|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 7:08 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юни 24, 2008 8:06 pm |
|
Yagami Light |
|
|
|
Reyller написа: 500 епизода без филъри ? Да,да! Q_Q +Аз съм на принципа "Качество > Количество"
П.С. - Само да изясня,че второто изречение от по-горния ми пост не се отнася до Soul Eater,а за "някакво-си-там-аниме",за което става въпрос в самaта тема.
Филъри или не , ако е Soul Eater или там някакво си супер любимо Аниме бих го почнал xD
Ама виж ся например Death Note , ако имаше толкова много епизоди (1-во - почти невъзможно е)нямаше да бъде феномен за мен.И цялата работа щеше да се прецака Anyway , you catch' the meaning , right? xD
Последна промяна Yagami Light на Вто Юни 24, 2008 8:35 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Юни 24, 2008 8:23 pm |
|
Safiir |
Пантсу Мастър |
Регистриран на: Сря Фев 15, 2006 1:24 am Мнения: 12758 Местоположение: Nekomimi Rakuen
|
Reyller написа: 500 епизода без филъри ? Да,да! Q_Q +Аз съм на принципа "Качество > Количество"
Първо това, че са филъри не означава, че отстъпват по качество на тези по мангата. Виж one piece и detective conan например. Второ това колко епизода е анимето няма нииииикаква връзка с това колко филъри има. Примерно в dragonball z има едва шепичка филъри. Не знам дали и 10 филър епизода има.
Ениуея, миналото време на catch е caught.
_________________ Ако не ползвате anidb Eri ще ви спипа ^^
I pity the FOO!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Юни 25, 2008 3:10 am |
|
Reyller |
|
|
Регистриран на: Вто Юни 10, 2008 11:30 pm Мнения: 258 Местоположение: Варна
|
Има 2 неща,които ме дразнят в дългите аниемта...едното са филерите,а другото не знам как точно да го нарека,но ще се опитам да го обясня...
Сещате ли се часта с Bounto-тата в Bleach?Сега колко от вас могат да кажат,че тази част им е била забавна/интересна/увлекателна?Това явно е бил някакъв момент на творческа криза,като са правили Bleach и понеже "the show must go on" за да правят кинти са направили някаква свръх тъпотия.(Нямам намерение да казвам колко смешни,грозни,тъпи и скучни бяха тия баунтата.)Сега за Dragon Ball Z...значи за пръв път го гледах преди 5-6 години (по RTL II го даваха всеки делник от 8 до 9 вечерта )
таа много добре си спомням как стояха там нещата:Идва някъф "Bad Guy" и Гоку го натупва,идва следващия "Bad Guy" обаче Гоку го няма(или е пребит,или тренира не знам си къде,или е dead [там с онзи ореол на главата,нз дали се брои за dead],или е болен,или изгубен някъде в космоса etc.Въпросния "Bad Guy No2" пречуква аверите на Гоку,обаче нашия човек идва в последния момент...качва си там некъф upgrade (супер сайджин перхидрол) и му "хвърля леша".Идва "Bad Guy No3" и пречуква тайфата на Гоку...Гоку разбира се е възпрепятстван от нещо и не може да помогне веднага...идва накрая...косата му става още по-руса и челото му става още по-голямо и пречуква "Bad Guy No3" и т'ва нещо се повтаря пак и пак и пак.
One Piece егати локума,изобщо не искам да го коментирам,но така и така съм почнал...Luffy и компания за 300 епизода не можаха ли да стигнат там до "The Grand-нещо-си-там"?!Егати бавния кораб.
Общо взето СПОРЕД МЕН (моето неадекватно и noob-ско мнение не трябва да ви разтройва,вас великите и верни до гроб фенове на Ichigo,Luffy,Goku,Sasuke,Naruto,Detective Conan,Ash,Yu-gi и не знам си още кой) дългите анимета suck-ват яко.
_________________ i dun talk liek diz irl i swer,itz jus bad intrnt habit =P~ //need w4rds?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Юни 25, 2008 11:17 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Reyller написа: Luffy и компания за 300 епизода не можаха ли да стигнат там до "The Grand-нещо-си-там"?!Егати бавния кораб.
За твои сведения стигнаха там още в около 60ти епизод, но какво да ти думам след като има стотици острови в Grand нещо си и не може така да дадеш мръсна газ и да стигнеш до One P... нещо си.
Та по темата яко си е да захванеш аниме, на което примерно си изпуснал трицифрен брой епизоди. Ако ти харесва за нула време ще го сгънеш докрая, ако пък стане обратното поне няма да имаш угризения, че си го дропнал. Дългите анимета рлзват, историята си върви постепенно, характерите на главните герои стават по-сложни от преживелите случки. Не като някакъв си дришльо за 1 епизод или минути и получава някакъв мощен upgrade само с гамбаркване (моя версия на "gambare").
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Юни 25, 2008 11:51 pm |
|
HollowMan |
|
|
Регистриран на: Съб Апр 29, 2006 3:39 am Мнения: 691 Местоположение: EXILED
|
миии май не. не че имам нещо против да наваксвам, или че ме плаши големия брой епизоди, просто не мисля че би ми допаднало аниме, чиято история изисква (а не само позволява) развитие в емнайсе иляди епизода. дори и без филъри и прочее, малкото анимета с трицифрен брой епизоди, които съм гледал, към настоящия момент са дропнати щото ми писнаха, демек - скучни са. и тоя момент с character development-a нещо никъде не мога да го видя - в шонените нещо сичко е толкова неадекватно, че колкото ти е кеф да се вживяваш в началото, толкова и ти писва след ентия епизод (справка Блийч).
иначе ако направят някъв сейнен, примерно деменция, или няква сериозна историческа драма - да, ест че бих я подхванал. но някакси не мога да си представя Шигуруи (рандъм икзампъл, незнам защо за него се сетих) във вариант 500+ епизода... :/
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|