ХАХАХХАХА!На това последното се скъсах Преди Шипуден Хината ми харесваше мноого повече.Беше сладко.Ама сега с тая дългата коса ми прилича на кон малко,и с тези големите гърди...не е удобно да имаш големи гърди и да бягаш и да правиш разни баякугани Иначеее....относно Сакура.Тя си ме кефи ама е дъска,и вика като селянка.Направо побеснявам
последно за кой си иначе детрейзъра си го показа всичко
Естествено, че е за Хината. Ся дали минало, бъдеще време не е особено важно Всички ще се сбръчкосат някой ден А пък Сакура може да е много работи, но сладка не е, камо ли по-сладка
Спойлера:
erejnion написа:
бтв: Сакура се обясни в любов... даже прочетох част от мангата за пръв път от половин година ...
А? Последно докъдето четох аз, Хината тъкмо се обясни в любов, по средата на мелето. Не че някой я отрази тогава, но... Аз ли меша вече манги и моменти или тва се случва по-късно със Сакура? А на кой се е обяснила, че може и за съвсем в началото да става върпос?
Хината. верно, че не обичам някакви такива лигави като нея и повече ме кефят бойни мацки като сакура..обаче сакура е некъв невероятен дразнител. или всъщност ми е пезразлична сега..като малка беше дразнител..докато аз съм голяма фенка на клана Хюга, така че твърдно Хината.
Публикувано на: Вто Авг 24, 2010 9:12 pm
XLR8
Регистриран на: Пон Юни 14, 2010 4:17 pm Мнения: 82 Местоположение: Варна, втората врата в ляво
Естествено, че е за Хината. Ся дали минало, бъдеще време не е особено важно Всички ще се сбръчкосат някой ден А пък Сакура може да е много работи, но сладка не е, камо ли по-сладка
Спойлера:
erejnion написа:
бтв: Сакура се обясни в любов... даже прочетох част от мангата за пръв път от половин година ...
А? Последно докъдето четох аз, Хината тъкмо се обясни в любов, по средата на мелето. Не че някой я отрази тогава, но... Аз ли меша вече манги и моменти или тва се случва по-късно със Сакура? А на кой се е обяснила, че може и за съвсем в началото да става върпос?
бе аз имам странна предства за "сладка" явно...
Спойлера:
След това и Сакура... Отговора на Наруто: Screw you, imma gonna go after Sasuke. (е, вярно е и, че покрай обясняването в любов тя вмъкна и "Не се опитвай да върнеш Саске повече, твърде е опасен")
Публикувано на: Съб Сеп 04, 2010 10:16 am
hriskou
Регистриран на: Чет Авг 23, 2007 1:11 pm Мнения: 5025 Местоположение: The Galactic Layline
Всичко си е до човешкото разбиране на нещата, а като гледам анкетата, не ти е толкова странна представата щом сте толкова много А за мен лично определенията "сладка" и "красива" нямат нищо общо. Но и в този случай, Хината е преди Сакура
Публикувано на: Съб Окт 09, 2010 9:11 pm
Misa-chan
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения