Дата и час: Съб Фев 15, 2025 12:40 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 5 от 20 [ 288 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 20  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 09, 2006 8:14 pm 
Аватар

Местоположение: In Silent Hill, in the Grand Line's TOKYO-3 city... in the 3-4 Oonizuka's classroom...In a coffin.
Еххх колко сте злобни ....... ина4е аз ако я бях зел бих правил наи ло6ото на този които ме дразни ..... по наи гадния на4ин ги убия, такааа многоо хора 6те умират така.... като гледам маи е по добре да не ми пада вав рацете :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 12, 2006 5:20 pm 
Аватар

Ще я използвам разбира се. Първото име, което ще напиша е George W. Bush :twisted:

След това ще убивам такива, които си го заслужават (без да се правя на интересен като Лайт, като трепя разни дребни престъпници). Никога няма де ме хванат, дори 10 L-та да пратят :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 12, 2006 5:23 pm 
Аватар
Пантсу Мастър

Power_X написа:
След това ще убивам такива, които си го заслужават

А защо си мислиш че можеш да прецениш кои хора го заслужават и кои не? :?

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 12, 2006 5:32 pm 
Аватар

pisulka_sensei написа:
Еххх колко сте злобни ....... ина4е аз ако я бях зел бих правил наи ло6ото на този които ме дразни ..... по наи гадния на4ин ги убия, такааа многоо хора 6те умират така.... като гледам маи е по добре да не ми пада вав рацете :)

Ние ли сме злобни? :) Защо толкова много искаш да накажеш хора които те дразнят? Не е ли по- правилно да накажеш някой който дори и според другите го заслужава? :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 12, 2006 7:37 pm 
Аватар

Местоположение: In Silent Hill, in the Grand Line's TOKYO-3 city... in the 3-4 Oonizuka's classroom...In a coffin.
Хахаха... е добре де ако 6те сам вав добро настроение :twisted:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 12, 2006 11:07 pm 
Аватар

Safiir написа:
Power_X написа:
След това ще убивам такива, които си го заслужават

А защо си мислиш че можеш да прецениш кои хора го заслужават и кои не? :?

Виж ако трябва да отговоря на този въпрос забавната тема ще се превърне в сериозна. Истината е, че се съмнявам някой тук (включително и аз) въобще, че ще убие някой дори по такъв далечен начин като Death Note. Все пак се иска смелост :)

А дали мога да реша кой заслужава и кой не, ами понякога избора не е толкова труден. Става въпрос за наистина редки случаи. Примерно заслужавал ли е Хитлер да умре... Според мен да. Според други може да е не, но тук пък идва личната преценка ;)

Човек трябва да убива когато се налага, дори християните, които по "правилника" не трябва да убиват няма да се замислят дали убият някого в екстремна ситуация. Или когато е заплашен личния живот, това е една лична преценка преди всичко. Да убия ли този човек или той ще ме убие. Дори ситуацията да не е критична щом вътрешно си убеден, че правиш правилното нещо най-малкото от твоята гледна точка това е правилното. Повечето хора действат от своята гледана точка за конфликта добро-лошо. Винаги има граница и преминаването и е много лесно. Както Райто я премина още като започна уби първият агент от ФБР, но и тогава беше на принципа убий този, който иска да те убие...

лол това е дълга тема, така че не ми се пише много :P

http://www.katc.com/Global/story.asp?S=5758365

Houma serial killer arrest написа:
Police have not released the man's name. We know that he is in his early forties and that he was staying at "The Bunkhouse," a homeless shelter in east Houma.

Май вече се пазят от някой с Death Note :lol:

А този убиец заслужава ли да бъде убит?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 12, 2006 11:16 pm 
Аватар
Пантсу Мастър

Еми именно. Това дали някой заслужава да умре или не е чисто субективно. Дори и Хитлер не е ясно ако го е нямало дали е нямало да стане по-лошо в бъдеще. Знае ли човек :/ Затова и не одобрявам убийство ако не е извършено при самозащита. Всякакви работи като справедливост и други подобни са чисти глупости. Както казва Смърт - There is no justice. There's just me.

