|
Дата и час: Чет Фев 13, 2025 1:40 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Do you dream anime? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юни 30, 2009 4:07 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=269_1419871212.png) |
Ensenga |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Нед Сеп 04, 2005 4:06 am Мнения: 3381 Местоположение: cyber-sekai
|
само да ви кажа че като си контролирате сънищата не е интересно, щото знаеш какво ще следва иначе аз само 2 пъти съм сънувал в аниме, което е очудващо малко, сиг. ако бех се зарибил по-като малък щях да съм по-промит
_________________ skype: zenscape
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Do you dream anime? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юли 04, 2009 11:52 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=34138_1313660760.png) |
soul_eater11 |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Пет Май 15, 2009 10:11 pm Мнения: 1161 Местоположение: Varna
|
Преди няколко дена сънувах едно аниме - мое (до сега не бях измисляла). Смятам да направя манга по него, защото - да не се хваля...ама рисувам доста добре ![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif) . В училище аз разпространих анимето като започнах да рисувам манга - никой не се заинтересува, но пък г-жата по изобразително ми направи моя собствена изложба на тема "Анимето-начин на мислене и живот." Пожънах голям успех сред децата между 11-15 годишна възраст... Та така да се върнем на темата..Още не съм измислила заглавие на анимето..Трябва да потърся някой японски термини в онази темичка и да си го кръстя някак. В анимето се разказва за тайна организация, бореща се със злото. "добрите" се бият с "лошите", чрез демон топчета - малки кристални топчета, които след като се хвърлят правят бомби - за хора с по-нисък ранг или пък от тях излиза дух-помощник. След като "добрият" убие "лошият" той взима сърцето му, за да не си го присвои някой "лош".Колкото повече скърца събере някой - толкова по-висок ранг достига. Дъ Енд
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Юли 16, 2009 10:34 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=35211_1269044627.jpg) |
awesome_kz |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
Регистриран на: Пет Юли 03, 2009 10:54 pm Мнения: 34 Местоположение: Казанлък
|
Kumiko-chan написа: Piro написа: ако някое аниме ми напраи голямо впечетление го сънувам още същата вечер явно съм податлив на внушения ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops: не си единствен ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops: Аз много често сънувам наскоро гледани анимета примесени с хора и случки от реалния животлОбикновено се получават разни откачени неща. Например сънувах как директорката и учителката ми по АЕ вдигнаха голям купон в училище, по случай пенсионирането на !Какаши! ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) и идването на нова учителка-Цунаде...и ядохме ,заедно с Наруто, рамен. ![:bduh:](./images/smilies/icon_bduh.gif) И аз имам един свързан с Наруто. Седяхме си в едно кафе във нормалния свят и аз му разказвам всички тайни около него, Саске, нинджа светът и му казвах какво ще стане занапред със него. Беше много отпускащо...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Do you dream anime? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Авг 22, 2009 6:49 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15_1283841889.gif) |
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
![Anime Sekai Kenkyuuin Anime Sekai Kenkyuuin](./images/ranks/sayanmk.gif) |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Ето още една тема не-добавена в каталога и трудна за намиране/индексиране ;] -> Сънувах, че съм на аниме парти с хора от доста различни кръгове/познати. Беше яко и студено, но аз си бях с дебелото яке и ми пукаше. Беше нещо като училищна зала голяма.. иии беше готино, смях, веселост. Прес(lzpreslav) беше там и косплейваше някъв герой, амаа не мога да кажа кой точно, нещо си говорихме и Harada_Risa му се хвърли на врата и мн хора се струпаха. Весело. Но дойде време да си тръгваме, малко преди да се съмне. Тръгнахме да излизаме от стаята и аз извадих апарата и докато махах на всички... с фотоапарата снимах стаята нали като цяло и само хвърляйки бегъл поглед на снимката видях себе си на нея, качил си краката на една маса, четящ няква манга... малко ме изнада това, но групата ми вече почти бе излязла и трябваше да ги настигам. Помислих си "явно аз по-после ще си тръгна" @__@ В коридора на излизане се чуваше приятна аниме музика. Когато почти стигнахме до завоя преди изхода, на самия завой се виждаше