|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 1:08 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Дек 26, 2006 4:48 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=665.gif) |
g3n3s1s |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Съб Окт 15, 2005 10:19 pm Мнения: 1435 Местоположение: Doesn't Matter
|
SayanMk написа: Заради freaking lolicon animes 2007 ще те трябва да си правя списък с нещата които НЕ трябва да гледам
true true.
me too.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Яну 06, 2007 1:31 am |
Bleed4me |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 9:47 pm Мнения: 2991 Местоположение: Германия, Бремен
|
Да живее търсачката!Търсех тази тема,както човек търси тоалетна обстановка в нужда.ПОне това е свободна зона,нека си облекча душата и попсувам на воля.
Защо по дяволите само чувам дет ноут тук,дет ноут там.Само на мен ли не ми харесва това аниме.Отначалото беше интерсно...ама и нататък.Гласовете...мистериите,започват да досаждат.Толкова анимета ти доставят в пъти повече удоволствие,интерес и веселие докато го гледаш.
Главните герои в това аниме започват да дразнят.Разбирам такова голямо фенбой движение на Сейбър или Реви защото са яки мацки ама на супер "Л"юбчо и господин маста интелиджънс Светльо...ме изкарва не в тъч,а зад стадиона
Енд ин ди енд ит съкс
*Избърсва си гъза с тетрадката на смъртта и пуска водата*
Вече си облекчих душата
Цитат: Държа да подчертая че това НЕ Е тема за обсъждане. Не искам да видя някой да тръгне да си защитава анимето.
хахахахха ....скамейката на защитата и е забранено да се обажда
*Дърпа си клепача с пръст надолу и се плези*
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Яну 06, 2007 1:48 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=480_1331798230.jpg) |
evilduke |
Henshin! |
|
И аз съм на подобно мнение
Анимето изглежда много интересно отначало, но просто след десет епизода вече се усеща един циклаж - Л прецаква Райто, после Райто му го връща и така докато не се появи някой 3ти персонаж, който в началото изглежда умен и интелигентен, но веднага щом попадне в контакт с Райто затъпява тотално и действа точно по неговите планове. Направо ми се струва, че това аниме не е движено от героите или историята, а от великата воля на Райто и Л. Сега се появи Миса... не съм я чел мангата нататък, но най-вероятно и с нея ще се случи същото... Просто се опитват да ги изкарат някакви невъзможни гении, но на мен ми изглежда по-скоро, че останалите герои играят по тяхната свирка, като реагират нелогично в определени моменти... защитата е забранена btw.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Яну 06, 2007 1:50 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=405_1342971944.jpg) |
dripper |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Съб Сеп 24, 2005 3:30 pm Мнения: 10614 Местоположение: Варна
|
Planetes - Това Аниме просто нямаше никакво действие. Седиш и гледаш и чесно казано само това правиш. От време на време се съферяваш, че гледаш тавана и пак се концентрираш с всички сили в/у монитора.
Ragnarok The Animation - а за това без коментар просто. Едно на ръка, че историята и грам не си заслужаваше (или поне както те бяха я развили) пък да не говорим, че на последния еп. суб групата беше си направила тотален базик с анимето.
Demonbane Просто като видях робота и едва се сдържах да не падна от стола . ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Историята тотално СЪКС.
Pokemon ; Yu Gi Oh ; Beyblade - ем за тях и думи нямам да кажа колко са зле.
Shounen Ai - всички анимета на тази тематика тотално СЪКСССС.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Яну 21, 2007 12:22 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15_1283841889.gif) |
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
![Anime Sekai Kenkyuuin Anime Sekai Kenkyuuin](./images/ranks/sayanmk.gif) |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Afrooo.. yeah maaan, duuuude, ma maaan, samuraaai... zomg, няма такава тъпотия 3ти епизод направо ме изкара от детксата ми кожа продължаваща да се кефи на Контра(нинтендо) и босовете там.. с тоя робот просто убиха всичко идиотско в едно аниме и доказаха, че може ОЩЕ и ОЩЕ Не стига, че поначало е тъпо, че замисъла е зле, че е за негри-самураи ... ми и некви роботи дето си вадят плазмени базуки от ноктите и летят като Mиг 27 Неее, просто убива от тъпотия това аниме... след гледане на 1ви и 3ти еп. не съжалявам, че изпуснах 2ри по невнимание и го зарязвам и погребвам. То бива комерсиализъм и безмисленост, ама това кърти мивки
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Яну 21, 2007 8:47 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=27.jpg) |
Sauron |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 1:46 pm Мнения: 805 Местоположение: In the land where I am surrounded by cute 18 years old japanese schoolgilrs
|
Хехе, дойде и моя ред
Първо да кажа, че като започна да гледам нещо, не обичам да го зарязвам - гледам докрай с надежда да стане нещо, но все пак има анимета, които не издържах
Shakugan no Shana - за първи път ми се случи да заспя докато гледам, след 2ри еп го зарязах
Noir - невероятно мъчение до 10 еп, просто ми беше изпилило нервите и мозъка, суупер бавно действие и тъпа история
Ah! My Goddess - е много тъпо беше,излъгах се и го изгледах цялото мамицата му, и още ме е яд и че избързах да си го запиша на двд преди да го гледам
Sakura Wars the Movie - леле, едва го изгледах, с много голям кеф го делнах после
He`s My Master - aaaaa, простотия до шия и само лолити, почнах да го гледам защото беше на Gainax (и го изгледах ![Mad :x](./images/smilies/icon_mad.gif) ) ама те са се оляли
А да реших да си спестя мъчението на нервите с AfroSamurai и затова RIP след 1ви еп
_________________ Find/Share Your Link
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Яну 21, 2007 9:02 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6538.jpg) |
Kumiko-chan |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
Ето и моито мнение
Elfen lied нещо не ми допадна ...
Pokemon ![:chair:](./images/smilies/chair.gif) /направо ми лази по нервите/
ми май това е ...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Яну 21, 2007 9:47 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=154.gif) |
Feanor |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
|
невероятно добра тема.като гледам не липсват коментари.дразнят ме всички от шаманите през покемоните и т.н. до югито...... бози от всякаде,повече от 1-2 еп не издържах.голям мерак имах за Samurai Deeper Kyo, убиецът на 1000 души викам ей тва е, -ДАН ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) разочарование.Black Lagoon гледам аз едно негро с патлак,туй ще да е ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) пълна скръб, не се сещам до 5-6 еп и направо го заличих от компа.за Нана съм се изказъл вече, 2 силни момента, въпреки това искам да видя края.абе има си и доста слаби анимета нема да изброявам всичките но това което ме радва е,че все още никой не се е изказал лошо за любимите ми 2.което ще рече че на повечето са допаднали и са най къртещите анимета въобще.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|