Дата и час: Пет Фев 14, 2025 2:10 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 6 от 10 [ 140 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Дразнещи Аниме Елементи
МнениеПубликувано на: Вто Ное 10, 2009 9:05 pm 
Аватар

Местоположение: In Eren's basement, watching Isayama write his manga from a distance.
То така си е добре. Има си ги, ама не се фокусира анимето над тях. Мисълта ми е, че тоя boing ме дразни - много по-големи гърди от тези на Иное или Мацумото, например, които като върви героинята и те й скачат насам-натам и всички зяпат все едно не са виждали подобни. Още малко и ще изкочат. Преувеличените размери на гърдите, които се носят насам-натам ме дразни. Това ми е гротескно. На Иное (и не само) ги смятам за нормално големи. Забелязала съм ги колко са й големички ( :twisted: ), но те за мен са просто премерена доза фенсървис.

МнениеПубликувано на: Вто Ное 10, 2009 10:30 pm 
Аватар

Като главно говоря, че няма смисъл да изреждам на всяко аниме косурите, по-скоро 1-2 похвата да кажа

Гигантските гърди и мен ме тварят, 2 пъти по-големи от главата й, всяка се мята в различни посоки се едно искат отчаяно да избягат и ми докарват болки в гърба само като ги гледам. Някой път не им обръщам толкова внимание, зависи си от арта и от самото аниме, но в повечето случаи не мога да ги трая
Другото, което ме дразни е като има някаква ситуация изискваща бърза реакция или някой се жертва да спаси друг и седят и като почнат да се гледат и се гледат и да си повтарят имената и като че ли чак след 2 минути загрява какво е станало и има някакво действие. А ситуацията е критична... убиват ми цялото напрежение така :evil:
Някой път се изнервам като повторят една сцена, ама кадър по кадър няколко пъти, особено при екшън и мека аниметата
Цитат:
за хентая, 18+

МнениеПубликувано на: Сря Ное 11, 2009 12:32 am 
Аватар

Много ме дразнят дългите разговори преди битките, в смисъл "Ти знаеш ли кой съм аз и к'во мога" и още 5 минути такива подобни, разговорите по време на битките "Видя ли каква е моята невероятна сила, атака и бля, бля, бля". Ако вместо дадения герой слуша обясненията на другия, а направо му влезне с 'тупаница' примерно, щеше да ме радва повече...
А, да, в Yu-Gi-Oh - ще ми спасява света с игра на карти? Не може ли да му набие няколко шамара да му вземе там скиптъра, или каквото беше - не помня вече, и с него да го набие, и да спаси света по стария, изпитан начин - с насилие?!
( Да, знам, че играта с карти е главната тема в анимето и не може по друг начин, но винаги съм се чудила за това)
Друго, което ме дразни е английския в аниметата - е много им е смешно произношението :lol:

МнениеПубликувано на: Сря Ное 11, 2009 1:22 am 

Ммм , изключвайки 95% от останалите работи споменати предните страници , най-най ми е :

'TETSUOOOOO!!' 'KANEDAAAA!!' 'TAMAHOMEEE!!' 'MIAKAAAA!!!' . Едва ли не сею-тата се опитват да покажат че имат издръжливи гласни струни :roll:

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 14, 2009 12:19 am 
Аватар

Местоположение: In Eren's basement, watching Isayama write his manga from a distance.
Предлагащите обенто момичета, които всеки път умират от срамежливост и момчето им казва "вкусно е", а те "наистина? радвам се" и се хилят като бебенца :evil:. О, боже, еди-кой-си е болен - ще ти сготвя нещо. Мама и тати ги няма - ще ти сготвя нещо.
Всички знете какво имам предвид, няма нужда от още примери.
Туй чудо от доста време ми лази по нервите. Най-вероятно, защото се случва почти всеки път и реакциите им са еднакви.