една маса с налепение милион картинки и стъффс... на тая маса някакво робото-подобно мини-човече скочи и почна да говори на електронен език, че следва представлението на Tokyo Underground... & i was like "DAMN точно това ли ше изпусна =С " след като направи обявата, точно зад ъгъла се появиха двама големи... мъже може би, но от раменете нагоре приличаха на роботчето на масата.. - нещо такова http://www.justmommies.com/graphics/robot.jpg, ама тялото бе с готини дрехи, човешки, а главата имаше същата форма, но бешеее... като гръдната част на този робот http://retrotoys.com/images/Glittering-Robot.jpg (ffs, google has it all @__@). Това бяха Tokyo Underground. Та правя завоя, почвам да излизам от сградата по едни стълби надолу, но там имаше МАСА народ.. на огромен двор, училищен приличаше. Та излизам аз след външната ограда на двора и се оказвам на една огромна улица -под наклон. На ляво (нагоре) се виждат покрайнините на центъра на града, в който съм, на дясно, надолу -само тъмнина. Качих се на стената на даскалото и нещо се замислих. Момент по-късно вратата на тази ограда се затвори, както и всичко останало - реката до тази улица и всички останали "изходи" на тази част от центъра. Не стига, че беше тъмно(преди зазоряване) ми ся стана и страшно. Аз се усетих, че съм прецакан. Скочих и почнах да тичам нагоре и видях как се затварят последните врати от другата страна на училището. Останах в сянка, защото знаех как следва - ЛОВ. Намирах се в атмосфера тип GitZ 2nd Phase, но без костюма, можещ да ми спаси живота. Бях обикновен човек, след който всеки момент можеше да тръгнат извънземни-ангели >,< Знаех това, дори знаех от къде мога да избягам. Вариантите да се спасиш са 2 - северозападната стрена, да я прескочиш някак или да изчакаш съмването, при което вратите се отварят(май нема как). За щастие се оказах супер-близко до тая част. Виждаше се, на около 300м от въпросното даскало(диагонално) с аниме-евента. Точно като реших да ръшна натам видях как на около 150м от целта ми, покрай стената - Александър втори &_& -> http://paper.standartnews.com/images/ar ... 585_bg.jpg , с копие в ръка. Почаках, за да се уверя, но предположението ми бе правилно - той оживя @_@ И започна да тича в другата посока покрай стената. Надигнах се малко, за да погледна дали ще се отдалечи достатъчно, но както си и знаех- забелязъл ме е. БЕЖ, СТРАХ, БЕЖ, скачане от стената и пак на нея... това бе единствения начин да се спасиш от ангелите(гонеха доста линейно). По принцип са повече, но този път беше само този, но бе ОГРОМЕН и бърз. Все повече се скъсяваше дистанцията иии някак осъзнавах, че не съм в игра, че да спра и да опитам наново или да сейвна и да я спра ииии $_______$ се събудих в 6 часа с пот на челото и дойдох да пиша тук, че да ми олекне... #___# note: в близките дни нито съм общувал с някои от лицата, нито съм чел Гитс(то и да искам не мога), нито съм се разхождал пред народното събрание, нито съм гледал някви фантастики или подобни.
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Do you dream anime? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Авг 23, 2009 2:17 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4724_1349864918.png) |
Pres |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
преди няколко часа се будя и след гледане на Gundam Wing цяла нощ съм сънувал нещо като епизод, в който участвам ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) вече не го помня, но си записах като се събудих
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Do you dream anime? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Сеп 03, 2009 9:49 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15_1283841889.gif) |
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
![Anime Sekai Kenkyuuin Anime Sekai Kenkyuuin](./images/ranks/sayanmk.gif) |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Бах... бях болен последните 2 дни(то още съм де.. ама не толко), от някво вирусче... Та. Вчера ми беше доста тежка нощ(тоест днеска ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) ) Нз защо, но имах ужасни болки в ставите на ръцете, по-точно рамената. Когато си лягах сякаш не боляха толкова и заспах иии съня ми: - Сънувах че съм GOING MERRY @___@ И ме обстрелват ЖЕСТОКО... предимно по страните.. и ме болеше много и усещах, че няма как да издържа екипажа, опитвах се да им го кажа, ноо не е като да имах глас, че да мога. Започнах да се просънвам, и избутах(или по-скоро изтърсих, в съня) екипажа ( съответно в RL- жената xD) и продължавах да усещам болка като от чупене да му се не знае, та ставах да пия обезболяващо >.>
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|