Дата и час: Сря Фев 12, 2025 10:04 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 3 от 8 [ 116 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 02, 2007 11:41 am 
Аватар

Хахахаха аз трябва да съм късметлия , че не помна какво сънувам :lol: като ви гледам сънищатата и лошо ми става :roll:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 20, 2008 6:54 pm 
Аватар

Еми имало е случеи в които сънувам аниме но това е поради причината ,че миналият ден съм прекалил с Аниметата :? :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 20, 2008 8:23 pm 
Аватар

dadaadda написа:
koala написа:
Aз сънувам какво ли не... аниме също :P

по-добре незнам дали мога да го напиша :lol:

Така си е и аз не знам....Аз и мойте извратени сънища-всичко съм санувала както и да го гледаш :lol: Аниметата не са изключение-те са редовен сън :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 20, 2008 9:45 pm 
Аватар

Постоянно. Като гледам/чета нещо и ако ми хареса и нямам търпение за още определено сънувам.

Ама гледай кво става като прочета/гледам някое яои =))

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 20, 2008 9:47 pm 
Аватар

Като се събудя, не помня какво съм сънувал ... :?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 20, 2008 10:46 pm 
Аватар

Можете да пробвате и Lucid Dreaming(осъзнато сънуване). Ако свикнете да се проверявате дали сънувате и да си записвате всеки сън(журналче) може да имате сън, в който разбирате, че сънувате и почвате да нагласяте всичко в съня си. Превръщате се на който си искате и се биете с който си искате. Много хора казват, че са летяли в сънищата си и то съвсем съзнателно, други са се биели със Акатски(със Наруто техники)... Честно казано вярвам, защото не може толкова хора да лъжат. Един път бях на крачка - тъкмо разбрах, че сънувам и влязох в някакво състояние, където хем спах, хем бях буден( :lol: ), но стана нещо и тъпия неконтролируем сън пак почна. Та можете да попрочетете и да пробвате(след малко тренировки разбира се). Сигурно е доста забавно да се превъплащаваш в аниме герои и да се трепеш с други такива :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 20, 2008 11:35 pm 
Аватар

На мен доста често ми се случва да сънувам аниме, което съм гледала през деня или да пресъздавам някоя манга, но в почти всички сънища аз играя главна роля, като например когато изритах Орихиме от Bleach и заех нейното място, като след това накарах Ичиго и Рукия най-накрая да се съберат :roll: Естествено последваха няколко хентай сценки, а аз си седях отстрани и ги гледах :shock: :twisted: :lol:
Но пък почти всичките ми сънища завършват така, както аз искам. Имам навика да си "управлявам" сънищата, например когато сънят ми нещо започне да върви в погрешната посока, аз връщам малко назад до там, докъдето ми трябва и започвам отново. Интересно е и по този начин можеш да избегнеш неприятните кошмари... (вече не помня кога за последно имах такъв :? ) Пък из не съм единствената, която може да си ръководи сънищата докато спи, както каза kaibakor, една моя приятелка прави същото много често :D

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 21, 2008 5:42 am 
Аватар
RyuKo FanSubs

Сънувам много рядко, да не кажа хич. Или поне не помня, че съм сънувала. Но пък почти непрекъснато daydream-вам аниме.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 21, 2008 8:57 am 
Аватар

Често не помня какво сънувам, но имам и аниме сънища (които обикновено са мега простотии :lol: Например веднъж Лави от D gray man ми беше братовчед, а аз бях някакъв пилот на мека и всякакви такива XD Снощи пък сънувах поредната Кламп мешаница :lol: )

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 21, 2008 1:26 pm 
Аватар

Много често сънувам как аз съм герой от някое аниме, често в свое измислено такова, няма да почна да ги разказвам защото пост-а ще стане толкова дълъг, че и най- търпеливия човек на този свят няма да го прочете цялото, освен ако не му стане интересно и реши да отдели 4 часа от свободното си време, за което се съмнявам :lol: .

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 21, 2008 3:47 pm 
Аватар

kaibakor написа:
Можете да пробвате и Lucid Dreaming(осъзнато сънуване). Ако свикнете да се проверявате дали сънувате и да си записвате всеки сън(журналче) може да имате сън, в който разбирате, че сънувате и почвате да нагласяте всичко в съня си. Превръщате се на който си искате и се биете с който си искате. Много хора казват, че са летяли в сънищата си и то съвсем съзнателно, други са се биели със Акатски(със Наруто техники)... Честно казано вярвам, защото не може толкова хора да лъжат.

Винаги ме е забавлявал този принцип - "не може толкова хора да лъжат". Всички лъжат. А сънуването в две измерения е доста трудно като концепция за човешкото съзнание...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 21, 2008 4:17 pm 
Аватар

Не говоря за две измерения. Просто хем сънувах там каквото си сънувах, хем имах усет за реалния(физическия) свят около мен и едновременно с това се чудих дали сънувам или не. А относно това, че всички лъжат:
1. Според мен е истина, защото има бая логика, а и както казах съм бил близо(и то няколко пъти), при това като въобще не съм тренирал. Кефи ме ама някак си нямам волята. В журнала си съм си описал само половин сън :lol:
2. Един приятел казва, че един път го е преживявал и аз му вярвам.
3. Да видиш само колко хора са писали по тоя въпрос - и в интернет, и на всякъде...има хиляди книги. Малко странно е всички да лъжат.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 21, 2008 5:48 pm 
Аватар

Напоследък все по- често... и все по- странни сънища XD
обаче от Nana героите ги сънувам най- често, обаче в истинския свят... с други, съвсем истински и не нарисувани хора xD
или random некота ''XD

онази нощ сънувах, че отивам на концерт на Нана с 2-3 съученици и няколко от форума о.О
беше толкова истинско >< искам пак XD

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 22, 2008 1:02 pm 
Аватар

Поради Prince of Tennis маратона, който правя тая седмица, постоянно сънувам, че съм в отбора на Rikkai Dai >.> (или Кирихара, който е на вечеря с наще оО)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 22, 2008 1:22 pm 
Аватар

Сънувам 3 неща:
1: Как усвоявам материален път даром, намирам ги, крада или по всякакви безплатни методи. странно нищо такова не ми се случва в реалния живот - не получавам подаръци, не крада и т.н.
2. Секс, но в повечето случаи с такива които никога не съм имал задни мисли към тях
3. безмислици

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 3 от 8 [ 116 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]