Целта му е хората да знаят ,че някои обива престъпниците . По този начин хората ще се страхуват да извършват престъпления и това ще помогне за по бързото осъществяване на "SOMEDAY , I`LL SHOW U A SHINING WORLD"
Да, знам че Лайт я има тя цел, но той понякога се олива в убиването ... трябва да има някаква мярка, защото ако си чел мангата, сигурно знаеш колко време му трябваше за да се побърка и да го хванат! Ако аз имах такава възможност, щях да се контролирам и то доста това е единствения начин
Оф... не съм чел простата манга .. мерси че ми каза че ще се побърка и ще го хванат , не че не предполагах .. но все пак .. Пишете за тея простотии в раздел Общи дискусии (смешни комиксчета)
Заглавие:
Публикувано на: Пон Дек 18, 2006 7:04 pm
pisulka_sensei
Регистриран на: Съб Окт 14, 2006 4:17 pm Мнения: 3049 Местоположение: In Silent Hill, in the Grand Line's TOKYO-3 city... in the 3-4 Oonizuka's classroom...In a coffin.
xguard почваш да прекаляваш. Осъзнай се докато не са те намразили тотално повечето хора.
ViVa_La_DeAtH ако не се лъжа пак ти пусна спойлер за death note и те предупредиха. Като ще пускаш спойлери трябва да ги маркираш в бяло и да ги направиш като цитат за да не се виждат.
Safiir .. не повече от някои хора . Мангата тва мангата онва , аз не съм гледал едно аниме без да видя някви споилери от мангата. Така че комикс фенчетата да ма мразят колкото искат ... /dont care
Заглавие:
Публикувано на: Чет Дек 21, 2006 3:51 am
Feanor
Ако ми попадне в ръчичките ще настъпирасов геноцид...Е поне докато не свършат страниците и...Според мен не е толкова страшно да убиеш.Особедно хора който не заслужават живота си и не дават пукната пара за него. Е разбира се ще си запазя няколко страници за спецялни случеи... I'll be you're god!
да и аз съм си мислила за това .Но винаги съм се чудела като късат толкова много листчета как не им свършва тетрадката а тя на пръв поглед не е някоя тухла.Интересно е също ако някое шинигами си отвори книжарница, в която да се продава Death Note special edition
А я си представете следната случка:
-Кой ще направи списък с учениците,които ще ходят на екскурзия?
-Аз госпожо(и по погрешка вади лист от Death Note-a )
Публикувано на: Пон Юни 25, 2007 9:07 pm
Evility
Yeah! Заклевам се в името на мангата и анимето, ако ми попадне такова чудо ще изтрия чалгата и поп-фолка от лицето на земята без свят и без да се съобразявам с никой :3
Yeah! Заклевам се в името на мангата и анимето, ако ми попадне такова чудо ще изтрия чалгата и поп-фолка от лицето на земята без свят и без да се съобразявам с никой :3
Ееее товае истината. Х ммм а и няма да кажа на никой че имам
Публикувано на: Пон Юни 25, 2007 11:45 pm
kateto
Регистриран на: Чет Мар 22, 2007 5:57 pm Мнения: 72 Местоположение: sofiq
....такаааа.. първо даскалките... без яките (една) .. послеее.... аммм всички мъже освен мен на земята и всички грозни жени... хмм секс с различна жена всеки ден послеее... извънземните.. (да съм сигурен,че няма да ме клонират,че ще ми взимат клонингите мацките...) засега това..
Ако ми попадне тази "тетрадчица" започвам да трепем кандидат студенти че да успеем да се класирам по напред в класиранията.Та ако знанията и дипломата не ми помогнат поне death noтe-a да ми помогне
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения