Дата и час: Съб Фев 08, 2025 1:08 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 4 от 16 [ 235 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 16  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 26, 2006 2:14 pm 
Аватар
Alice in Wonderland

ХАхах чакай чакай ... автора на мангата умря ... и тя не е довършена - прави си изводите за анимето ( btw Иначе и аз бих искала да го довършат

А по темата .. драгонбол , хелзинг .. Someday`s dreamers ... не можах да го доизгледам .. ами тая героиня , много загубеничка една такава ...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 26, 2006 4:35 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Заради freaking lolicon animes 2007 ще те трябва да си правя списък с нещата които НЕ трябва да гледам :left:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 26, 2006 4:48 pm 
Аватар

SayanMk написа:
Заради freaking lolicon animes 2007 ще те трябва да си правя списък с нещата които НЕ трябва да гледам :left:

true true.
me too.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 06, 2007 1:31 am 

Да живее търсачката!Търсех тази тема,както човек търси тоалетна обстановка в нужда.ПОне това е свободна зона,нека си облекча душата и попсувам на воля.

Защо по дяволите само чувам дет ноут тук,дет ноут там.Само на мен ли не ми харесва това аниме.Отначалото беше интерсно...ама и нататък.Гласовете...мистериите,започват да досаждат.Толкова анимета ти доставят в пъти повече удоволствие,интерес и веселие докато го гледаш.
Главните герои в това аниме започват да дразнят.Разбирам такова голямо фенбой движение на Сейбър или Реви защото са яки мацки ама на супер "Л"юбчо и господин маста интелиджънс Светльо...ме изкарва не в тъч,а зад стадиона :lol:
Енд ин ди енд ит съкс

*Избърсва си гъза с тетрадката на смъртта и пуска водата*
Вече си облекчих душата :lol:

Цитат:
Държа да подчертая че това НЕ Е тема за обсъждане. Не искам да видя някой да тръгне да си защитава анимето.

хахахахха ....скамейката на защитата и е забранено да се обажда
*Дърпа си клепача с пръст надолу и се плези*

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 06, 2007 1:48 am 
Аватар
Henshin!

И аз съм на подобно мнение :)
Анимето изглежда много интересно отначало, но просто след десет епизода вече се усеща един циклаж - Л прецаква Райто, после Райто му го връща и така докато не се появи някой 3ти персонаж, който в началото изглежда умен и интелигентен, но веднага щом попадне в контакт с Райто затъпява тотално и действа точно по неговите планове. Направо ми се струва, че това аниме не е движено от героите или историята, а от великата воля на Райто и Л. Сега се появи Миса... не съм я чел мангата нататък, но най-вероятно и с нея ще се случи същото... Просто се опитват да ги изкарат някакви невъзможни гении, но на мен ми изглежда по-скоро, че останалите герои играят по тяхната свирка, като реагират нелогично в определени моменти... защитата е забранена btw. :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 06, 2007 1:50 am 
Аватар

Planetes - Това Аниме просто нямаше никакво действие. Седиш и гледаш и чесно казано само това правиш. От време на време се съферяваш, че гледаш тавана и пак се концентрираш с всички сили в/у монитора.

Ragnarok The Animation - а за това без коментар просто. Едно на ръка, че историята и грам не си заслужаваше (или поне както те бяха я развили) пък да не говорим, че на последния еп. суб групата беше си направила тотален базик с анимето.

Demonbane Просто като видях робота и едва се сдържах да не падна от стола . :lol: Историята тотално СЪКС.

Pokemon ; Yu Gi Oh ; Beyblade - ем за тях и думи нямам да кажа колко са зле.

Shounen Ai - всички анимета на тази тематика тотално СЪКСССС.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 06, 2007 2:15 am 
Аватар

dripper написа:
Shounen Ai - всички анимета на тази тематика тотално СЪКСССС.

:lol: :lol: :lol:
На тебе Inu накрая ще ти се разсърди :lol:

Иначе и аз съм на същото мнение.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 06, 2007 3:00 am 
Аватар

Ikkitousen,Yu-gi-oh,pokemon,digimon Просто такива идиотщини нема никаде,треа си егати мазохиста да ги гледаш.
По принцип внимателно си избирам какво да гледам за да не съжалявам после,ма има такива дето просто.....