МнениеПубликувано на: Съб Дек 26, 2009 3:33 am 
Аватар

например когато стане нещо и вс "аааа....." :bash: :bash: :pokey: :headbang2:

МнениеПубликувано на: Нед Дек 27, 2009 11:59 pm 
Аватар

То повечето бяха изброени. Изключително срамежливите момичета - да не кажа невъзможно срамежливи, тип "Kyaaaaaaaaa Yuuske-kun ме погледна >O< OMG *DROPDEAD*" :shock: ...
Дългите разговори преди, по време на и след някоя битка, wtf, докато му се обясняваш на тоя можеше да си го пречукал 15 пъти, примерно.
Смотаните главни герои, които в началото за нищо не стават, а после се превръщат в 'бахти пичовете.

МнениеПубликувано на: Вто Дек 29, 2009 3:19 am 
Аватар

Най ме дразни,когато ивъл мена отива и си казва целия пъклен план ,че и родословното дърво на добрите ,вместо да ги изненада или да го осъществи,той не та не изпява си всичко ,тва е пълен абсурд :doh: :doh:

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 29, 2009 5:15 pm 
Аватар

One Piece
Фенбойте, арта, историята, главния герой....

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 29, 2009 6:12 pm 
Аватар

Karibdus написа:
One Piece
Фенбойте, арта, историята, главния герой....

абсолютно същото важи и за Jojo

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 29, 2009 11:32 pm 

Ма такива бози по 3000+++ пизода като Naruto , Bleech.....Дори няма да обсъждам. :( Ако не си вместиш анимето в до 50 епизода зае*и нещо кадърно да излезе.

1.Мене ме дразни Slapstick-а като цяло. Ей като видя някой да шибва другия с книга и тя да му се отбелязва в главата напрово издивявам. :evil: :evil:

2.Съваршенството на всички манга герои. =)) А бе що някой не вземе да седлъзне в битка, или да пропусне да не уцели. (изключение преви само Soul Eater, ама в него има Slapstick така че пак дразни)

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 29, 2009 11:42 pm 
Аватар

Местоположение: Super special sexy emo message. In a place of suffering and despair. Hate life.
Дразни ме некадърния арт в One Piece, толкова яко аниме с такъв грозен арт не съм виждал : На всеки кадър сменят формата на главата на Луфи - квадратна, правоъгълна, яйцевидна и кръгла.... Зоро на всеки кадър има различен врат( един път дебел ,а друг път много тънък), брадата на Санджи е заострена ,а а на друг кадър дебела, веждата му също е тънка, а на някой друг кадър дебела като на хайдутин. За лицето на Робин да не говорим - под всякаква критика е. Не издържах и дропнах анимето на 379ти епизод. Сега чета само мангата. Не може всичко да е перфектно но това просто си е прекалено, все съм виждал някоя издънка в арта на всяко аниме но One Piece си е върха.

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 15, 2010 5:34 pm 
Аватар

Naruto - на интересно аниме... да му изплющят малоумен филар си е гавра :evil: Онази история със Сора и със съли събрани от разпръсната чакра направо ме разби
Bleach - Пртоклетите филариииииии...прекъснаха анимето че да ни приказват простотий с зампактота |(
Soul Eater - тук вече не ми хареса края.Цялото аниме беше много добро и накрая неюо се издъниха
Blood+ - ех много е якооо ^^ но... има моменти в който прекалено мн приказват. Иначе е супер : )
Shugo Chara! - прекалено детско ми идва... и Икто прекалено много отсъства
Zombie-Loan - не е излезнал 2 сезон :D
Zero no Tsukaima - в началото беше смешно да се счупва от бой един от главните греой...но после поомръзна малко :?

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 15, 2010 8:15 pm 
Аватар

Elfen Lied

Горе-долу биваща история с векторите и т.н. и същевременно някаква жалка семейна историйка с малоумни образи .. Damnit!

FMAB

В един момент се разцепваш от кеф и изведнъж ..

*facepalm* :doh:

Последна промяна JohnnyQuid на Сря Сеп 15, 2010 8:44 pm, променена общо 2 пъти

Изображение
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 15, 2010 8:21 pm 
Аватар

Повтарящите се герои
В Rave Master (ако не се лъжа ) и Fairy Tale Се появява това куче подобно същество "Plue" :lol:
Знам че ина още няколко примера но не си спомням в момента :shhh: :shhh:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 6 от 10 [ 140 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]