Дата и час: Пет Фев 14, 2025 6:46 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 5 от 7 [ 96 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща
Не ви ли дразни лапетата да се мислят за аниме фенове като гледат Наруто по Jetix?
 Да,много  65%  65%  [ 101 ]
 Не  35%  35%  [ 54 ]
Общо гласове : 155

Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 02, 2008 6:25 am 
Аватар

Честно казано ме дразни , но много малко ... нека си гледат анимето и може да са фенове без значение от къде го гледат и какво гледат като цяло или с други думи аз гласувах "НЕ" ама анимето с дублажа няма да го обсъждам .
:lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Мар 02, 2008 11:02 am 

Много е дразнещо ония от даскалото да се кефат на некви бебешки епизодчета по Джетикс :? Мислият си че гледат истенско аниме, а Българския дублаж напрао.....с него става като за бебета буквално. Озвучването въобще не е качествено, не може да се усети истенския кеф. И без това да гледаш Наруто до 50 епизод отново и отново си тъпаштина :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 03, 2008 5:36 am 

Цитат:
Много е дразнещо ония от даскалото да се кефат на некви бебешки епизодчета по Джетикс Мислият си че гледат истенско аниме, а Българския дублаж напрао.....с него става като за бебета буквално. Озвучването въобще не е качествено, не може да се усети истенския кеф. И без това да гледаш Наруто до 50 епизод отново и отново си тъпаштина
Нещо не те разбирам,тва че Наруто го дават по Джетикс не значи че е бебешко това че е го дават по някоя ТВ програма или го гледап на компа си-Анимацията е същата,говориме че е тапо заради дублажът на БГ
П.С кво ти пука до кои еп го дават там,винаги можеш да си свалиш сериите.....

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 03, 2008 9:29 am 
Аватар

ами... аз за първи пат като разбрах че има озвучени на български език епизоди на наруто много се ентусиазирах да ги гледам ^^ ... и си намерих една такава бързо в зазз... погледах около 3-4 минути и се отказах завинаги да гледам наруто с български озвучение. Толкова беше зле... че чак ми се струва че самата история започна да заприлича на нещо разплуто и обикновенно нескопосано :? ... а не е така - наруто е едно от великите анимета с много добра история. българския дублаж си беше просто подиграфка... а... чай.. въпроса на темата беше друг... - ами май не се дразня ако някакви объркани хлапета гледат озвученото наруто и кажат че са аниме фенове... все пак наруто си е аниме каквото и озвучение да има... мое да е направо трагично с българското и така всяко друго да изглежда по-добро... но пък не ми е задължително некви глупачета да си остават с моето впечатление за наруто... свобода си е да си мислят каквото искат а щом обичат да гледат аниме са си аниме фенове ^^

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 03, 2008 10:29 am 

Какво му е тъпото на това да гледаш само първите 50 епизода на наруто?
То само те са хубави :roll: Поне не им развалят кефа с по- нататъшната история :mm:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 03, 2008 11:42 am 
Аватар

ShApEsHiFt3r написа:
Какво му е тъпото на това да гледаш само първите 50 епизода на наруто?
То само те са хубави :roll: Поне не им развалят кефа с по- нататъшната история :mm:

Така значи не сикам да почвам спор за да не сстане спам и да си изпроса 3ти бан 8) Но се пак сум Наруто фен и като такъв смятам че трябва да си защита анимето!

1рво : Не са само те интересни ако се замислиш над анимето и вникнеш в замисала му и така на татака ше разбереш че не е тъпо!(Макар че вече го превурнаха в машина за пари но се пак има и интересни и хубави еп!)
2ро: Ако гледаш само първите еп как ше разбереш какво става напред как ще вникнеш в замисала на анимето как ще опознаеш героите и как ще разбереш какво ще стане с тях??

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 03, 2008 12:09 pm 

Ъмммм... това анме няма замисъл :o Целия замисъл на анимето е "Искам да стана Хокаге и ще направя всичко, за да стана" Nothing more, nothing less :roll: Не знам къде виждаш скрития замисъл... След 52 епизод, тоест, след всички простотии от изпита за чуунин, анимето няма смисъл. Само започват да разтягат локуми, за да докарат Наруто до хокаге :roll:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 03, 2008 12:16 pm 
Аватар

ShApEsHiFt3r написа:
Ъмммм... това анме няма замисъл :o Целия замисъл на анимето е "Искам да стана Хокаге и ще направя всичко, за да стана" Nothing more, nothing less :roll: Не знам къде виждаш скрития замисъл... След 52 епизод, тоест, след всички простотии от изпита за чуунин, анимето няма смисъл. Само започват да разтягат локуми, за да докарат Наруто до хокаге :roll:

Това е последния ми пост тука че ще стане спам ! Но да се защитя ! Така знаяи Замисала е че колкот и да е трудно едно нещо ако не се предаш ще го постигнеш и че човек е хубаво да има мечти но не и илузии!

П.П е да сапунка от класа си е де :lol:

Последна промяна Shikamaru_Nara на Пон Мар 03, 2008 12:21 pm, променена общо 1 път

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 03, 2008 12:43 pm 
Аватар
Пантсу Мастър

Това, че ако бачкаш здраво ще успееш го има в абсолютно всяко аниме >< Изобщо не ти трябва да гледаш 50 епизода на Наруто за да го разбереш това.

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 03, 2008 12:46 pm 
Аватар
Masaka?!

Ни са стараят никак да го направят по-яко за гледане, но иначе нема лошо - кефат се хората, току виж влезнали и видели и нашия сайт, а какво по-добро от малко безплатна реклама ^^...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 03, 2008 12:48 pm 
Аватар

Ми на мен единствения ми досег с Naruto е от товa което съм гледал по Jetix :lol: :lol:
Иначе не ме дразнят малките,нека си гледат :wink:

Фани ♥
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Мар 03, 2008 1:43 pm 
Аватар

Такам и аз да се изкажа...
Първо заглавието и анкетата нямат нищо общо...Трябва да имат за да се знае какво се коментира...
Второ ако съдим по заглавието - Наруто по Джетикс = темата за Наруто + темата за цензурата + темата за дублажа + темата за българския превод...До тук темата е безсмислена...
Трето поради застъпването на поне 3 теми в една става тотален оффтопик....
Решете последно...ще говорите за децата и техните възприятия или принципно за Наруто и другите теми в една...Ясно ми е че ще се застъпят,но поне да заемат по-малка част от постовете и темата...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Мар 05, 2008 5:45 pm 
Аватар

Ем не ме дразнят ;/ още са непосветени
А колкото до Наруто и Jetix ще кажа само:
Махнете "n" и "a" от nick-a на пусналият темата :)
ПП.Нищо лично :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Мар 05, 2008 9:21 pm 
Аватар

lusnika написа:
Вярвам , че всеки има право да прави своя избор, да греши и пак да прави избор и така ...... Да по JETIX преводите не са кой знае какво, но децата какво да правят милите ? Дъщеря ми харесва анимета, но ако не са преведени не разбира нищо /1клас/. Изтеглям от нета серийка със субтитри и сядаме 2те аз чета и гледаме/аз обаче често нямам време/. Въпреки всичко тя предпочита JETIX защото е на български и чува отделно всеки глас различен /аз несмогвам ясно и артистично четене/. Така децата растат учат чужди езици и компютри и започват сами да си дърпат серийки. Покрай серийките от нета започват да се заслушват в чуждия език , разпознават научени думички и ето един ден новите аниме фенове смеещи се на JETIX или недоволстващи.
ДАЙТЕ ПРАВО НА ХОРАТА ДА ГРЕШАТ И ДА ПРАВЯТ ГРЕШКИ!
ВСЕКИ С НЕГОВИЯ СИ БАГАЖ! :wink:

ех...и аз искам такава майка...

Иначе преводите винаги са смешни,няма значение от анимето.Просто като си свикнал да слушаш някой китаец като любимия си герой,трудно се отказваш...

Профил  

Заглавие: Re: Мнението ви за Наруто и Jetix
МнениеПубликувано на: Чет Мар 06, 2008 12:50 am 
Аватар

мне ме дразнят

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 5 от 7 [ 96 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]