|
Дата и час: Пет Фев 14, 2025 10:10 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Мръднал ли съм? Публикувано на: Сря Юли 24, 2013 11:29 pm |
cToTuHku |
|
|
Регистриран на: Вто Юли 19, 2011 8:15 pm Мнения: 193 Местоположение: Praha
|
velush написа: Аз не изпитвам нужда да се лекувам . +1
|
|
|
Заглавие: Re: Мръднал ли съм? Публикувано на: Съб Юли 27, 2013 12:53 am |
|
lovelyangel666 |
|
|
Регистриран на: Вто Апр 10, 2007 5:01 pm Мнения: 5243 Местоположение: Outer Heaven
|
100% се "изплъзват", и алигатора, и коленичила...
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Мръднал ли съм? Публикувано на: Съб Юли 27, 2013 1:13 am |
cToTuHku |
|
|
Регистриран на: Вто Юли 19, 2011 8:15 pm Мнения: 193 Местоположение: Praha
|
Цитат: „Аригато" това нещо постоянно ми се изплъзва, когато трябва да благодаря на някой.. Като разговарям с близки/приятели/роднини, последната дума за изразяване на благодарност, която се чува е "благодаря" Хвърчат разни "мерси" "спасиба" "грасиас" "данке" "тенк ю" и кво ли още не. Едно "аригато" - голям праз... Цитат: Вместо здрасти понякога казвам „Коничила!" Още от излизането на сериала "Шогун"(а т'ва е бая отдавна ) насам "Коничиуа, Торанага-сама" си е често срещан лаф включително и между хора, на които японския език им звучи досущ като пръщенето на ВЕФ-а, докат въртят кръглото копче в търсене на радио ултра-Перник. Поздрава надали все още прави впечатление някому ... Не си мръднал(а). Бас държа че го правиш нарочно, просто така ти харесва!
|
|
|
Заглавие: Re: Мръднал ли съм? Публикувано на: Съб Юли 27, 2013 1:27 am |
|
VastoLorde96 |
|
|
Регистриран на: Сря Май 11, 2011 7:34 pm Мнения: 4127 Местоположение: Lawrence, Kansas
|
Именно! Гледаш анимета - нормално е да обръщаш на японски от време на време (умишлено или неволно). А според мен мръднали се посерковците от горните постове. Без да се обиждате.
_________________ SAVING PEOPLE, HUNTING THINGS - THE FAMILY BUSINESS
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Публикувано на: Нед Юли 28, 2013 11:57 pm |
|
dattebayo_ |
|
|
|
Yamato написа: трети ден се усещам как креща ``Кагибушин нун жинцу`` на сред улицата с ръце кръстосъни във знак. И на мен понякога тъй ми става.. Като няма много хора около мене и си повтарям "Каге буншин но джицу" А това Банкай е като болест, която се предава по въздуха на всеки, който чуе името ѝ ..
_________________ ----------------------------------------------------------------------------------------------------- ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|