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 13, 2006 12:21 am 

Това с Хитлер според мен не беше особенно точен пример. Преценката ти за него е била наслагвана от началото на съзнателния ти живот, че той е бил лош и т.н.т. Много лесно е да се преценяват минали грешки, трудното е сега да се реши кое е добро или лошо...

Аз лично предпочитам да не попада такава тетрадка в мен. Все още си държа на тезата, че не е работа на човек да наказва друг човек...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 13, 2006 3:51 am 
Аватар

целта е да захапиш само първия.от там нататък чегари, нема спиране.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 14, 2006 8:08 pm 
Аватар

хммм....аз 6те напи6а не едно а 1000000 имена...Светът е пълен с "хора", които не биват да съ6тествуват....кажете 4е съм луда, ама няма да испитам и капка съжаление когато тия хора гу6нат букета....

*Слънце мое*
Thx to Harada Risa~
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 14, 2006 11:05 pm 
Аватар

Наистина не знам какво бих направила в тази ситуация. Но наистина хората нямат право да отнемат толкова лесно живота дори на убиец. макар че много хора по света наистина заслужават да умрат ще цитирам думите от любимата си книга. "Да много от живите заслужават смърт, но и много от мъртвите заслужават живот. Можеш ли да им го дадеш?"

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 15, 2006 2:51 am 
Аватар

lani написа:
"Да много от живите заслужават смърт, но и много от мъртвите заслужават живот. Можеш ли да им го дадеш?"

Хубава мисъл,винаги съм я харесвал.Толкин,Гандалф към Фродо. Но идеята му е да не прибързва с решенията си.По скоро е да си убеден в решението си и да поемеш отговорност за действията си.А както казах парниш ли първия,по толкова лесен начин като тази книжка, после нема спиране.
Много е лесно да минеш към "тъмната страна"..........my son :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 15, 2006 6:13 pm 
Аватар

Между другото сега като се замислих, май има начин да не те разкрият- не е нужно да си чак толкова умен колкото Лайт, за да се сетиш че като убиваш толкова мнмого хора един след друг и то всекиден, няма да се досетят че по някъв начин тва не е серийно убойство, лесно е само трябва да имаш повече въображение да си изгледал хиляди филни от сорта на "SAW" и за всяко убойстви да измислиш различен сюжет, да убиваш през няколко дни, ако не и седмици и да се постараеш да не оставяш следи :) мисля че това е напълно достатъчно, за да се защитиш :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 16, 2006 11:09 pm 
Аватар

Цитат:
Но идеята му е да не прибързва с решенията си.По скоро е да си убеден в решението си и да поемеш отговорност за действията си.
Всеки си разбира книгите по свой начин. точно това им е най-хубавото. :D
да но той по принцип Лайт искаше да се напраи на голямата работа. ако убийствата бяха по прикрити можеха с години да не го разкрият. Пред седмица някой престъпник да се съмоубива в различни части на света. така никой няма да те заподозре. Но пък няма да има голям ефект,защото целта на Лайт бе не само да ги убие ами и да ги изплаши. така че човек сам си избира степента на риск в такъв случай.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 17, 2006 9:13 am 
Аватар

ViVa_La_DeAtH написа:
Между другото сега като се замислих, май има начин да не те разкрият- не е нужно да си чак толкова умен колкото Лайт, за да се сетиш че като убиваш толкова мнмого хора един след друг и то всекиден, няма да се досетят че по някъв начин тва не е серийно убойство, лесно е само трябва да имаш повече въображение да си изгледал хиляди филни от сорта на "SAW" и за всяко убойстви да измислиш различен сюжет, да убиваш през няколко дни, ако не и седмици и да се постараеш да не оставяш следи :) мисля че това е напълно достатъчно, за да се защитиш :)

Целта му е хората да знаят ,че някои обива престъпниците . По този начин хората ще се страхуват да извършват престъпления и това ще помогне за по бързото осъществяване на "SOMEDAY , I`LL SHOW U A SHINING WORLD"

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 5 от 20 [ 288 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 20  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]