|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 1:01 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Яну 28, 2007 2:14 am |
Tangsu |
|
|
|
Дзверски се дразня на всички анимета завършващи на -мон , онази малоумщина наречена БейБладе и ........ One Piece(изненада)!Сигурно ще чуя много освирквания за One Piece-a ама анимето е много зле.А колко зле е нарисувано няям думи.
В колко анимета главния герой е някф глупак,който заради приятелите си намира сили да спаси всички?Безброй.Отначало в аниметата от този сорт се появяваше по нещо оригинално ма вече всичко се стана клише.Говоря за герой от сорта на :
Наруто,всички главни герой от -моновете,оня крал на шушумигите(шаманите) и ония момичешки сейлър моон или кфот е там.При Блийч нещата вече са малко по-добре.Ичиго не е класическия идиот с добро сърце,което ме радва.Защо не почнат да правят повече анимета с главни герой като Алукард,като Гатс и някфи пичове към,който съвсем спокойно можем да си издигнем един приличен култ
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Яну 28, 2007 11:30 am |
|
Pa1N |
|
|
|
WOW
Почти всички анимете които съм гледал бяха зверски оплюти и поругани. Някои все още не са защото още никои не се е сетил за тях.
Направо ми разбихте детските фантазии. Как само съм се самозалъгвал ,че гледам интересни и стойностни неща.
Peace
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Яну 28, 2007 7:09 pm |
|
Divinity |
|
|
|
ама в мангата не се движат картинкитеее
мразя Naruto филмите
тва са си чисто и просто филъри, претворени в пълнометражни филми, за да се купуват повече
още: One Piece смърди като престоял във фургон с лайна труп
а, и още нещо: след Soul Society arc в Bleach тая тъпотия с Bount-овете го проваля в очите ми - засега поне
_________________ Repent!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Яну 29, 2007 3:42 am |
|
kimera |
|
|
|
така според ман повечето анимета миришат
най си ме кефи мен хентайчето и тва е...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Фев 17, 2007 10:34 am |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Todays flame will be the character flame... Сейбър, Сабер... оная ПАТКА заспала от F/sn е ЗЛЕ. Как може хората да се кефят на момиче облечено в ЖЕЛЯЗО, грозно е, не й отива, не става, писна ми да гледам хора с профили на Сабер от F/sn!! По демоните, има Райдър, има оная магьосничка, как може да се кефите на Сабер next У ликьора и ония празноглав мутант, дето се появиха в блийч, под готиния испано-португалски ник "аранкари" вече почват да ме дразнят. В темата на Блийч се стига до флеймене, само защото се чудят какви са... бе кво ви пука бе хора?!?! Тия са просто едни МУШМУЛИ и нищо повече, Ичи можеше да ги скапе, кво толкова ви интересуват, че 3 стр. за тях само изписахте
пп: това са реторични въпроси, не забравяйте коя е тая тема...
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Фев 17, 2007 5:48 pm |
|
Divinity |
|
|
|
SayanMk написа: Сейбър, Сабер... оная ПАТКА заспала от F/sn е ЗЛЕ. Как може хората да се кефят на момиче облечено в ЖЕЛЯЗО, грозно е, не й отива, не става, писна ми да гледам хора с профили на Сабер от F/sn!! По демоните, има Райдър, има оная магьосничка, как може да се кефите на Сабер
амин
Rider е много по-яка от Saber
_________________ Repent!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Фев 17, 2007 8:06 pm |
|
Wizarda |
|
|
Регистриран на: Чет Яну 04, 2007 10:01 pm Мнения: 2739 Местоположение: Delta Quadrant
|
Divinity написа: SayanMk написа: Сейбър, Сабер... оная ПАТКА заспала от F/sn е ЗЛЕ. Как може хората да се кефят на момиче облечено в ЖЕЛЯЗО, грозно е, не й отива, не става, писна ми да гледам хора с профили на Сабер от F/sn!! По демоните, има Райдър, има оная магьосничка, как може да се кефите на Сабер амин Rider е много по-яка от Saber прав си на Saber не отива поркита с маса желязо ,не е привлекателно а колкото до Rider тя е по-яка 101%
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Фев 17, 2007 10:02 pm |
|
g3n3s1s |
|
|
Регистриран на: Съб Окт 15, 2005 10:19 pm Мнения: 1435 Местоположение: Doesn't Matter
|
Divinity написа: и носи по-секси дрехи
и има по добри доуджини с нея ^^
ако не ми вярвате... well, check the internet
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Мар 18, 2007 1:43 am |
|
bomber_man |
|
|
|
SayanMk написа: Сейбър, Сабер... оная ПАТКА заспала от F/sn е ЗЛЕ. Как може хората да се кефят на момиче облечено в ЖЕЛЯЗО, грозно е, не й отива, не става, писна ми да гледам хора с профили на Сабер от F/sn!! По демоните, има Райдър, има оная магьосничка, как може да се кефите на Сабер
И като си помислиш че тя е КРАЛ АРТУР.....Анимето F/sn се превръща в една от най-големите бози които съм гледал.....
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Мар 18, 2007 3:02 am |
|
Mantzikert |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 14, 2005 10:21 pm Мнения: 3194 Местоположение: Мidland
|
BerZerKer написа: Kawaii etc...__________________________________________________________________________ Мене ме дразнят толкова много неща, че няма да почвам да ги изброявам, мързел ме е да пиша.
Бе познавам хора които ако хванат Сейбър ще я клатят като гладен циганин зряла джанка.
_________________ SIR, I HAVE A CUNNING PLAN! Baldrick, let us not forget that your last cunning plan was solving the problem of your mother's low ceiling by cutting off her head.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Мар 18, 2007 3:30 am |
|
BerZerKer |
|
|
Регистриран на: Чет Яну 05, 2006 3:53 pm Мнения: 68 Местоположение: Бургас - Морската градина - Бункер вх*3
|
Цитат: Бе познавам хора които ако хванат Сейбър ще я клатят като гладен циганин зряла джанка.
Тъйде и аз тва викам.
Аз попринцип от TypeMoon-ските творби всички женки бих ги клатил с удоволствие. Дори Рен .... A ( loli ) CAT IS FINE TOOOOOOOOOO !!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|