Дата и час: Пет Фев 14, 2025 1:06 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 3 от 13 [ 192 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 25, 2007 9:28 am 
Аватар

Hellsing,Pet shop of Horrors, trinity Blood :)

Последна промяна K i v a. to Last на Пет Мар 28, 2008 11:11 am, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 25, 2007 9:46 am 
Аватар

Искам да видя още от Hajime No ippo-сериите са до vol 35 а сега има около 80 доколкото чух
GTO - просто искам още
Air Gear - края ми се стори някак си незавършен...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 25, 2007 2:59 pm 
Аватар
in need of a hero

Я да се изясним! Air Gear и Tenjou Tenge откъм манги още прлодължават историята си, аниметата са секнати на средата. Последните им епизоди не са край!

Иначе искам да видя края на Наруто и Блийч (надявам се)!

Но тази тема ми се иска да я пуснем и в манга секцията ^_^ !

{АЗ} {AIR GEAR}
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Мар 27, 2008 2:53 pm 
Аватар

Общо взето искам да продължат почти всички анимета :mrgreen: , но съм склонна да мина и без тях, стига да имат завършен край, а не като на Tenjou Tenge - тъпаците го спряха по средата :evil:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Мар 27, 2008 3:14 pm 
Аватар

по бързо hellsing да го прават

tenjou tenge чакам продължения, както и на Claymore

Raito искам да вида какво прави в задгробния живот, дали ще надхитри краля на шинигамитата

искам още elfen lied

berserk естествено трябва да продължи

Fullmetall Panic Fumoffu-то ми липсва

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Мар 27, 2008 4:33 pm 
Аватар
Пантсу Мастър

Frostburn, повечето за които искаш продължения е абсолютно невъзможно да бъдат направени >< Claymore края му е различен от мангата -> няма как да се върже за следващ сезон. При Шмайто пък мангата си е завършена и като гледам няма и грам миниатюрничък шанс да има продължение. Елфен лийда пък е тотално изкормена версия на мангата, тъй че и при него няма как да стане. Фумофу-то си зависи от новелите. Може и да пуснат още ако се появят още такива истории в новелите...ма знае ли човек.
Берсерка принципно и той има яко пропуски спрямо мангата, но при него не е проблем да ги направят в следващ сезон. Не че и при него има вероятност да го продължат, но поне не е абсолютно невъзможно.
Тенджо-то сигурно няма да има продължение. Доколкото съм чувал мангата вече не е чак толкова популярна, че да хвърлят пари за аниме адаптация.
Air gear и то е толкоз изкъртена историята, че и там е 100% сигурно, че няма да има продължение.
И въобще хора за какво си играете да пишете, че искате продължение на анимета, които или са заебали мангите, или са завършени заедно с мангите? >< Те просто никога няма да бъдат продължени. Ама никога. По никой начин. Може евентуално да бъдат започнат наново както стана с hellsing-а, но вероятността затова е също мижитуреста.

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Мар 27, 2008 4:40 pm 

Safiir написа:
И въобще хора за какво си играете да пишете

Тоя пък, остави хората да помечтаят поне xD , пък и темата не е "кое според вас ще има продължение", а по-скоро "какво бихте искали да видите".....сега, дали има шанс за продължение е друг въпрос. :lol:

Иначе ази май не искам нищо като се замисля, или поне сега не се сещам...може би Хънтъра, сега като свърши мравешката арка :o ....само да не го прецакат, ако решат да прават още един сезон >.<

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Мар 27, 2008 4:59 pm 
Аватар
Пантсу Мастър

Е ако това е въпроса то си има тема в манга раздела - "коя манга искате да видите анимирана" или нещо от сорта >< Щото като гледам в тази тема основно хората искат да видят анимета с история продължена както е в мангата, а не окепазената аниме адаптация.

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Мар 27, 2008 7:32 pm 
Аватар
Пантсу Мастър

Ей така се отбелязват спойловете. Какво беше това твоето :/

Казе но стигма също е направено по новели и доколкото разбрах новелите са доста по-мрачни.

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Мар 27, 2008 10:05 pm 
Аватар

Samurai Champloo и може би някаква историйка свързана с Death Note :P :P

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Мар 27, 2008 10:12 pm 
Аватар
Пантсу Мастър

Naruto&Bleach_cepqt_: написа:
е сафиир 10кс че ме светна ама тва с колора още не го ползвам ( шото не го чаткам как става или ме марзи да пробвам :lol: ае от следващият пьт вече нема да ме мьрзи мразя когато фирмите се сменят на аниметата :evil:

Натисни edit на мнението, където съм ти направил спойлера и виж как е направено. Може просто да си го копираш когато ти трябва.

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Мар 28, 2008 12:57 am 
Аватар

Още искам от Full Metal Panic и Hellsing, Naruto и One Piece ако може да излизат малко по бързи (по епизод на ден може би), а Berserk и GTO не искам да ги продължават. Искам да ги пренапишат, да вкарат компютърна графика (ама истинска, не Beast Wars...) и да се движат по мангите (ако ще и 25+ да й сложат за Rated :P ) едно към едно. Е това ми е мечтата !!!

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Мар 28, 2008 12:29 pm 

На GTO-то що са му компютърни графикии :o , така си е добре, само дето с тоя край е много кофти осрана работата :|

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Мар 28, 2008 2:37 pm 
Аватар

Искам да променя края на Dragon ball GT когато живота на Elder Kai изтече и времето на гоку на земята както и на дакона превършиха...
Много бих искал да се върна във DBZ сагата и да направя така, че Гоку да телепортира селл и да избяга от там заедно със King Kai.
Тогава щеше да си е жив и щеше да стане по от рано SSJ4 след което нямаше да ми се налага да бъде сабутиран от роботи и да исползва душата си за генкидама (Енергията от душата на Елдър кай и на дракона).

А и на Краля на шаманите бих направил така, че зийк да убие 64 серия Йо и да превземе света.
И след 500 години когато всички са големи и някак оцелели от Зийк да се върнат и да водят турнир за поста му и който бобеди да се бие със него.
Тогава Йо да е равностоен със силите на зийк (Йо ще се е възкресил някак си). :idea:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Мар 28, 2008 5:12 pm 
Аватар

искам да видя още от air gear много идейна манга и анимето си го биваше. тр да продължат анимето има още доста от сериите........

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 3 от 13 [ 192 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]