|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 12:00 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Авг 15, 2006 7:45 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3408.jpg) |
elyon |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Сря Мар 08, 2006 1:58 pm Мнения: 773 Местоположение: On a desert island with Asami *drooling*
|
Тегля , гледам , ако ми хареса - записвам на диск , ако не ми хареса - трия.Имаше и няколко случая , в които спешно ми трябваше място и изтрих някое и друго аниме , което бях гледала. ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops:А веднъж без да искам натиснах Delete на папката с анимета и докато го спра , няколко анимета си бяха заминали (не в Ricycle Bin , а съвсем)
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Авг 22, 2006 7:30 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4745.jpg) |
Sashev |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Нед Авг 06, 2006 10:07 pm Мнения: 114 Местоположение: Somewhere in the world of Fate Stay Night
|
Тегля , гледам оставям на PC-то и качвам на диск . нито едно аниме за мен не заслужава да се изтрие ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops: ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops:
_________________ School Rumble 4ever!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Авг 22, 2006 9:18 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4491.jpg) |
Shinigami |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Чет Юни 08, 2006 11:05 pm Мнения: 558 Местоположение: In the living world (most of the time)
|
Свалям и ако ми хареса си го запазвам, докато не реша, че ми трябва място или не ми трябва вече.Например на Блийч епизодите още си ги пазя и продължавам да качвам ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) .
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Авг 22, 2006 11:14 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4841_1242500655.jpg) |
~earth~ |
|
Регистриран на: Вто Авг 22, 2006 10:45 pm Мнения: 526 Местоположение: BG
|
Хм харесвам си анимето, свалям и после записвам.. гледам само, които наистина ме привлекат..като Нана за момента например..
На харда стоят само аниметата ongoing докато не бъдат завършени..
Водя си всичките аниме на word файл с година на излизане, брой епизоди и брой дискове.. и дали имат БГ субтитрите..
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Авг 23, 2006 7:38 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4451_1253184613.jpg) |
COLEMAN |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Сря Май 31, 2006 11:07 am Мнения: 168 Местоположение: Велико Търново
|
Избирам си аниме(или ми го препоръчват)гледам го независимо дали ми е харесало или не си го записвам на диск.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Авг 24, 2006 11:03 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4243_1278503357.jpg) |
Zabimaru |
|
Регистриран на: Вто Апр 11, 2006 2:32 pm Мнения: 601 Местоположение: Dodjo ^^
|
vovich написа: Тегля, гледам , трия.
Това прая nonstop
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|