Hell Yeah! Искам да се казвам Johannes Krauser ТРЕТИ!
bobodobo89 написа:
Може , да , ама първо трябва да се преместя в Japan че да не се чудят - "ъъъ , а тoва как съ пиши ?"
Само за твоя информация - там ще се чудят много повече как се пише. Не оставай с грешните впечатления. По-вещите от мене могат да ти обяснат по-подробно
Заглавие: Re: Бихте ли си сменили името/със такова на аниме герой?
Публикувано на: Съб Окт 29, 2011 12:39 am
SelBy
Регистриран на: Сря Юни 09, 2010 4:57 pm Мнения: 851 Местоположение: Beyond the Grave
Защо пък не. Харесвам си името де, така че не е сигурно, но ако ще го сменям ще е на Yuki или Rin. Фамилият от друга страна ще съм по-склонна да си сменя понеже ще звучи яко
Публикувано на: Съб Окт 29, 2011 1:47 am
The_Pretender
Аз малко искам да си сменя името, че има много известно аниме като главния герой е с моето име и като почнат.... Иначе ако искам ще е ... много добри имена ми идват, но нито едно не взима превес над другите, но ако говорим за второ и трето име повече от съгласен съм.
Заглавие: Re: Бихте ли си сменили името/със такова на аниме герой?
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 43 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения