Ами не бих казал, че правя нито едно от двете, но аниметата определено ми помагат да си почивам, да се смея. Пък и винаги съм харесвал аниме геройте и световете в които са направени ... просто анимето ми помага понякога в живота!
_________________ Music is my escape from reality...
Заглавие:
Публикувано на: Сря Яну 04, 2006 10:11 am
s2501
Нито едното, нито другото ... Честно казано, малко пресилено ми звучат и двете. Не съм чааак такова отаку. Анимето ми запълва свободното време и то част от него, даже напоследък много малка. Все още съм жива, значи мога и без него да живея.
_________________ 4ever & ever, baby ;*
Заглавие:
Публикувано на: Пет Яну 06, 2006 4:41 am
Rally
Регистриран на: Пет Яну 06, 2006 3:54 am Мнения: 82 Местоположение: АЕЦ "Козлодуй"
Aз живея, за да гледам аниме. Практически погледнато животът ми би се обезсмислил до известна степен без анимето, при положение че аз искам да уча анимация (такава анимация).
небих могъл да кажа че живея за да гледам аниме или гледам аниме за да живея ,но използвам свободното си време пред пцто да гледам анимета просто и единствено защото имат нещо общо с реалния живот
Публикувано на: Сря Юни 28, 2006 7:41 pm
SkyApe
Живея за да живея, гледам аниме защото обичам да правя каквото си искам докато живея няма нужда да допълвам че в момента искам да правя това + още 20ина неща (и си ги правя де )
Гледам за да живея Ами помага ми да разпусна , да се отделя за малко (а защо не и за много ) от реалноста , определено развива въображението (нещо твърде необходимо) , помага ми да вървя напред ...да се развивам (туко виж научавам нещо ново за себе си ) - общо взето все много важни за мен неща , без които не мога
Заглавие:
Публикувано на: Сря Юни 28, 2006 9:30 pm
bilichkus
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения