Дата и час: Съб Фев 15, 2025 1:11 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 3 от 7 [ 94 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 16, 2007 12:44 pm 
Аватар

Цитат:
Според мен е гнусотия до шия..

Добре де от тук хората които пишат/тези на които не им харесва/
чел ли е някои повече от три манги и гледал ли е поне едно аниме
Все пак не виждам как можеш да си извадиш заключение от целия жанр
и да кажеш че не ти харесва по едно заглавие...
или една история която си прочел/а :?

Сега яоя и шонен-ая не е за всеки вкус
на който му харесва гледа и чете на който не му -не
Все пак някои хора не харесват лесбитата и гейовете и емотата
това си е тяхна работа - не мога да ги убедя че е хубаво след като не им е приятно да го гледат

Това е моето мнение-всеки има право да избира
и KnX дай ми някакви доводи за плоскост по нещо което си прочел или гледал
за мен и повечето Хентай нямат сюжет-то това им е интересното сексът
Както написа някои по-надолу Яоят също е вид хентай
историята му също се върти около това само че между мъже 8)

И както има добри хентай така има и добри шонен-ай/яой заглавия :P

Едит-Това което е дала Blossom е по играта Togainu no Chi и сцените с кървищата ги има
може да го прочетете ако искате -защото отговаря на някои от критериите ви за интересност :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 16, 2007 1:43 pm 
Аватар

BlossomStar написа:
...в момента ми идва на ум само едно, което бяха пуснали другиите по някаква BL игра, където се бият героите...

Yup, добре, че са Nitroplus да поразчупят малко представата за яои-то с игрите Togainu no Chi и Lamento .

Леле, ако вземат да направят и аниме/ова/whatever...няма да има по-щастлив човек от мен, ама предполагам това ще си остане само в мечтите ми Изображение

btw, видях, че нещо споменахте за пипала в яои-то ...ъммм, май това ще се превърне в следващата мода :roll:. Тази година се очаква точно такова аниме :?

Последна промяна Aerith на Вто Яну 16, 2007 2:16 pm, променена общо 2 пъти

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 16, 2007 2:22 pm 
Аватар

Ма според мен болшинството яои бият на нещо, което се намира по средата на хентая и смъта(като изключим садо мазо...дрън дрън...те обикновено са си хентай един вид)

Мисля, че трябва да има и други кървави или шантави яои или шоунен аи

When you`re hiding in your cloud castle of blind clowns and sinister butterflies.Don`t you feel like wanting to be erased from existence?What is not will never be and what if it was?...Don`t cry...I`ll take care of your dark heart while you glow in anger.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 16, 2007 2:26 pm 
Аватар

Цитат:
А ако представата ти за качествено аниме е Ninja Resurrection...това бе отвратително

значи представата ми за добро аниме/манга е нещо с добре изградени персонажи и с интересна история
а не нещо което да е плоско и повърхностно и ти даже спомена едно от любимите ми :roll:
BlossomStar написа:
E, и аз щях да се радвам ако имаше малко по-разчупени яой(за това ние с Акио ще направим ...хохохо!) , но пък за това има комикси с шоунен ай елементи - Angel Sanctuary и Rosiel - огромен мой любимец - най-силният в комикса(какво като прилича на жена); X със Сейширо - пак мой голям любимец...в момента ми идва на ум само едно, което бяха пуснали другиите по някаква BL игра, където се бият героите

значи да съгласен съм че в едно аниме ако има един или 2ма обратни непречи.
Плюс това в Х съм напълно съгласен че Сейширо беше един от най силните персонажи и историята му беше доста интересна(щом почнах да чета Tokyo Babilon :roll: )
но не мисля че анимето Х се води яой,макарче точно това аниме показва че на някой хора яой елемента не им пречи по никакъв начин да видят че то е добро
(всъщност то е шонен ай елемент ма няма значение)

та сега идеята е че в чистите яой и шонен ай,просто предаставят всичко много повърхностно
незнам как е в мангите но в аниметата :roll:
дори когато бях зачел Токио Бабилон
ми аз умрях от скука начина на представяне беше ужастно муден :roll:
и нещата вместо да се въртят около интересната история на 3мата герой тя се въртеше около педерастията
LAME!!!!!
а да неговорим за разочаюрованието ми от плоското представяне на иначе добрия сюжет на ями но матцуей

та според вас какво би си помислил човек освен че яоя е плоска творба пълна с педерастия.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 16, 2007 2:53 pm 
Аватар

