|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 1:05 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Hinata vs Sakura (Коя е по-сладка) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Юли 21, 2011 12:48 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=44895_1410292028.png) |
TsukiAkari |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Чет Юни 09, 2011 7:46 pm Мнения: 932 Местоположение: SPACE
|
Винаги съм мразила и продължавам да мразя две неща - да ходя на зъболекар и Сакура!! ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ... Ся като се замисля нека ги направим три - да ходя на зъболекар, Сакура и Саске... ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) С първото се прежалвам, защото е в моя полза, ама другите две... Докато гледах "Наруто" едва издържах тая тъпа розова пача с огромно чело, която не си затваря устата за момент и през цялото време повтаря "Саске т'ва, Саске онова, Саске другото"! ![:bash:](./images/smilies/bash.gif) В "Наруто Шиппууден" вече по я понасям, но продължава да ме дразни много и въобще не се е стигало до там да я мисля за сладка... ![:doh:](./images/smilies/doh.gif) А Хината от където и да я погледнеш, било то външен вид или характер, си е истинска сладурана... ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Така че, да, гласувах за Хината без да се колебая ни най-малко!... ![:peace:](./images/smilies/peace.gif) LOVE & PEACE
Последна промяна TsukiAkari на Чет Юли 21, 2011 1:46 am, променена общо 1 път
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Hinata vs Sakura (Коя е по-сладка) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Юли 25, 2011 10:04 pm |
Kesshou |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Пет Мар 06, 2009 11:16 pm Мнения: 638 Местоположение: Heaven
|
Rakkaus написа: ХАХАХХАХА!На това последното се скъсах Преди Шипуден Хината ми харесваше мноого повече.Беше сладко.Ама сега с тая дългата коса ми прилича на кон малко,и с тези големите гърди...не е удобно да имаш големи гърди и да бягаш и да правиш разни баякугани Иначеее....относно Сакура.Тя си ме кефи ама е дъска,и вика като селянка.Направо побеснявам ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Ама все пак предпочитам Сакура...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Hinata vs Sakura (Коя е по-сладка) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Авг 19, 2012 11:21 pm |
![Аватар](https://i.imgur.com/ZiBF4De.gif) |
lovelyangel666 |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Вто Апр 10, 2007 5:01 pm Мнения: 5243 Местоположение: Outer Heaven
|
Hinata ми e много сладинка, направо ще я схрускам
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Hinata vs Sakura (Коя е по-сладка) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Авг 20, 2012 3:52 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=10285_1391302947.png) |
Whisper |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Съб Май 26, 2007 3:24 pm Мнения: 1365 Местоположение: Wonderland Състояние: Potatoes Допълнително: I'm gonna be an unicorn.
|
>: Твърде трудно ми е да избера... затова... Наруто? :3
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Hinata vs Sakura (Коя е по-сладка) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Яну 31, 2013 4:14 pm |
![Аватар](http://i.imgur.com/jwHvzkT.jpg) |
Ragnarök |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
SAKURA AND SASUKE FOREVER IN OUR HEARTSSSSSSSS
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|