|
Дата и час: Пет Фев 14, 2025 2:10 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Дразнещи Аниме Елементи Публикувано на: Вто Ное 10, 2009 9:05 pm |
|
trancer4e4life |
|
|
Регистриран на: Пон Ное 02, 2009 7:20 pm Мнения: 1093 Местоположение: In Eren's basement, watching Isayama write his manga from a distance.
|
То така си е добре. Има си ги, ама не се фокусира анимето над тях. Мисълта ми е, че тоя boing ме дразни - много по-големи гърди от тези на Иное или Мацумото, например, които като върви героинята и те й скачат насам-натам и всички зяпат все едно не са виждали подобни. Още малко и ще изкочат. Преувеличените размери на гърдите, които се носят насам-натам ме дразни. Това ми е гротескно. На Иное (и не само) ги смятам за нормално големи. Забелязала съм ги колко са й големички ( ), но те за мен са просто премерена доза фенсървис.
|
|
|
Заглавие: Re: Дразнещи Аниме Елементи Публикувано на: Вто Ное 10, 2009 10:30 pm |
|
flssdd |
|
|
Регистриран на: Чет Юни 18, 2009 1:00 am Мнения: 1746 Местоположение: Bakatown
|
Като главно говоря, че няма смисъл да изреждам на всяко аниме косурите, по-скоро 1-2 похвата да кажа Гигантските гърди и мен ме тварят, 2 пъти по-големи от главата й, всяка се мята в различни посоки се едно искат отчаяно да избягат и ми докарват болки в гърба само като ги гледам. Някой път не им обръщам толкова внимание, зависи си от арта и от самото аниме, но в повечето случаи не мога да ги трая Другото, което ме дразни е като има някаква ситуация изискваща бърза реакция или някой се жертва да спаси друг и седят и като почнат да се гледат и се гледат и да си повтарят имената и като че ли чак след 2 минути загрява какво е станало и има някакво действие. А ситуацията е критична... убиват ми цялото напрежение така Някой път се изнервам като повторят една сцена, ама кадър по кадър няколко пъти, особено при екшън и мека аниметата Цитат:
|
|
|
Заглавие: Re: Дразнещи Аниме Елементи Публикувано на: Сря Ное 11, 2009 12:32 am |
|
Freak_on_a_leash |
|
|
|
Много ме дразнят дългите разговори преди битките, в смисъл "Ти знаеш ли кой съм аз и к'во мога" и още 5 минути такива подобни, разговорите по време на битките "Видя ли каква е моята невероятна сила, атака и бля, бля, бля". Ако вместо дадения герой слуша обясненията на другия, а направо му влезне с 'тупаница' примерно, щеше да ме радва повече... А, да, в Yu-Gi-Oh - ще ми спасява света с игра на карти? Не може ли да му набие няколко шамара да му вземе там скиптъра, или каквото беше - не помня вече, и с него да го набие, и да спаси света по стария, изпитан начин - с насилие?! ( Да, знам, че играта с карти е главната тема в анимето и не може по друг начин, но винаги съм се чудила за това) Друго, което ме дразни е английския в аниметата - е много им е смешно произношението
_________________ Guilty by association...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Дразнещи Аниме Елементи Публикувано на: Сря Ное 11, 2009 1:22 am |
pepeto |
|
|
|
Ммм , изключвайки 95% от останалите работи споменати предните страници , най-най ми е : 'TETSUOOOOO!!' 'KANEDAAAA!!' 'TAMAHOMEEE!!' 'MIAKAAAA!!!' . Едва ли не сею-тата се опитват да покажат че имат издръжливи гласни струни
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Дразнещи Аниме Елементи Публикувано на: Съб Ное 14, 2009 12:19 am |
|
trancer4e4life |
|
|
Регистриран на: Пон Ное 02, 2009 7:20 pm Мнения: 1093 Местоположение: In Eren's basement, watching Isayama write his manga from a distance.
|
Предлагащите обенто момичета, които всеки път умират от срамежливост и момчето им казва "вкусно е", а те "наистина? радвам се" и се хилят като бебенца . О, боже, еди-кой-си е болен - ще ти сготвя нещо. Мама и тати ги няма - ще ти сготвя нещо. Всички знете какво имам предвид, няма нужда от още примери. Туй чудо от доста време ми лази по нервите. Най-вероятно, защото се случва почти всеки път и реакциите им са еднакви.
