, Shounen,Slice of Life ...Yaoi xD 4. От кога гледаш аниме/четеш манга? Близоооо 2 години някъде... може и малко повече да са вече 5. От къде се зариби по аниме/манга? сестрата беше болна и седнах с нея да гледаме детски и попаднахме на Наруто 6. По колко време седмично отделяш за аниме/манга? зависи 7. На колко години си? 18 8. От къде си? стара загора 9. Учиш/работиш какво? уча в математрическата >_< 10. Познаваш ли други аниме/манга фенове? ами да но не са хич много 11. Ако да - от къде? амиии стара загора.... и софия... а и от пловдив 12. Посещаваш ли аниме/манга срещи/форумни събития? амиии ако ми се отвори парашута ДА ^^ но рядко се отваря 13. Oт къде разбра за форума/сайта/обществото? Нямаше от къде да си дръпна едно аниме питах братовчеда /и той гледа/ и ми го препоръча 14. Слушаш ли японска музика? оооуууу да 15. Готов ли си да даваш парични средства за любимите си аниме/манга? да 16. Ако поръчка през интернет с наложен платеж бе по-лесно осъществима, щеше ли да поръчаш? ами аз сега правих едно подобие на опит но не стана 17. Ако трябва да избираш между фенсуб/raw/професионални субтитри? фенсуб...май... 18. Би ли помагал за създаването на български фенсуб? ууу да ... само да бях добре с езиците...щото на някой места слагат малко кофти фрази 19. Мислиш ли, че аниме/мангата са ти временни хобита? до гроб 20. Гледал ли си/знаеш ли какво е хентай? че и питаш 21. Запознат ли си с аниме/манга терминологията? амии четох я на няколко пъти и тук там я знам 22. Употребяваш ли про-японски думи/изрази? ей половината ми дружки се готвят да ме убиват заради такива 23. Имаш ли желание да изучаваш японски? какво не бе 24. Ако да, това желание от аниме/манга ли се породи? ми от цялата кулура... зарбих се и по книги и музика така че 25. Имаш ли интерес към Азиатско Кино? да да да да 26. Имаш ли интерес към манхва и др. азиатски комикси? пробвала съм 27. Имаш ли интерес от японска история и култура? ![:thumb:](./images/smilies/thumb.gif) ДА 28. Посещаваш ли бункасаи/празници на японската култура? тази годна мисля да отида ...миналата пропуснах
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Фенски лексикон ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Сеп 15, 2010 7:41 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=25198_1307106892.png) |
petarvladikov |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Чет Май 29, 2008 7:33 pm Мнения: 1827 Местоположение: Пловдив
|
1. Любимо аниме и/или манга? Аниме бих казал One Piece, манга : Berserk 2. Предпочитан стил аниме/манга (арт)? Berserk 3. Предпочитан жанр? Seinen 4. От кога гледаш аниме/четеш манга? От към 2 години 5. От къде се зариби по аниме/манга? Как откъде, от Наруто 6. По колко време седмично отделяш за аниме/манга? Недостъчно 7. На колко години си? На 6 Октомври прая 14 8. От къде си? Пловдив 9. Учиш/работиш какво? Ученик 10. Познаваш ли други аниме/манга фенове? Да... 11. Ако да - от къде? От Пловдив? и Ивчо от София 12. Посещаваш ли аниме/манга срещи/форумни събития? Рядко 13. Oт къде разбра за форума/сайта/обществото? Нямам спомен 14. Слушаш ли японска музика? Чат-пат 15. Готов ли си да даваш парични средства за любимите си аниме/манга? Зависи от количеството 16. Ако поръчка през интернет с наложен платеж бе по-лесно осъществима, щеше ли да поръчаш? Ако имам ресурсите 17. Ако трябва да избираш между фенсуб/raw/професионални субтитри? Фенсъб! 18. Би ли помагал за създаването на български фенсуб? Естествено 19. Мислиш ли, че аниме/мангата са ти временни хобита? Може би... 20. Гледал ли си/знаеш ли какво е хентай? Мислиш ли, че някой който се интересува от аниме не знае и не е гледал ? 21. Запознат ли си с аниме/манга терминологията? Горе-долу 22. Употребяваш ли про-японски думи/изрази? Понякога 23. Имаш ли желание да изучаваш японски? Да! 24. Ако да, това желание от аниме/манга ли се породи? Предполагам 25. Имаш ли интерес към Азиатско Кино? Малък 26. Имаш ли интерес към манхва и др. азиатски комикси? Не особенно много 27. Имаш ли интерес от японска история и култура? Логично е 28. Посещаваш ли бункасаи/празници на японската култура? Ако има в Пловдив
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Фенски лексикон ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Сеп 15, 2010 9:54 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=22834_1464642450.png) |
Rampage |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
1. Любимо аниме и/или манга?---Страшно много са 2. Предпочитан стил аниме/манга (арт)?----мога да гледам всичко,стига да си струва 3. Предпочитан жанр?--ечи,харем,комедия 4. От кога гледаш аниме/четеш манга?---11 годишен 5. От къде се зариби по аниме/манга?----11 годишен 6. По колко време седмично отделяш за аниме/манга?---колкото мого 7. На колко години си?---17 8. От къде си?---Бургас 9. Учиш/работиш какво?---абе уж уча,ама нещо не ми се занимава 10. Познаваш ли други аниме/манга фенове?--------не 11. Ако да - от къде?-------------------------------------- 12. Посещаваш ли аниме/манга срещи/форумни събития?-------нямам време,за съжаление 13. Oт къде разбра за форума/сайта/обществото?-----търсих нещо в гуглата 14. Слушаш ли японска музика?------само ОП на анимета 15. Готов ли си да даваш парични средства за любимите си аниме/манга?------зависи колко 16. Ако поръчка през интернет с наложен платеж бе по-лесно осъществима, щеше ли да поръчаш?---не знам 17. Ако трябва да избираш между фенсуб/raw/професионални субтитри?-----абе стига да се разбира,нямам проблем и двете."суровото"не мога да го гледам-не съм такъв спец 18. Би ли помагал за създаването на български фенсуб?-----амииии,не знам с какво ще мога 19. Мислиш ли, че аниме/мангата са ти временни хобита?-----абсурд 20. Гледал ли си/знаеш ли какво е хентай?--------гледам и знам 21. Запознат ли си с аниме/манга терминологията?----абе уж съм запознат,ама всеки път изскаче нещо ново,което не знам 22. Употребяваш ли про-японски думи/изрази?----не 23. Имаш ли желание да изучаваш японски?------нямаш си на представа колко много 24. Ако да, това желание от аниме/манга ли се породи?-------хванахте ме.да,от това беше 25. Имаш ли интерес към Азиатско Кино?------не особено голям 26. Имаш ли интерес към манхва и др. азиатски комикси?----амии,не съм опитвал досега,но никого не е късно. 27. Имаш ли интерес от японска история и култура?--------амиии,към историята не 100%ов,но го има,докато към културата имам страхотен интерес. 28. Посещаваш ли бункасаи/празници на японската култура?-----не
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН... ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Фенски лексикон ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Сеп 16, 2010 2:56 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=34312_1588111353.png) |
DiaDora |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
1. Любимо аниме и/или манга? аниме: SAMURAI CHAMPLOO - поне засега манга: CANTARELLA на You Higuri (FINISHED) bLEACH Titi Kubo (unfinished) 2. Предпочитан стил аниме/манга (арт)? Балига-.... готин ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif) Кубо много ми харесва как дращи, мн е дОбар, ама и Киши не му отстъпва...харесвам реалистичните,но красиви дизайни на героите.. You Higuri също мн я бива. От студиата - най- ме кефят Мадхаус, ама и Гонзо напоследък мн ми допада(поне квот съм гледала) 3. Предпочитан жанр? сейнен, суспенЗ, матуре и тямподобни...е аре, може и шоненче, ама и романтика...ааааа, май най-обичам от вс по малко и балансирано 4. От кога гледаш аниме/четеш манга? 2 години май май вече.. 5. От къде се зариби по аниме/манга? От Наруто на дъщеря ми... 6. По колко време седмично отделяш за аниме/манга? Мн различно, като цяло не пропускам Наруто и Блича и още неколко онгоинг манги, за др ако остане време...Не смея да почна Ван Пис докат не се изтъркалят др сапунки, че неа време 7. На колко години си? 33 8. От къде си? София. 9. Учиш/работиш какво? Зъборемонтирам си нещо там... 10. Познаваш ли други аниме/манга фенове? 11. Ако да - от къде? - Да.Един - дъщеря ми Майтап - от форумите се запознах и с др дечица.. 12. Посещаваш ли аниме/манга срещи/форумни събития? Случвало се е, но не съм редовна.. 13. Oт къде разбра за форума/сайта/обществото? случайно.. 14. Слушаш ли японска музика? Рядко. 15. Готов ли си да даваш парични средства за любимите си аниме/манга? Да. 16. Ако поръчка през интернет с наложен платеж бе по-лесно осъществима, щеше ли да поръчаш? Да. 17. Ако трябва да избираш между фенсуб/raw/професионални субтитри? профи си е профи . 18. Би ли помагал за създаването на български фенсуб? мда.. 19. Мислиш ли, че аниме/мангата са ти временни хобита? Не. 20. Гледал ли си/знаеш ли какво е хентай? Знам какво е , не съм попадала на хубави..само един олдскул тентикал мн ме впечетли, но там секса беше междудругото...такива хентаи харесвам аз.. 21. Запознат ли си с аниме/манга терминологията? вече да. 22. Употребяваш ли про-японски думи/изрази? От време на време. 23. Имаш ли желание да изучаваш японски? Да. 24. Ако да, това желание от аниме/манга ли се породи? Не само. 25. Имаш ли интерес към Азиатско Кино? Даааааа.. 26. Имаш ли интерес към манхва и др. азиатски комикси? Чела съм, има готини.. 27. Имаш ли интерес от японска история и култура? Да. 28. Посещаваш ли бункасаи/празници на японската култура? Не, но мн бих искала...
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Фенски лексикон ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Сеп 17, 2010 1:35 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=38029_1359205817.jpg) |
Loveless88 |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Сря Ное 25, 2009 3:53 am Мнения: 1132 Местоположение: Catania,Italy
|
1. Любимо аниме и/или манга? Code Geass,Naruto Shippuuden,Kuroshitsuji,Rainbow,FMA,OHSHC и др.2. Предпочитан стил аниме/манга (арт)? миии..въпрос на вкус е..всички намират арта на Наруто зле ама на мен си ми харесва..и аз мисля, че Едно Парче е нарисувано безбожно некадърно,сигурно и аз рисувам по-добре от мангакато,обаче хората си ги кефи..радват ме още артовете на Hakuouki,Kuroshitsuji има най-якия арт за мен. Или арта на Junjou Romantica, Senkou No Night Raid. Rainbow също има як арт..3. Предпочитан жанр? Вампири, ужаси, комедийки,шонен.4. От кога гледаш аниме/четеш манга? Аниме гледам почти от 3години вече,а манга..мии почнах да следя мангите на Наруто и Белината и още няколко..като цяло нямам много време за манга, чета само ако искам да разбера какво става по-напред.5. От къде се зариби по аниме/манга? Случайно видях на аватара на един авер в Скайп един Шаринган и се поинтересувах какво е..6. По колко време седмично отделяш за аниме/манга? До сега почти цялото ми свободно време, в което не спя и не съм навън...или не тренирам..7. На колко години си? След месец на 22.8. От къде си? Ами сега живея в Катания, Италия.9. Учиш/работиш какво? Сега почвам да уча езици и международните отношения. И да..мисля да поработя. Но и баскетбола ми се брой като професия, все пак за това съм тук.10. Познаваш ли други аниме/манга фенове? В Италия се запознах с няколко човека. Тук има доста фенове, но не познавам много..освен двамата най-известни косплеъри в цяла Италия и най-добрия ми приятел, който е французин. Запознах се и с няколко българи, основно от фен съб групата в която бях..11. Ако да - от къде? От този сайт. А чужденците...на късмет ги нацелих 12. Посещаваш ли аниме/манга срещи/форумни събития? Мммм искаше ми се да ида в Лукка, меката на косплея,мангата&аниме в Италия, и някой ден ще ида!13. Oт къде разбра за форума/сайта/обществото? Понеже ми затвориха Замундата и Арената в чужбина, Ноември мин. год. се наложи да си търся други тракери и си намерих анимес-бг.ком 14. Слушаш ли японска музика? Да..отначало само Оп/Ен. а сега си свалям песнички на някой групи и изпълнители без да ги има в аниметата..следя им страниците във Фейса.. зарибявам дори съотборничките ми с J-Rock & J-pop.. вече преди мач не се надъхвам с Еминем и Фифти или Джей-Зи ами със Flow i uverWorld.15. Готов ли си да даваш парични средства за любимите си аниме/манга? Нормално.. но повечето неща си ги намирам в нета ако не на БГ то на английски или италиянски..16. Ако поръчка през интернет с наложен платеж бе по-лесно осъществима, щеше ли да поръчаш? Едва ли..тук е пълно с магазини за комикси има вскчко!!!17. Ако трябва да избираш между фенсуб/raw/професионални субтитри? Фен субове..18. Би ли помагал за създаването на български фенсуб? Ми.. правих го.. до преди ден,два..19. Мислиш ли, че аниме/мангата са ти временни хобита? НЕ! Зарибявка на максимум..мисля, че целия ми живот няма да ми стигне, за да изгледам всичко, което искам!20. Гледал ли си/знаеш ли какво е хентай? Знам какво е, но не съм фенка.21. Запознат ли си с аниме/манга терминологията? Ми уж съм запозната..или поне с по-голямата част.. с най-важните неща! не съм пълен лаик..22. Употребяваш ли про-японски думи/изрази? Само с франсето се нареждаме на теме,конояро,бакаяро и т.н. ама на шега..23. Имаш ли желание да изучаваш японски? Ами.. това смятам да правя сега..в къщи си научих Хирагана и доста от Катаканата..познавам някой Канджита и знам доста думи..един език е много по-лесно да го разбираш,отколкото да го говориш.. Микаел, като седне да гледа нещо в стаята ми той си ги гледа със френски субс и японско аудио и аз си се мотам..по ено време се обръщам и му викам..."тоя каза така..оня каза онова" и тнт..разбирам доста неща,даже понякога като гледам със английски субове им наирам грешки..макар че супер мноо думи значат различни неща в различен контекст..обаче в аниметата има един набор от думи и фрази, които не са кой знае колко..разбиеа се, винаги зависи от самите анимета..ако гледш нещо смислено е трудно..ама ако ми гледаш ечита мечита само за пантсу говорят а и то е близко до акъла какво е и без да знаеш японски.. както и да е..24. Ако да, това желание от аниме/манга ли се породи? Да.. много ми харесва самото звучене на езика..хиляди китайски филми съм изгледала, но китайския никога не ме впечатли така, както японския.. даже китайския супер мноо ме дразни..нищо, че праат яки филми!25. Имаш ли интерес към Азиатско Кино? Ами..повечето японски филми..ма съм назад с материала..26. Имаш ли интерес към манхва и др. азиатски комикси? Не бих казала..не искам да съм като кон с капаци.. да гледам само японски анимета,манги и филми..но за сега така се получава..доста имам да изуча там..после като имам време ще погледна и другите..гледала съм някой корейски филми и една корейска манга ми попадна..хубав арт..но не знам защо не й се доверих..предрасъдаци го наречете..27. Имаш ли интерес от японска история и култура? [b]ДА! много..но както казах първо да се нагледам на анимета и манги и после всичко по реда си!и до там ше стигна..[/b] 28. Посещаваш ли бункасаи/празници на японската култура? Не..
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Фенски лексикон ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Окт 01, 2010 10:32 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=41989_1622320322.jpg) |
sulfric |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
1. Любимо аниме и/или манга? Аниме-One Piece / Манга-Berserk 2. Предпочитан стил аниме/манга (арт)? Аниме стил лайк Наруто/Манга стил лайк Берсерк.. 3. Предпочитан жанр? яко меле нинжи ,пирати,самураи етц... 4. От кога гледаш аниме/четеш манга?от 10 години . RTL II 5. От къде се зариби по аниме/манга? RTL II !! 6. По колко време седмично отделяш за аниме/манга? хах седмично нз,ноо на ден по 2-4 часа. 7. На колко години си? 17. 8. От къде си? Варна 9. Учиш/работиш какво? уча/Езикова 10. Познаваш ли други аниме/манга фенове? Да. 11. Ако да - от къде? Съседъ.. 12. Посещаваш ли аниме/манга срещи/форумни събития? ноес.. 13. Oт къде разбра за форума/сайта/обществото? от гугъл. 14. Слушаш ли японска музика? Да. 15. Готов ли си да даваш парични средства за любимите си аниме/манга? Да. 16. Ако поръчка през интернет с наложен платеж бе по-лесно осъществима, щеше ли да поръчаш? Да. 17. Ако трябва да избираш между фенсуб/raw/професионални субтитри? Прооо! 