|
Дата и час: Пет Фев 14, 2025 2:22 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Окт 25, 2005 12:47 am |
VVP |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Чет Сеп 22, 2005 12:03 pm Мнения: 192 Местоположение: already dead
|
shift+del
Последна промяна VVP на Нед Юли 26, 2009 12:34 pm, променена общо 2 пъти
_________________ Абе, вие сте се сцепили да говорите за тролене бе.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Окт 25, 2005 9:39 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=708.jpg) |
ShAsH |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
|
Mi nai dalgoto anime koeto sam izteglil e Naruto , i go iztrix ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) .Oba4e sa me e mnogo qd makar 4e si teglq novite episodi.Ina4e i az teglq gledam i pri lipsa na mqsto triq.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Ное 21, 2005 4:28 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=470.jpg) |
Lorenar |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Пет Окт 07, 2005 4:45 pm Мнения: 350 Местоположение: Vratza
|
1. Отивам на http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php и си търся нещо което да ме впечатли (или проверявам информацията си)
2. Тегля
3. Гледам (ако имам време)
4. Правя си иконка (в зависимост от това кой е главният герой)
5. Правя си Autorun.inf
6. Пека го на 1 или повече DVD-та
Ако се окаже нещо от сорта на Pokemon, пропускам точки от 4 до 6 и пристъпвам към точка:
7. Твърдо триене от харда, че да не го повредя
_________________ I'm just a number riding solo in the code
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Ное 21, 2005 10:28 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1033_1268686335.jpg) |
Kagome |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Ми знам ли, според зависи от анимето! Обикновено съм на принципа, че нищо не гледам 2 пъти, то вече ми е в въображетието след като е изгледано веднъж и мога да го въртя и превъртам колкото си пъти искам и където поискам (което правя постоянно)! Иначе тези, които са пълнометражни си ги свалям на CD-та, но другото го грия след като е постояло известо време на харда и е поотлежало достатъчно, с една дума, появило се е нещо, което ще го измести от дисковото пространство!
Тука просто на 100% важи поговорката - "Колкото и място да има на един диск, то НИКОГА не е достатъчно!"
_________________ ~~~
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Ное 22, 2005 6:28 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=1026_1255909074.png) |
Canon Memphis |
|
Регистриран на: Нед Ное 06, 2005 1:10 pm Мнения: 180 Местоположение: In the garden of everything
|
Тегля, гледам, трия.
В много редки случаи жертвам някое DVD или обикновено дискче.
_________________ You write such pretty words, but life's no storybook Love's an excuse to get hurt and to hurt. Do you like to hurt?
..I do, I do.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Ное 23, 2005 12:25 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=206.jpg) |
PChopaT |
|
|
тегля гелдам трия
лесно си затривам дисковете пък ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) и без това ги има из нета, пък и аз имам бърз нет
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|