Аз не харесвам аниметата...поне предпочитам мангите...сред тях наистина има интересни и пак има много плоски(но има интересни доста)...и съм съгласна и за Токио Вавилон, то и Х ми се развиваше мудничко, можеше да бъде представено по-готино:):)...а като гледах Ями но матцуей и си виках...и за какво гледах толкова епизоди...много тъп край...същото ми бе и с Гравитейшън (но то всъщност не е края, не съм чела комиксите, но знам, че продължава) Аи но кусаби е готино от аниметата, но то си се върти около обратната двойка, но пък е чувствено и двамата типове ми харесват:):):) Особено русият :D
Изображение

When you`re hiding in your cloud castle of blind clowns and sinister butterflies.Don`t you feel like wanting to be erased from existence?What is not will never be and what if it was?...Don`t cry...I`ll take care of your dark heart while you glow in anger.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 16, 2007 3:14 pm 
Аватар

тоест единственото което ви дава яоя и шонен айя,което е повече от другите анимета и манги е връзката между мъже :roll:
ми това само потвърждава мойто мнение за този тим анимета и манга
вярно е че по принцип никога не бих седнал да гледам нещо такова или да чета,но това поне отговори на въпроса ми че там няма нищо кой знае какво

естествено това не означава че е време да спрете флейма :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 16, 2007 3:42 pm 
Аватар

Предполагам, че да, но само по себе си това поставя нещата между двамата герои по малко по-различен начин, а и много са ми интересни когато има и жени, защото по някакъв начин примерно изпъкват разликите между момчето и момичет ако е направено готино

Разбира се говоря само за себе си

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 16, 2007 4:52 pm 
Аватар

нз ще си остана с мойто плоско твърдение
просто съм прекалено консервативен за да погледна на връзка между мъже като на нещо интересно и да я сравня с хетеросексуалната
мисля че наистина подискотирахме темата като хората
единственото от което съм разочарован е от така наречените яой фенки
имам предвид вие по никакъв начин не се опитахте да защитите този стил аниме а само флеймехте и се хващахте за най малката думичка от типа яойя е гнусен (не че темата не беше за флейм но)
или давахте просто някво плоско и нищожно инфо без никакви примери което изглеждаше смешно и само потвърждаваше мойто първоначално впечетление
честно казано за тези от вас съм сигорен че вие гледате яойя само заради педерастията
иначе благодаря на блосомстар за "разговора" ако мога така да го нарека
искаше ми се в тази тема да няма мнения от типа "Това е гнусно не го гледам"
или
"Мразя гейове"
ма повечето юзари все още не са дорастнали да проведат нормален спор :roll:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 16, 2007 6:06 pm 
Аватар

Ако наистина искахте просто да четете сериозни и интересни любовни истории винаги може да четете джосей. Там също има много перипетии и обстоятелства, които усложняват положението и т.н. и т.н. Единствено липсва моментът "Да си изпусна ли сега сапуна, че да се наведа или не..." :lol: Но за вас този момент като че ли е съществен.
Абе в крайна сметка нали се познаваме и на мен ми е ясно, че не си падате по яоя само заради "красивия арт и история" :wink:

KnX, внимавай само да не прекалиш с експериментите с яоя, да не вземе накрая да ти хареса... =))

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 16, 2007 6:27 pm 
Аватар

Колда е стабилен, няма да се даде туко така, вече проверено...уви бях твърде зле и нищо не видях

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 16, 2007 8:19 pm 
Аватар

Сега и в правилната тема да постна, че само идиот като мен може да пише за яой в тема за юри :lol:
Та...мързи ме да чета всички постове, така че само ще си кажа мнението... Аз лично не се радвам на яой, предизвиква прекалено много вътрешни противоречия в мен. Шоунен-ай съм по-склонна да приема и въпреки всичко - ТОЛКОВА ли е старомодна вече нормалната хетеросексуална любов!? >_<

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 16, 2007 8:39 pm 
Аватар

ей таз тема до заключение ли стигнала :lol:
Лично избягвам жанра но ако нещо ми хване окото не бих го отхвърлила само заради това. Съгласна съм че повечето неща са повърхностни и се повтарят. Гравитейшън ми беше първото от жанра и тогаз даже не знаех за какво става дума най-накрая, хубаво любовна история, обаче останах "ама само за тва ли беше цялата работа!?" Малко повече да бяха обърнали внимание на кариерата на розовата коса или интрига с пресата, все очаквах скандал но не :x
При мангите положението е куп неща с еднаква история и.... Все пак тук таме се намира нещо ставащо за четене/гледане. За анимета само Ловлес ми хареса достатъчно да препоръчам, манга .... :hmm: мангата на ямито, Gorgeous Charat...стига толкоз.

Гледах календара на анидб и видях че ще пускат ова на Okane ga Nai! четох го по препоръка от тогава зараждащата с тема за шонен айи яо, но то е.... никой не може да не отрече изкуствената история едното момче си е чисто и просто момиченче. всичко се въти около героите за да може в края на повечето глави ако не и всичките да :baby:
И защо е толкозз трудно да намериш доужин без жанрове включващи обсъжданите :?

