Същият щях да си бъда , само нямаше да гледам толкова анимация ...
П.П : Като чета коментарите на хората направо се стряскам , какво ще стане ако изведнъж спрат аниметата , не ми се мисли колко самоубийства и душевни кризи ще има само !
Идея си нямам честно казано. От толкова отдавна гледам аниме, че просто не мога да си представя какво щях да правя ако го нямаше Е добре де, вероятно щях да си търся/имам някаква друга мания на негово място и да излизам повече, ама какъвто съм си мързел ... съмнявам се.
_________________ It doesn't hurt to dream. It hurts to wake up.
Заглавие:
Публикувано на: Вто Апр 22, 2008 11:12 am
GoDSmAcK
Регистриран на: Чет Окт 27, 2005 8:33 am Мнения: 4133 Местоположение: The frontline
Нямаше да съм много по-различна... не гледам много често аниме /мангата пък я подминавам като експресен влак/, просто понякога се зарибявам и така и намерих форума.
1.Щях да съм най-дивият Warhammer 40 000 играч(ТТГ) и щях да съм супер хай про на компютърната версия 2.Щях да популяризирам играта в България
3.Щях да правя конвеншъни
4.Щях да оцветявам фигурки
5.Щях да....., да........ основа Warhammer магазин в Бургас (когато порастна де )
6. В краен слушай щях да стана...... КИРА
_________________ Едно време звездите изгряваха и угасваха по наша команда.... И ти все още искаш да ни предизвикаш ?
Заглавие:
Публикувано на: Вто Апр 22, 2008 10:36 pm
Eien Ryuu
Регистриран на: Сря Юли 18, 2007 1:06 am Мнения: 9939 Местоположение: In the unreal reality of Rousse.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 28 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения