Дата и час: Пет Фев 07, 2025 10:56 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 4 от 13 [ 191 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 13  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Окт 29, 2007 1:14 am 
Аватар

Емчи как ,когато бях съвсем малка зяпах разни по RTL ,после Волтрон ,Сейлър Муун,манията по Покемон,Ю Ги О,Шаман Кинг имаше и още някви дет не им помня имената :mrgreen: И после дойде един период на "затишие" така да се каже,демек позабравих за любовта си към аниметата ии преди няколко месеца ми попадна 1 АМВ-микс от анимета ,и някъде в средата се появявяше сценка с момче с черни крила,как целува момиче.Много се зарибих и реших да намиря анимето.Е успях ( беше ДНК Ангел) и аниме заразата ме хвана отново,регнах се тук и още няколко аниме форумчета и в момента усилено наваксвам загубеното време. :P :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Окт 29, 2007 2:28 pm 
Аватар

ми гледам анимета от февруари месец тая год биф6ата ме запали по наруто едвам ме нави да го гледа 6тот мн ме дразне6е японския език пусках 1-ви епизод на 2пати и се се отказвах посредата някаде :lol: а тя продалжава6е да ми тварди 4е е супер яко постоянно ме навива6е и така изгледах го до 20 ти еп и ми стана супер инт завар6их го за седмица и малко хах после гледах елфен лиед,шакуган и там о6те доста които са голям култ и от тогава не сам спирал да гледам ... а тя дето ме навива6е нее изледала нито едно др аниме освен наруто а аз .... хах

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 03, 2007 11:22 pm 
Аватар

Местоположение: Auschwitz-Birkenau, Belzec, Kulmhof, Janowska, Jasenovac, KZ lublin
ами не бе6е лесно на няколко пъти се опитвах да се убедя,4е нямам нужда от подобна страст ама безуспешно...но се радвам 4е така стана :P

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 12, 2007 11:37 pm 
Аватар

Свалих си Fullmetal Alchemist и .. така :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 12, 2007 11:55 pm 
Аватар

Ми преди години мн се бях зарибила по Юги О и Кралят на шаманите ама ми отихна по някое време... Сега наскоро докато превключвах каналите на ТВто скивах Наруто по Jetix (дори не знаех че имам такъв канал и ми стана интересно какво дават и се загледах :lol: ), изгледах и прочетох цялото и почнах съответно и други нещица да дърпам :mrgreen:

И най-изкусната ръка е само слугиня на мисълта. (О. Реноар)
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Дек 13, 2007 11:38 am 
Аватар

най-първите са били Конникът и звездните шерифи и Волтрон, по-късно по ТВто следях Шаман Кинг.

Но в действителност станх зарибен след като един приятел ме насочи към DBZ. Изгледах всички серии, после DBGT, после Блийч и останалото е история...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 14, 2007 9:12 pm 
Аватар

"най-първите са били Конникът и звездните шерифи и Волтрон, по-късно по ТВто следях Шаман Кинг" - към тези мога да добавя Sailor Moon, Покемон, Yu-Gi-Oh :D Принцеса Мононоке, абе като цяло от телевизията там като бях по-малка превъртах през каналите по RTL даваха доста ако си спомням правилно, а иначе така сериозо почнах да се интересувам от баща ми, той ме зариби главно, взимаше касети от видеотеката, след това ме караше да му свалям анимета и тъй :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Мар 27, 2008 7:40 pm 
Аватар

моита най-добра приятелка почна да гледа и ме зариби и мен

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Мар 27, 2008 9:13 pm 
Аватар

Ми аз от малак си гледах много анимета.После спрях мисля,че спрях след като махнаха RTL2.И започнах да зяпам пак 2007 декември месец.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Мар 27, 2008 9:28 pm 
Аватар

И аз почнах с аниметата,давани по българските канали, и тези по RTL/RTLII :P После през 2005 една приятелка тръгна да ме зарибява с АМВта и аз да почна да тегля анимета, но за жалост ми беше калпав нета и карах само на манга до началото на 2007 ^^; след това почна масовото гледане и доглеждане на неща :]

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Мар 28, 2008 12:28 pm 
Аватар

Първите ми бяха Конникът и звездните шерифи и Волтрон, по-късно по ТВто следях Pokemon и Yu-Gi-Oh! Но в действителност станах зарибен след като видях в локалния тракер,че много ги теглят тез анимета и реших и аз да си дръпна..Изтеглих Devil May Cry,хареса ми,после изтеглих Black Blood Brothers и то ми хареса и така почнах да си тегля и да гледам...И чак после разбрах за тука.. :o

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Мар 28, 2008 12:33 pm 
Аватар

Ми в началото се кефех много на Краля на шаманите и Ю-Ги-О и както си ровичкам из Гугъла да си търся серии, попаднах на AnimeS и така ^^

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Мар 28, 2008 2:29 pm 
Аватар

Аз от както съм се родил все съм на анимета и анимацийки.
Имаше едни анимета по от бебешки сорт като Mega man.
Гледал съм го до 3-ти клас а и много други анимета.
После ги прекратих за малко около 1 година (бях 7 клас) и в началото на 8-ми клас се зарибих по краля на шаманите и то ме запали отново по аниметата до днес и не мисля, че ще спра да гледам анимета до края на живота си или докато не спрът да ги произвеждат. :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Мар 28, 2008 2:43 pm 
Аватар

saber_rider написа:
Първите ми бяха Конникът и звездните шерифи и Волтрон, по-късно по ТВто следях Pokemon и Yu-Gi-Oh! Но в действителност станах зарибен след като видях в локалния тракер,че много ги теглят тез анимета и реших и аз да си дръпна..Изтеглих Devil May Cry,хареса ми,после изтеглих Black Blood Brothers и то ми хареса и така почнах да си тегля и да гледам...И чак после разбрах за тука.. :o

Конникът и звездните шерифи и Волтрон ми навяват толкова носталгични спомени :) !
Иначе сериозно се захванах да гледам анимета от 1 година някъде вече! В началото бях доста скептично настроен , но в последствие осъзнах каква груба решка съм допуснал :lol: ! Иначе никой не ме е зарибявал , аз сам си се пристрастих :lol: :lol: :lol: !

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Мар 28, 2008 6:53 pm 
Аватар

по принцип много анимация гледам и аниметата бяха просто следващата стъпка :lol: след като изгледах повечето анимация възможна попаднах на аниметата и от тогава не ща и да знам за друго :lol: сама си се зарибих, пък после и един фр ми каза за animes и от там нататък не съм спирала :shock:

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 4 от 13 [ 191 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 13  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]