Отплеснах се ама исках веднъж и аз да се изкажа(пропуснах толкоз фраим теми). Та и на мен ми е интересно Какво е ултра мега впечатляващото в жанра, че да накара момичета от цял свят да следят само него. реализите на нови глави да са 60% такива и дожините да карат не запознатите да изпадат в ужас.
Жанр като всеки друг

:lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 16, 2007 8:53 pm 
Аватар
Alice in Wonderland

Аз нямам нищо напторив честно казано. Стига да не е яои хентай , даже ми допада. Не става въпроз за това , че нежности между мъже ми допадат или че обичам да гледам как се галят и тем пдобни. Не , това никак не вярно - просто гледам по от високо на нещата .

За мен няма абсолютно никакъв проблем - възприемам си ги като нормални двойки с техните проблеми . Много са ми симпатични даже. в началото бях доста консервативно настроена , но в крайна сметка даже имам пикове на харда . ^^

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Яну 16, 2007 10:10 pm 
Аватар

Мисля че изпаднахме в доста големи крайности в за и против страните :roll:

Когато споменах Loveless & Gravitation не исках да кажа колко са велики, защото те просто не са ... но са едно от малкото анимирани неща които могат да ти хванат окото и малко или много да ти покажат жанра по един реалистичен начин, без извръщения или невероятни измислици, понякога оригиналността не е всичко!

За мен яоито е просто още една опция! Когато седна на компютъра си и се чудя какво да гледам или чета, за да си разнообразя времето, минавам през всичко и яоито просто е част от това всичо, за разлика от др хора които дори и не могат да си помислят да го включат в програмата си, но това не значи че аз се занимавам само с него!

Не мога да се съглася че целият жанър бил абсолютно плосък и неоригинален! Както не ми харесват накой shoujo-та или shouneni така и не ми харесват мн яоита, но значи ли че заради издънките трябва да се откажа от всичко! Просто като съм започвала да чета някога съм му дала шанс и в някакъв момент жанрът ми е доказал че има с какво да ме зарадва и разнообрази ... а дали това ще става с хубави укета и още по хубави семета ... или с някой нестандартен фенфик ... или просто с някоя хубава (според мен) секс сцена ... ми знам ли ... всичко с дозата си е сладко!

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Яну 17, 2007 12:26 am 
Аватар

KnX написа:

Цитат:
Аз също гордо заявявам че съм почитателка на shounen-ai и съм изгледала де що има в наличност такива анимета.
Само че момчета не разбирам защо се дразните от shounen-ai anime.Писна ми да си трая ена тема 2 теми три теми,мълчах си мълчах си,ама ми писна.
Били сме извратени тия дето го гледали,по същата логика мога да кажа че са извратени тия дето гледат хентай нон - стоп 24 часа на ден 7 дни в седмицата,ама не съм го направила на проблем.

Аз изкам да вида колко почитателя на shounen-ai биха застанали зад мен и с ръка на сърцето си признаят че гледат,и да ме подкрепят да престанат да повдигат въпроса че било извратено тва и така нататък.

1.Седнете да видите за какво става въпрос тогава ми говорете кое било извратено.

Yaoi няма какво да пиша за него и то ме радва само дето още не ми е попаднало в ръчичките да погледкам Twisted Evil

Без никой да се обижда!!!

някой да е писал аз се дразня на еди кво си
така де аз лично не съм
просто цялата идея на темата е да се пофлейми и да кажете какво намирате в този стил аниме дето не намирате в нормалните хетеросексуални анимета
доколкото разбрах според кагоме сюжета не е кой знае какво
геройте са нормални бишита без нищо оригинално в тях

та кажете какво толкова оригинално има в този стил и защо го гледате
щото до тука аз си направих извода че повечето фенки на стила сте извратени момичета които просто искат да гледат как мъже които приличат на жени се целуват и правят секс
такаче опровергайте ме :roll:

Мхм ясно мислиш си че само до секса и целувките.Мисля че Кагоме беше Пояснила много добре за Отношения на героите че са много по задълбани и много по драматични,това харесвам на този стил ОТНОШЕНИЯТА,на дватама герой как се развиват.Не ти говоря за секс и цуни гуни.
Но ти не си моми4е няма как да оцениш красотата на тези емиции,който мен ме радват а и други фенки също.

Едит: а и като се замисля,сега ми става ясно, значи това не се приема от никое момче как двама мъже могат да се целуват и да изпитват чувства как може някой да го хареса,значи тия хора дето го гледат са извратени.

Обаче ако става въпрос за 2 моми4ета дето изпитват чувства и там с цветущите му подробности,Това се взима много добре сред мужките среди. Дам тия хора не трябва да са извратени :lol: :lol: :lol:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 3 от 7 [ 94 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]