|
|
|
Заглавие: Re: Дразнещи Аниме Елементи Публикувано на: Нед Дек 27, 2009 11:59 pm |
|
Erora |
|
|
Регистриран на: Пет Ное 02, 2007 8:11 pm Мнения: 294 Местоположение: where you least expect me to be
|
То повечето бяха изброени. Изключително срамежливите момичета - да не кажа невъзможно срамежливи, тип "Kyaaaaaaaaa Yuuske-kun ме погледна >O< OMG *DROPDEAD*" ... Дългите разговори преди, по време на и след някоя битка, wtf, докато му се обясняваш на тоя можеше да си го пречукал 15 пъти, примерно. Смотаните главни герои, които в началото за нищо не стават, а после се превръщат в 'бахти пичовете.
|
|
|
Заглавие: Re: Дразнещи Аниме Елементи Публикувано на: Вто Дек 29, 2009 5:15 pm |
|
Karibdus |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 01, 2008 1:36 am Мнения: 3340 Местоположение: MetalLand
|
One Piece Фенбойте, арта, историята, главния герой....
|
|
|
|
Заглавие: Re: Дразнещи Аниме Елементи Публикувано на: Вто Дек 29, 2009 11:32 pm |
zonian |
|
|
|
Ма такива бози по 3000+++ пизода като Naruto , Bleech.....Дори няма да обсъждам. Ако не си вместиш анимето в до 50 епизода зае*и нещо кадърно да излезе. 1.Мене ме дразни Slapstick-а като цяло. Ей като видя някой да шибва другия с книга и тя да му се отбелязва в главата напрово издивявам. 2.Съваршенството на всички манга герои. А бе що някой не вземе да седлъзне в битка, или да пропусне да не уцели. (изключение преви само Soul Eater, ама в него има Slapstick така че пак дразни)
_________________ 100% от младото поколение са опитвали трева. Ако си от тези 0%, който не са опитвали, значи си глупак и трябва да сложиш това под подписа си! http://myanimelist.net/animelist/zonian
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Дразнещи Аниме Елементи Публикувано на: Вто Дек 29, 2009 11:42 pm |
|
Delirium |
|
|
Регистриран на: Пон Сеп 28, 2009 3:40 pm Мнения: 189 Местоположение: Super special sexy emo message. In a place of suffering and despair. Hate life.
|
Дразни ме некадърния арт в One Piece, толкова яко аниме с такъв грозен арт не съм виждал : На всеки кадър сменят формата на главата на Луфи - квадратна, правоъгълна, яйцевидна и кръгла.... Зоро на всеки кадър има различен врат( един път дебел ,а друг път много тънък), брадата на Санджи е заострена ,а а на друг кадър дебела, веждата му също е тънка, а на някой друг кадър дебела като на хайдутин. За лицето на Робин да не говорим - под всякаква критика е. Не издържах и дропнах анимето на 379ти епизод. Сега чета само мангата. Не може всичко да е перфектно но това просто си е прекалено, все съм виждал някоя издънка в арта на всяко аниме но One Piece си е върха.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Дразнещи Аниме Елементи Публикувано на: Сря Сеп 15, 2010 5:34 pm |
|
shmatity |
|
|
|
Naruto - на интересно аниме... да му изплющят малоумен филар си е гавра Онази история със Сора и със съли събрани от разпръсната чакра направо ме разби Bleach - Пртоклетите филариииииии...прекъснаха анимето че да ни приказват простотий с зампактота |( Soul Eater - тук вече не ми хареса края.Цялото аниме беше много добро и накрая неюо се издъниха Blood+ - ех много е якооо ^^ но... има моменти в който прекалено мн приказват. Иначе е супер : ) Shugo Chara! - прекалено детско ми идва... и Икто прекалено много отсъства Zombie-Loan - не е излезнал 2 сезон Zero no Tsukaima - в началото беше смешно да се счупва от бой един от главните греой...но после поомръзна малко
|
|
|
Заглавие: Re: Дразнещи Аниме Елементи Публикувано на: Сря Сеп 15, 2010 8:15 pm |
|
JohnnyQuid |
|
|
Регистриран на: Нед Авг 22, 2010 6:11 pm Мнения: 2690 Местоположение: Void
|
Elfen LiedГоре-долу биваща история с векторите и т.н. и същевременно някаква жалка семейна историйка с малоумни образи .. Damnit! FMABВ един момент се разцепваш от кеф и изведнъж .. *facepalm*
Последна промяна JohnnyQuid на Сря Сеп 15, 2010 8:44 pm, променена общо 2 пъти
_________________ Sometimes i wanna go out and kill motherfuckers.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|