Мисля,че това определение посва на случая Nijikon is the feeling or opinion that anime characters are more attractive (visually, physically or emotionally) than real-life people.
Аз не бих си помислил подобно нещо .Може някой аниме мацки да изглеждат наистина яко,перфектно и някак привличащо нарисувани,но никога не бих ги сложил над истински девойки. Рисуваните мацки са за рисувани пичове *точка* Истинските мацки са за истински пичове (въпреки ,че май няма такива ) Nobody's perfect.
Но като лично мнение; ако става въпрос за емоционална характеристика си падам по лошите и гадни мацки както в аниме така и в real-life
Ако си стоя в този тъп и скучен свят да се оженя за анимерен човек е абсурдно.Ако или аз стана анимирана или той стане нормален човек-бих.Особено ако аз стана анимирана(пък и нали се пита за аниме герой,не просто по характер?).
За кого точно?Не знам ще са намери някой в близкото бъдеще
Публикувано на: Пон Дек 03, 2007 11:41 am
Sweetygirl
Регистриран на: Нед Сеп 30, 2007 7:49 pm Мнения: 769 Местоположение: В гУшКиТе На МоЙтА лЮбОфФф!
Много ясно да видим най готините, за които се сещам 1. Итачи, 2. Клауд (FF VII), 3. Сетсуна (Angel Sanctuary), 4. Кейсаку (Shana), 5. Хей (DtB), 6. Саске .. ай стига толкоз
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 60 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения