|
Дата и час: Пет Фев 14, 2025 3:21 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Окт 17, 2006 9:14 am |
|
vovich |
|
|
Регистриран на: Чет Яну 19, 2006 1:02 am Мнения: 808 Местоположение: Sofia
|
f.Anderson написа: Много ясно ч ко можех ще си се оженя за една такава
Нямаше ли да се стреснеш от нечовешко огромните и очи? ..но пък за другите очи може и да си заслужава....
_________________ Прочети правилата
trancer4o
няма пък..
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Окт 18, 2006 6:44 pm |
|
Plama_chan |
|
|
Регистриран на: Чет Дек 22, 2005 10:46 am Мнения: 476 Местоположение: In my dreams
|
dendi написа: О да определено бих се омъжила за аниме момче ^^ Но въпроса е че не мога да си избера за кое толкова много.. все сладки и красиви~
Ех, взе ми думите от устата!!!
_________________ | 何を見てんだよ!美少年はかっこいいでしょ。
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Ако можехте бихте ли... Публикувано на: Сря Окт 18, 2006 7:51 pm |
|
animeFAN |
|
|
|
Imari написа: Нещо доскучах и ми хрумна ей тази темичка Ако можехте (в истинския живот) бихте ли се оженили/омъжили (зависи от Вашият пол) за някой аниме герой. Също така кажете защо ... ops: Например аз БИХ СЕ ОЖЕНИЛ ops: ops: ops: Просто "anime girls" са много сладки. Когато заобичат, най-често е до смърт. И са много милички, сладички абе ... ops: ops: надявам се че доста хора биха ме разбрали за какво говоря. Съжелявам за правописни грешки. Знам, че има.
много се кефя на аниме герои , но определено не бих се оженил за рисувана
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Окт 19, 2006 1:54 am |
|
kira_aks |
|
|
Регистриран на: Пон Май 22, 2006 2:08 am Мнения: 140 Местоположение: sofia
|
Ех ех, на къде отива света... момичетата искат да си правят хареми и да ги "обичат" по няколко пъти на ден, а момчетата искат да се женят....
Колкото до мен, нямам нищо напротив да се докопам, поне за малко до Кира от Angel Sanctuary.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Окт 19, 2006 2:12 am |
|
RobertHaydn |
|
|
|
хора намалете чикийте мисля че май сте прекалили с хентая само аз ли обичам реалните жени го еба за кфо ми е некфа тъпа гъзка невинна била еми аз ако исках невинни монахини колко искаш.... не,не е истина тея теми стават се по откачени...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Ное 19, 2006 6:47 pm |
|
Harada Riku |
|
|
Регистриран на: Вто Окт 17, 2006 2:30 pm Мнения: 864 Местоположение: ~yyeah -somewhere around here.
|
Ам4и разбира се! ops:
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Ное 19, 2006 11:48 pm |
|
dark_hero |
|
|
Регистриран на: Пон Сеп 19, 2005 5:45 pm Мнения: 418 Местоположение: Somewhere in the universe
|
ViVa_La_DeAtH написа: Орочимару(от Наруто)(колкото и да се вижда на повечето зъл, според мен има шанса да се промени, стига човек да знае как да се отнесе към него )
хаххахахахах то това няма нищо общо от факта че е изтръгвал човешки сърца и такива работи...дето си е държал органи в буркани на нинджи от родното му село и тела...той иначе е много свестен освен когато осквернява душите на велики нинджи като хокагетата и ги обрича на вековни страдания..не иначе е много свестен тип.....пожелавам ти да се ожениш за орочимару.най-вероятно се привличаш от езика му..и ква змия може да крие отдолу(последното е майтап)
иначе по темата:определено...не!я се опреите ве....женидба.......но ако имах възможност бих правил секс
_________________ Enjoy life. There's plenty of time to be dead. ------------ Който казва, че трудът е песен, нищо не разбира от музика.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|