|
Дата и час: Пон Фев 10, 2025 7:44 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Юли 31, 2006 9:38 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2046.jpg) |
Felagund |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Нед Яну 08, 2006 4:30 pm Мнения: 908 Местоположение: Някъде, където се пресичат Сенките на Амбър и Хаос
|
male:
Brandon Heat (GunGrave)
Kintaro Oe (Golden Boy)
Alucard (Hellsing)
D (Vampire Hunter D)
Onizuka (GTO)
Batou (GITS)
Meier Link (Vampire Hunter D)
female:
Motoko Kusanagi (GITS)
Akemi (SaiKano)
Melissa Mao (FMP)
Leila (Vampire Hunter D)
Susan (Venus Wars)
Saya (Blood: The Last Vampire (movie))
това ще да са основните
има и други де ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) ама и без това започнах да прехвърлям ограничението 5
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Сеп 27, 2006 9:56 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=997_1343987788.png) |
Smoke_Taz |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Чет Ное 03, 2005 9:57 pm Мнения: 2837 Местоположение: The Neutral Zone Leader
|
Мъже
1 Vegeta (Dragonball Z)
2 Neji (Naruto)
3 Onizuka (GTO)
4 Yuusuke (Green Green)
5 Shikamaru (Naruto)
Жени
1 Hinata (Naruto)
2 June (Shaman King)
3 Mai (Mai HiME)
4 Midori (Midori no Hibi)
5 Anko (Naruto)
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Окт 01, 2006 1:09 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4220.jpg) |
Bars |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Чет Апр 06, 2006 6:36 pm Мнения: 157 Местоположение: София
|
Цитат: TOP 1
Male - Alucard / Hellsing Female - Luci / ElfenLied
ahahaahaha
Bloody, с прекрасните си теми и мнения вече от няколко дена ми носиш страхотно веселие и забава при четенето на форума
Female Top 5:
![Изображение](http://sgjjp.hp.infoseek.co.jp/mistuki.jpg)
1. Hayase Mitsuki / Kimi ga Nozomu Eien : чел съм доста коментари в стил "ооо тя каква била гадна, как била откраднала чужд мъж". Няма да коментирам. Седнете да го изгледате пак малко по-внимателно това аниме. Страхотно развит персонаж, със своите падения и красиви постъпки, щастливи и тъжни моменти. положителни и отрицателни качества. За разлика от много други женски аниме героини, тя е убедителна и затова я слагам на 1во място - много ми легна на сърцето. За сравнение - жени като Matsume Aya или Matsumoto, да не говорим за Lucy просто няма как да съществуват в real life. А Mitsuki е като истинска. И много ми хареса.
![Изображение](http://blogsimages.skynet.be/images/001/083/922_1d530090434136a4323258a40d739144.jpg)
2. Natsume Maya / Tengou Tenge : невероятно красива и умна, отгоре на всичко и спортна натура. Прави се на лошо момиче, но с развитието на сценария се установява, че е доста нежен човек. Няма начин да не я сложа на 2ро място. Споменах ли, че е адски секси ...
![Изображение](http://www.hillcity-comics.com/anime/elfen_lied_04.jpg)
3. Lucy / Elfen Lied :подчертавам Люси, не Ниу. Маааааааааалко е опасна, но красивите й тъжни очи оправдават всичко. А може би част от чара й се състои именно в това колко е луда.
![Изображение](http://f.screensavers.com/OMS/img/535/fullmetalpanickaname_215.jpg)
4. Kaname Chidori / FMP : много мило, интелигентно, симпатично момиче. Единствен недостатък: по-добре си носи каска (здрава), ако си около нея.
![Изображение](http://www.bleach7.com/information/guide/pics/10vc.jpg)
5. Matsumoto Rangiku/ Bleach: второстепенна героиня с епизодично участие. Досега не е блестяла с особени интелектуални качества или с дълбока душевност. Лек, непринуден и слънчев характер. Обаче.... няма право да е толкова секси и да не я включа... просто няма право. До всички момичета, които се канят да изкоментират с нещо от сорта на "всички мъже са прасета" : ходете да си гледате Буякуята и не ме занимавайте с глупости ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
p.s. мъжките още не съм ги премислил, а и не ми беше толкова интересно да пиша за тях. Някой път ще седна и за тях да измъдря някакво топ 5
_________________ You have to be realistic about these things. Logen Ninefingers
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Окт 01, 2006 2:11 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4479.jpg) |
LordHakera |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Вто Юни 06, 2006 9:21 pm Мнения: 410 Местоположение: The Twisted world of Lucy
|
Цитат: Female Top 5:
1. Hayase Mitsuki / Kimi ga Nozomu Eien : чел съм доста коментари в стил "ооо тя каква била гадна, как била откраднала чужд мъж". Няма да коментирам. Седнете да го изгледате пак малко по-внимателно това аниме. Страхотно развит персонаж, със своите падения и красиви постъпки, щастливи и тъжни моменти. положителни и отрицателни качества. За разлика от много други женски аниме героини, тя е убедителна и затова я слагам на 1во място - много ми легна на сърцето.
Е man, тук ще се съглася с тебе. Наистина много хора казват, че това е ужасна героиня, но аз мисля, че това е един изключително сполучлив персонаж. Чрез нея създателите са предали основната идея, която анимето носи в себе си. Наистина тя ми харесва като персонаж, но няма място в моите топ 5(no offense pls ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) )
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Окт 07, 2006 4:10 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4716_1264350228.gif) |
mirey |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
Ок, значи...
мъже
1. Subaru Sumeragi (Tokyo Babylon и X): Това е най-оригиналния и най-сложно изграден образ, който съм виждала в някое аниме. Можеш да съставиш цяла философия за живота му. (пък и е много сладък ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) )
2. Seishiro Sakurazuka (Tokyo Babylon и X): Хладнокръвен убиец със супер-готина външност, заобиколен от кръв, трупове и вишневи цветчета. Какво повече ти трябва?
3. K (Gravitation): Веднъж сънувах, че се женя за него ![:bduh:](./images/smilies/icon_bduh.gif) Не че ще е лошо, де
4. Eiri Yuki (Gravitation): Трябва ли изобщо да давам коментар тук?
5. Alucard (Hellsing): Щото е едно грозно, отвратително, съдистично чудовище, което не мога просто да не обикна.
жени
1. Integra Hellsing (Hellsing): Ето тя вече е истинска гордост за женския род.
2. Hokuto Sumeragi (Tokyo Babylon): Щото е сладка, забавна и я има на аватара ми
3. Kirika Yumura (Noir): Щото няма епизод, в който да не е утрепала някой.
4. Nami (One Piece): Щото без нея изобщо не мога да си представя анимето.
5. Makuto Kino (Sailor Moon): Щото ми беше любимка като бях на 10.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Окт 07, 2006 6:56 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4977.jpg) |
RICKA |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Чет Сеп 14, 2006 4:24 pm Мнения: 510 Местоположение: In other Dimension
|
1.GAARA(Naruto)-za6toto mi xaresa xaraktera mu i e edin ot nai silnite v tova Anime!
2.Brandon Heat(GunGrave)-za6toto ima stra6ni o4i ![:love:](./images/smilies/love.gif) i xaresvam takav tip maje!
3.Itachi(Naruto)-za6toto im xaresva kak e narisuvan i vse pak e "prodigy"!
4.Kakashi(Naruto)-mnogo krasiva van6nost i straxotni o4i,kefat me mnogo ne6ta v nego!...
5.Sesshoumaru(InyYasha)-xaresva mi na van6en vid, tova 4e e demon i na4ina po koito se darji s ostanalite Anime geroi me qko kefi!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ... ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Окт 08, 2006 12:04 am |
Isamashii |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
Жени:
1.Yukino (Kare Kano)
2.Maya Natsume (Tenjho Tenge)
3.Chise (Saikano / She, the ultimate weapon)
4.Tifa (Final Fantasy Advent Children)
5.Saeki (Bible Black)
6.Lucy (Elfen Lied)
Мъже: Ne poseshtavam klub "Spartakus".
Последна промяна Isamashii на Нед Ное 12, 2006 4:28 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Окт 26, 2006 3:48 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5174_1370556006.png) |
Harada Risa |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Вто Окт 17, 2006 1:41 pm Мнения: 2943 Местоположение: Namimori
|
Момчета:
Khi-DearS
Kai-Beyblade
Daisuke-DNAngel
Bakura-Yu-gi-Oh
Sasuke-Naruto
Момичета:
Risa-DNAngel
Riku-DNAngel
Ren-DearS
Miu-DearS
Sakura-Naruto
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|