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 06, 2007 3:05 am 
Аватар

Двете най тъпи това са Акира И Телетъбис ( То нее аниме но е такава боза че получава почетно членство) A Akira, Е Чиста загуба на време.[/quote]

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Яну 06, 2007 10:42 pm 
Аватар

двете които h8tвам са Akira (след всички суперлативи бях ужасно разочарован от пълната липса на саундтрак, грозната визия, не много добрата история и липсата на всякаква кулминация) и Shakugan no Shana (готина музика, готина визия, готина атмосфера, готина история и накрая какво??? - като финал беше кръгла нула)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 21, 2007 12:22 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Afrooo.. yeah maaan, duuuude, ma maaan, samuraaai...
zomg, няма такава тъпотия :shock: 3ти епизод направо ме изкара от детксата ми кожа продължаваща да се кефи на Контра(нинтендо) и босовете там.. с тоя робот просто убиха всичко идиотско в едно аниме и доказаха, че може ОЩЕ и ОЩЕ :D
Не стига, че поначало е тъпо, че замисъла е зле, че е за негри-самураи ... ми и некви роботи дето си вадят плазмени базуки от ноктите и летят като Mиг 27 =)) Неее, просто убива от тъпотия това аниме... след гледане на 1ви и 3ти еп. не съжалявам, че изпуснах 2ри по невнимание и го зарязвам и погребвам. То бива комерсиализъм и безмисленост, ама това кърти мивки :D

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 21, 2007 8:47 pm 
Аватар

Местоположение: In the land where I am surrounded by cute 18 years old japanese schoolgilrs
Хехе, дойде и моя ред :)
Първо да кажа, че като започна да гледам нещо, не обичам да го зарязвам - гледам докрай с надежда да стане нещо, но все пак има анимета, които не издържах :)
Shakugan no Shana - за първи път ми се случи да заспя докато гледам, след 2ри еп го зарязах
Noir - невероятно мъчение до 10 еп, просто ми беше изпилило нервите и мозъка, суупер бавно действие и тъпа история
Ah! My Goddess - е много тъпо беше,излъгах се и го изгледах цялото мамицата му, и още ме е яд и че избързах да си го запиша на двд преди да го гледам
Sakura Wars the Movie - леле, едва го изгледах, с много голям кеф го делнах после
He`s My Master - aaaaa, простотия до шия и само лолити, почнах да го гледам защото беше на Gainax (и го изгледах :x ) ама те са се оляли
А да реших да си спестя мъчението на нервите с AfroSamurai и затова RIP след 1ви еп :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 21, 2007 9:02 pm 
Аватар

Ето и моито мнение
Elfen lied нещо не ми допадна ... :bduh:
Pokemon :chair: /направо ми лази по нервите/
ми май това е ... :P

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 21, 2007 9:08 pm 

Pokemon ... и всичките гейщини шонен ай и тн ... само тфа от всичко (вече 40-50+ заглавия) които съм гледал ме дразни искрено ... явно нещо не съм наред - мога да гледам всякво аниме дъъъ без горепосочените и все започвам да харесвам нещо в него :o

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Яну 21, 2007 9:47 pm 
Аватар

невероятно добра тема.като гледам не липсват коментари.дразнят ме всички от шаманите през покемоните и т.н. до югито...... бози от всякаде,повече от 1-2 еп не издържах.голям мерак имах за Samurai Deeper Kyo, убиецът на 1000 души викам ей тва е, -ДАН :shock: разочарование.Black Lagoon гледам аз едно негро с патлак,туй ще да е :( пълна скръб, не се сещам до 5-6 еп и направо го заличих от компа.за Нана съм се изказъл вече, 2 силни момента, въпреки това искам да видя края.абе има си и доста слаби анимета нема да изброявам всичките но това което ме радва е,че все още никой не се е изказал лошо за любимите ми 2.което ще рече че на повечето са допаднали и са най къртещите анимета въобще.

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 4 от 16 [ 235 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 16  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]