|
Дата и час: Пет Фев 14, 2025 1:06 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юни 17, 2008 3:34 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5718_1276776570.gif) |
dwigga |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Пон Дек 04, 2006 10:56 pm Мнения: 1378 Местоположение: In a world of music
|
До колкото си спомням рекорда ми е Bleach 85 епа за около денонощие и половина... До толкова беше излезнало, като го почнах
Иначе бях на принцип "на един дъх". Особенно ако е до 26 епизода, просто не ставах докато не го излапах цялото. Чесно казано и сега предпочитам да е така, но просто нямам свободното време да го правя... затова в момента го карам ongoing+complete. Следя всички интересни онгоинг, естествено при които ми се насабират доста често да гледам по 5,6 епизода, ако не ми се гледа то примерно, и по 1,2 завършени по 12-26 епа, които си ги гледкам по 1,2 дена, когато имам време или не събвам.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юни 17, 2008 9:11 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3748_1243501742.png) |
Alkash |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Пон Мар 20, 2006 10:50 am Мнения: 516 Местоположение: Nanyo Gakuen
|
Guyv3r написа: Naruto за 6 дни го изядох, сами предценете.
да ве и аз ама тогава беше 100 епа
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юни 17, 2008 1:47 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=16270_1357055302.jpg) |
zlobcho |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Сря Сеп 12, 2007 11:22 am Мнения: 5597 Местоположение: няма ме
|
Hayate no Gotoku 52 ep. за два дена, когато си заслужава, заслужава си! Иначе някакви си 13 серийки, редовно ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Е разбира се трябва да ми харесва, иначе дори не ги изглеждам.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юни 17, 2008 2:51 pm |
ExcHyper2 |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Вто Мар 11, 2008 7:48 pm Мнения: 4585 Местоположение: By The Wall
|
На един дъх, защото като го изгледаш трябва да го и обмислиш (ако е от тези дето имат по-дълбок замисъл, че и другите също ... ) а иначе като гледаш много в главата ти става каша ...
Последна промяна ExcHyper2 на Чет Юни 19, 2008 4:52 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Авг 11, 2008 10:31 pm |
![Аватар](http://i38.tinypic.com/ok66a1.jpg) |
vivianne |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Вто Юни 26, 2007 8:33 pm Мнения: 181 Местоположение: София
|
Не гледам заедно две (или повече) анимета,които са copleted,позволявам си го само с тези,които са ongoing.
Не мога да кажа,че изглеждам дадено аниме "на един дъх",но не се и бавя и определено не ги мешам,не започвам ново аниме,докато не изгледам старото.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|