на компа си имам 25 гб анимета, но само филми, и то с колекционерска стойност и качество Иначе по дискове имаме с компанията в бс мноо, ама наистина мноо
Публикувано на: Нед Май 11, 2008 8:19 pm
inuyasha
RyuKo FanSubs
Регистриран на: Пет Сеп 09, 2005 12:02 pm Мнения: 1070 Местоположение: Някъде в пространството
В момента 294ГБсамо от аниме DVD-та и 95,6ГБ от анимета в .avi и .mkv формат. Другия месец или този мисля да си взимам около 100-тина DVD диска и да изпразвам и естествено да пълня пак.
Публикувано на: Сря Май 14, 2008 9:39 pm
NeXGeN
Регистриран на: Съб Дек 22, 2007 12:37 pm Мнения: 37 Местоположение: По Света И У нас...
Последни сметки...34 цяло и нещо .Само он анимета,които гледам и харесвам и съвсем малко,които просто не мога да изтрия.Всичко останало,което съм изгледала докрай,следователно си е струвало отива да дискове.Като се сетя колко още имам да записвам...
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
Редовно имам по 40-50GB, но обикновено си ги свалям на дискове (вече имам 200 DVD-та )
_________________ Kenny Dalglish & Sir Alex Ferguson walk into a bar. The barman says "sorry Kenny, only over 18s in here ЕФЕКТА ОТ МАНГА Е ПОЧТИ СЪЩИЯ http://myanimelist.net/profile/nozo
Заглавие:
Публикувано на: Съб Авг 16, 2008 9:57 am
Prophian
Регистриран на: Вто Юни 24, 2008 10:08 pm Мнения: 1325 Местоположение: Where the hell exactly?
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 39 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения