|
Дата и час: Пет Фев 14, 2025 2:10 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Ное 28, 2005 10:50 pm |
Bleed4me |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 9:47 pm Мнения: 2991 Местоположение: Германия, Бремен
|
Първо гледам първите епизоди, ако ми хареса го търся на dvd-rip
И като го изгледам го записвам на CD/DVD
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Ное 29, 2005 7:33 pm |
![Аватар](http://images19.snimka.bg/003641535.jpg) |
Deb |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
|
Гледам анимето и ако ми хареса го записвам на дискове(обикновено така става ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) )
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Ное 29, 2005 8:05 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=781.jpg) |
Super Goku |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Съб Окт 22, 2005 11:55 pm Мнения: 287 Местоположение: София
|
Зависи...има два варианта:
има време:Тегля,гледам,ако ми хареса бърнвам го на СД/ДВД и някой светъл ден мога да го изгледам отново
няма време:Тегля,гледам 1-2 епизода,до края на месеца още 3-4 епизода,до месец-месец и половина мястото на харда намалява значително и записвам на СД/ДВД,и поляга на шприндела,докато не се намери време да го видя.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Ное 29, 2005 11:49 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=419_1288813909.gif) |
kirara |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Пон Сеп 26, 2005 9:57 pm Мнения: 818 Местоположение: Soul Society
|
ами, нямам "огромна" памет (160GB,но 50 са програмии и темподобни неща,други 50 са някакви измишльотини на баща ми,брат ми заема около 30, майка ми има най-малко достъп до PC-то ,а щом аз се опитам да си оставя няколко епизода на нещо - настастава трета светоена война.Е , разбира се аз съм набутала доста неща на компютъра,но нашите не знаят ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif) ) и заради това , ако след като съм изгледала някое аниме то ми е харесало толкова мнодо , че да жертвам няколко диска(ако имам такива) - го записвам
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Авг 15, 2006 1:26 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4724_1349864918.png) |
Pres |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
Аз тегля, ако анимето си заслужава веднага го гледам и го оставям. Ако видя , че ми остават само към 30ГБ започвам да трия всичко друго, и ако състоянието е плачевно понякога и аниме трия
(имам 2x 160GB SATA дискове и просто това не е проблем, но интернета ми е бърз само този месец като промоция и се възползвам ![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif) )
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|