18. Би ли помагал за създаването на български фенсуб? наах. 19. Мислиш ли, че аниме/мангата са ти временни хобита? фор лайф.. 20. Гледал ли си/знаеш ли какво е хентай? :* 21. Запознат ли си с аниме/манга терминологията? нот рили.. 22. Употребяваш ли про-японски думи/изрази? съм таймс.. 23. Имаш ли желание да изучаваш японски? Да ще кандидатствам японистика в СУ. 24. Ако да, това желание от аниме/манга ли се породи? Не от японската култура и природа, която ме завладя.. 25. Имаш ли интерес към Азиатско Кино? Кунг фуу мазалууу ;д 26. Имаш ли интерес към манхва и др. азиатски комикси? ко е туй ? 27. Имаш ли интерес от японска история и култура? офкорс.! 28. Посещаваш ли бункасаи/празници на японската култура?не, но бих искал.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Фенски лексикон ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Ное 18, 2010 11:42 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=35339_1339598183.jpg) |
`FireStarter` |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
1. Любимо аниме и/или манга? Аниме:One Piece,Dragon Ball Z Манга:One Piece 2.Предпочитан стил аниме/манга (арт)? Изобщо нямам предпочитания към арта,изобщо не е сред критериите ми за оценяване на аниме 3.Предпочитан жанр? Шонен 4. От кога гледаш аниме/четеш манга? 1,2 години,не съм сигурен точно 5. От къде се зариби по аниме/манга? Реших да изтегля "детското" dragon ball z,което бях гледал по картууна,изгледах го около 3 пъти и после се поинтерсувах какво точно е това и се разтърсих за нещо подобно,и се зарибих яко 6. По колко време седмично отделяш за аниме/манга? Различно,но не е малко.Следя и анимето и мангата на one piece,bleach,naruto,и отделно винаги си гледам по 1,2 анимета 7. На колко години си? 18 без 3 седмици 8. От къде си? Монтана 9. Учиш/работиш какво? Уча,специалност "Предприемачество и мениджмънт" 10. Познаваш ли други аниме/манга фенове? 2-3 човека 11. Ако да - от къде? Един ми е съученик,а с другите се познавам отдавна,вече не помня откъде,но не беше свързано с аниме или манга 12. Посещаваш ли аниме/манга срещи/форумни събития? Не 13. Oт къде разбра за форума/сайта/обществото? google 14. Слушаш ли японска музика По принцип не,но сега си въртя satsugai на уинапа 15. Готов ли си да даваш парични средства за любимите си аниме/манга? Вероятно да,но все още не съм 16. Ако поръчка през интернет с наложен платеж бе по-лесно осъществима, щеше ли да поръчаш? Може би 17. Ако трябва да избираш между фенсуб/raw/професионални субтитри? Фенсуб,професионални суб,няма значение,но не и raw 18. Би ли помагал за създаването на български фенсуб? В момента го правя за DBZ 19. Мислиш ли, че аниме/мангата са ти временни хобита? Не 20. Гледал ли си/знаеш ли какво е хентай? Да и на двата въпроса 21. Запознат ли си с аниме/манга терминологията? Май да 22. Употребяваш ли про-японски думи/изрази? Не 23. Имаш ли желание да изучаваш японски? Да,но ми изглежда прекалено трудно 24. Ако да, това желание от аниме/манга ли се породи? Да 25. Имаш ли интерес към Азиатско Кино? Единствено към филмите по анимета,но не ме впечатлява особено 26. Имаш ли интерес към манхва и др. азиатски комикси? Нямам представа какво е това 27. Имаш ли интерес от японска история и култура? Не 28. Посещаваш ли бункасаи/празници на японската култура? Не
_________________ http://myanimelist.net/animelist/firestartera
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Фенски лексикон ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Ное 19, 2010 5:17 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=40718_1293528297.jpg) |
*Anime~Girl* |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Съб Юни 26, 2010 2:58 pm Мнения: 150 Местоположение: The Darkside
|
1. Любимо аниме и/или манга? Death Note 2. Предпочитан стил аниме/манга (арт)? нямам 3. Предпочитан жанр? шонен, ужаси 4. От кога гледаш аниме/четеш манга? от година 5. От къде се зариби по аниме/манга? от приятели 6. По колко време седмично отделяш за аниме/манга? винаги когато имам време 7. На колко години си? 16 8. От къде си? Велико Търново 9. Учиш/работиш какво? уча 10. Познаваш ли други аниме/манга фенове? да 11. Ако да - от къде? от Търново, София, Бургас. Имам и много чужденци от всякакви държави 12. Посещаваш ли аниме/манга срещи/форумни събития? все още не съм 13. Oт къде разбра за форума/сайта/обществото? докато се ровех из нета 14. Слушаш ли японска музика? да-основно The Gazette 15. Готов ли си да даваш парични средства за любимите си аниме/манга? да 16. Ако поръчка през интернет с наложен платеж бе по-лесно осъществима, щеше ли да поръчаш? не 17. Ако трябва да избираш между фенсуб/raw/професионални субтитри? фен суб 18. Би ли помагал за създаването на български фенсуб? не, защото не знам японски 19. Мислиш ли, че аниме/мангата са ти временни хобита? не 20. Гледал ли си/знаеш ли какво е хентай? да, но не съм фенка 21. Запознат ли си с аниме/манга терминологията? да, с основните термини 22. Употребяваш ли про-японски думи/изрази? не 23. Имаш ли желание да изучаваш японски? да 24. Ако да, това желание от аниме/манга ли се породи? да 25. Имаш ли интерес към Азиатско Кино? да 26. Имаш ли интерес към манхва и др. азиатски комикси? да 27. Имаш ли интерес от японска история и култура? донякъде 28. Посещаваш ли бункасаи/празници на японската култура? не
_________________ ~It's Me Bitches~
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Фенски лексикон ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Ное 26, 2010 5:25 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=9588_1415402776.jpg) |
ThundeR |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Чет Май 17, 2007 11:19 pm Мнения: 1701 Местоположение: Варна
|
1. Любимо аниме и/или манга? ~ Анимета - Yamato Nadeshiko Shichi Henge/Death Note/Naruto Shippuuden/Code Geass - Манга - Air Gear 2. Предпочитан стил аниме/манга (арт)? ~ Oh! great 3. Предпочитан жанр? ~ Нямам фаворит 4. От кога гледаш аниме/четеш манга? ~ Към.. 6 години 5. От къде се зариби по аниме/манга? ~ Телевизия и Интернет 6. По колко време седмично отделяш за аниме/манга? ~ Зависи колко свободно време имам 7. На колко години си? ~ 19 8. От къде си? ~ Търново 9. Учиш/работиш какво? ~ Студент' 10. Познаваш ли други аниме/манга фенове? ~ Мда 11. Ако да - от къде? ~ Цялата страна и чужбина 12. Посещаваш ли аниме/манга срещи/форумни събития? ~ Досега не съм, ама имам мераk, особено за Aniventure 13. Oт къде разбра за форума/сайта/обществото? ~ Не помня вече намерил съм го някак 14. Слушаш ли японска музика? ~ Girugamesh и разни други 15. Готов ли си да даваш парични средства за любимите си аниме/манга? ~ Мии да, ама досега не ми се е налагало 16. Ако поръчка през интернет с наложен платеж бе по-лесно осъществима, щеше ли да поръчаш? ~ Зависи 17. Ако трябва да избираш между фенсуб/raw/професионални субтитри? ~ Фенсуб 18. Би ли помагал за създаването на български фенсуб? ~ Правил съм го 19. Мислиш ли, че аниме/мангата са ти временни хобита? ~ Не, най-вероятно няма да доживея до края на Наруто, ама ми се ще да го видя 20. Гледал ли си/знаеш ли какво е хентай? ~ Мда, скучен ми е леко 21. Запознат ли си с аниме/манга терминологията? ~ Така мисля 22. Употребяваш ли про-японски думи/изрази? ~ Не 23. Имаш ли желание да изучаваш японски? ~ Мда, има голям шанс догодина да си сменя специалността, ама все още не съм разучил 24. Ако да, това желание от аниме/манга ли се породи? ~ Не само, ама до известна степен.. 25. Имаш ли интерес към Азиатско Кино? ~ Мне 26. Имаш ли интерес към манхва и др. азиатски комикси? ~ Не 27. Имаш ли интерес от японска история и култура? ~ Да 28. Посещаваш ли бункасаи/празници на японската култура? ~ Досега не съм, по принцип мерака е налице, обаче нямам с кой да ходя, а сам е некво тъпо
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Фенски лексикон ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Ное 26, 2010 5:51 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=38515_1391939940.png) |
SonGoku |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Нед Яну 03, 2010 12:35 pm Мнения: 6204 Местоположение: HxH World
|
1. Любимо аниме и/или манга? аниме: Dragon Ball Z манга: Blazer Drive 2. Предпочитан стил аниме/манга (арт)? Акира Торияма стайл 3. Предпочитан жанр? - Супер Паууа, Шонен, Меха, Сейнен, Свръхестествено, Самураи, Историческо (важното е да има побоища в анимето...), Битки с мечове... 4. От кога гледаш аниме/четеш манга? - От бая време... 5. От къде се зариби по аниме/манга? - RTL II - виновникът! 6. По колко време седмично отделяш за аниме/манга? - Точно колко - не знам, но задължително на ден гледам по 1, 2 епа (предимно вечер) 7. На колко години си? - 17 8. От къде си? - Дупница 9. Учиш/работиш какво? - Изявявам се като ученик... 10. Познаваш ли други аниме/манга фенове? - Да. 11. Ако да - от къде? - - От моя град. 12. Посещаваш ли аниме/манга срещи/форумни събития? - Засега - не 13. Oт къде разбра за форума/сайта/обществото? - От тракера. 14. Слушаш ли японска музика? - Да. 15. Готов ли си да даваш парични средства за любимите си аниме/манга? - Йеп. 16. Ако поръчка през интернет с наложен платеж бе по-лесно осъществима, щеше ли да поръчаш? - Йеп. 17. Ако трябва да избираш между фенсуб/raw/професионални субтитри? - Фенсуб. 18. Би ли помагал за създаването на български фенсуб? - Уж се изявявам като такъв... 19. Мислиш ли, че аниме/мангата са ти временни хобита? - Т'ва е природна даденост... 20. Гледал ли си/знаеш ли какво е хентай? - Гледал съм. 21. Запознат ли си с аниме/манга терминологията? - Да. 22. Употребяваш ли про-японски думи/изрази? - Да. 23. Имаш ли желание да изучаваш японски? - Да. 24. Ако да, това желание от аниме/манга ли се породи? - И да, и не. 25. Имаш ли интерес към Азиатско Кино? - Да. 26. Имаш ли интерес към манхва и др. азиатски комикси? - Да, има интересни. 27. Имаш ли интерес от японска история и култура? - Да. 28. Посещаваш ли бункасаи/празници на японската култура? - Не.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Фенски лексикон ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Ное 26, 2010 6:26 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=40369_1628867798.jpg) |
Ludicross |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
Регистриран на: Съб Май 29, 2010 6:31 pm Мнения: 2134 Местоположение: Велико Търново
|
1. Любимо аниме и/или манга ? - Аниме: Clannad (ако трябва да избира между сезони - вторият: Clannad ~After Story~). - Манга: Чел съм общо 3 манги, никоя от началото, така че ще кажа тях - Naruto, Bleach, Elfen Lied. 2. Предпочитан стил аниме/манга (арт) ? - Харесвам арта на Kyoto Animation студиото. 3. Предпочитан жанр ? - Романс. 4. От кога гледаш аниме/четеш манга ? - Започнах през 2007 да гледам Naruto, без да знам, че е аниме, после 2008 Bleach, краят на 2009 знаех за аниметата и се позаинтересувах от други и сега, 2010 година, почнах да гледам доста. - Разбрах за мангата, тъй като като сме си говорили с приятели за Naruto и те често повтаряха "Пък сега в мангата вече стана еди-кво-си.", и така. 5. От къде се зариби по аниме/манга ? - Прочети въпрос номер 4. 6. По колко време седмично отделяш за аниме/манга ? - Средно всеки ден или през ден (максимум 2) гледам по едно аниме между 12 и 26 епизода. Със сигурност е в пъти повече, отколкото отделям за което и да е друго нещо. 7. На колко години си ? - 15. 8. От къде си ? - Велико Търново. 9. Учиш/работиш какво ? - Уча компютърна техника и технологии, но си го избрах без да съм решил със сигурност какво искам, така че скоро мисля да се местя от училището. 10. Познаваш ли други аниме/манга фенове ? - На живо - срещал съм едно момче един път в моя град, за което знам, че гледа анимета, а иначе не от моя град - още 4-5 човека. Но по скайп всекидневно си пиша/говоря с аниме фенове. 11. Ако да - от къде ? - Всичко си го пише в горния въпрос. 12. Посещаваш ли аниме/манга срещи/форумни събития ? - Веднъж посетих една форумна среща (на един Naruto RPG форум), но не си говорихме за анимета там. 13. Oт къде разбра за форума/сайта/обществото ? - Интернет. 14. Слушаш ли японска музика ? - Малко. 15. Готов ли си да даваш парични средства за любимите си аниме/манга ? - Да! 16. Ако поръчка през интернет с наложен платеж бе по-лесно осъществима, щеше ли да поръчаш ? - Да! 17. Ако трябва да избираш между фенсуб/raw/професионални субтитри ? - Зависи, но задължително със субтитри. 18. Би ли помагал за създаването на български фенсуб ? - Аз съм в една фенсуб група, макар че съм супер нов и доста slack-вам. 19. Мислиш ли, че аниме/мангата са ти временни хобита ? - Надявам се, че не. 20. Гледал ли си/знаеш ли какво е хентай ? - Да и за двете. 21. Запознат ли си с аниме/манга терминологията ? - Горе-долу или поне така си мисля. 22. Употребяваш ли про-японски думи/изрази ? - Малко не разбрах въпроса. Дали говоря/мисля японски думи понякога ? Тогава да. 23. Имаш ли желание да изучаваш японски ? - Това мисля да правя, след като завърша. 24. Ако да, това желание от аниме/манга ли се породи ? - Да. 25. Имаш ли интерес към Азиатско Кино ? - Не. 26. Имаш ли интерес към манхва и др. азиатски комикси ? - Не. 27. Имаш ли интерес от японска история и култура ? - Малко. 28. Посещаваш ли бункасаи/празници на японската култура ? - Не, но бих посетил.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Фенски лексикон ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Яну 01, 2011 9:54 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=42943_1293902691.gif) |
Rin-chan |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
1. Любимо аниме и/или манга? Труден въпрос да определя, защото са много: FMA, Ouran high school host club, Claymore, Chrno Crusade, Kaichou wa maid-sama!, Death note,ect. 2. Предпочитан стил аниме/манга (арт)? Без особени предпочитания 3. Предпочитан жанр? Supernatural, school life, ecchi 4. От кога гледаш аниме/четеш манга? Вече 4 години 5. От къде се зариби по аниме/манга? Една приятелка като й бях на гости ми каза "Ронски, сега искаш не искаш ще гледаме Наруто" и оттам се тръгна ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) 6. По колко време седмично отделяш за аниме/манга? Различно, събота и неделя ако не излизам около 3 часа г/д 7. На колко години си? 19 8. От къде си? София 9. Учиш/работиш какво? Право в ЮФ, Софийски университет "Св.Климент Охридски" 10. Познаваш ли други аниме/манга фенове? Да 11. Ако да - от къде? От бившия ми клас, някои колеги сега и няколко приятели от един Наруто форум=) 12. Посещаваш ли аниме/манга срещи/форумни събития? Да, когато имам време 13. Oт къде разбра за форума/сайта/обществото? Не помня вече, сайта май един приятел ми го даде, че там имаше едно аниме, което исках да си изтегля преди доста време, но чак сега реших да се регна във форума 14. Слушаш ли японска музика? Да 15. Готов ли си да даваш парични средства за любимите си аниме/манга? Ако е на приемливи цени 16. Ако поръчка през интернет с наложен платеж бе по-лесно осъществима, щеше ли да поръчаш? Защо не 17. Ако трябва да избираш между фенсуб/raw/професионални субтитри? Без претенции 18. Би ли помагал за създаването на български фенсуб? Да 19. Мислиш ли, че аниме/мангата са ти временни хобита? Не, ако беше временно нямаше да продължи толкова време и да откарвам по цели нощи в гледане и понякога и четене ;Ррр 20. Гледал ли си/знаеш ли какво е хентай? Мда 21. Запознат ли си с аниме/манга терминологията? Да, мисля 22. Употребяваш ли про-японски думи/изрази? Да, и ако е сред хора, които си нямат на идея какво говоря, ме гледат странно xD 23. Имаш ли желание да изучаваш японски? ДА! 24. Ако да, това желание от аниме/манга ли се породи? Горе-долу да 25. Имаш ли интерес към Азиатско Кино? Ами не мисля, малко филми съм гледала (но като цяло не гледам особено филми) 26. Имаш ли интерес към манхва и др. азиатски комикси? Не 27. Имаш ли интерес от японска история и култура? Да, и то доста преди да почна да гледам/чета анимета/манги 28. Посещаваш ли бункасаи/празници на японската култура? Един път успях и беше незабравимо=)
_________________ "We can't keep living like our own dreams are all that matter" (Edward Elric)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|