|
Дата и час: Съб Фев 15, 2025 12:34 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Дек 01, 2006 4:25 pm |
|
Eru |
|
|
Регистриран на: Пон Ное 13, 2006 10:59 pm Мнения: 113 Местоположение: Буррррр...ГАЗ!!! Оставииии - командата се повтаря!
|
Avador написа: Хммм... total ANNIHILATION .На всеки който реша че не заслужава да живее.
Ама ти ще преценяш кой заслужава и кой не - т.е. пак субективност и пак God-complex
Аз лично не знам как бих постъпил, поради причините, които посочих по-горе и поради опасността тази сила да се изроди в нещо грозно
_________________ ---
Roronoa Zoro said:
I may only have three swords ... but your swords will never be AS HEAVY as MINE!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Дек 01, 2006 7:53 pm |
|
Eru |
|
|
Регистриран на: Пон Ное 13, 2006 10:59 pm Мнения: 113 Местоположение: Буррррр...ГАЗ!!! Оставииии - командата се повтаря!
|
PA3YM написа: е аз бих дарил света с моят personal justice
Като гледам подписа ти, лек, не се съмнявам, кой ще е първият, който ще впишеш
Бедният Наруто...
Той Луфи няма нужда от Deathnote, за да му разкаже играта
_________________ ---
Roronoa Zoro said:
I may only have three swords ... but your swords will never be AS HEAVY as MINE!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Дек 01, 2006 11:03 pm |
|
Jun-Kun |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 10, 2005 12:25 pm Мнения: 479 Местоположение: The Mazokus' Kingdom
|
Aerith написа: Боже, боже ..колко злоба, колко желание за мъст и смърт се таи в тоя свят Аз сериозно започвам да се безпокоя за вас ...гледането на толкова много аниме съвсем ви е промило мозъците Само аз ли не си мисля за такива работи ...да видим, най-би ми отивало да си я използвам като personal diary > " Dear Death note, да знаеш какво ми се случи днес ..." и т.н.
Не то моето си е болестно състояние не съм се повлиял от аниметата
_________________ if i lay here if i just lay here would you lay with me and forget about the world
let's waste time chasing cars
anime chronicles and links
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Дек 02, 2006 3:10 pm |
|
Morri D'in |
Masaka?! |
|
Половината от вас ще ги хванат за по-малко от две седмици ако гепите Десу ноута... като гледам как ще избивате наред...
По-полека трябва да се кара: разнообразни убивания през случайни часове през цялото денонощие на различни интервали от време... Утрепване само на известни международни престъпници, никакви българи, освен ако не са споменати в международните новини, etc., etc.
Тогава и 100 L-a няма да могат се оправят...
_________________ wwwwwwwwwwwwwwwww
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Дек 02, 2006 3:43 pm |
|
Super_Beast |
|
|
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 9:40 pm Мнения: 7954 Местоположение: FIRELINK SHRINE
|
6е истрепам си4ки които ме дразнят,които по погре6ка се бутнат в мене,секи пат които президент доиде на власт 6е го утрепам 6тот
неми изнася,сестра ми и тя си заминава кам смьрта,6те хода
до митницата и 6те утрепам си4ки митни4ари които крадат абе си4ки,
си4ките ми саседи 6те утрепам,6ефовете на вси4ки заведениа в
квартала ми 6е утепам(така спокоино като искам алкохол или не6о
за ядене да не ме е грижа),6те отида в некоя болница и 6те поогледам тея които ве4е едвам се крепат и са пред смьрт 6те ги
истрепам да не се ма4ат вклю4ително и няколко доктора 6тото
искат само пари в джобовете,6те утрепам някои таксиметраджии
ако ми дадат висока сума,6те отида в университета и 6те ги огледам
посе 6е ги утепам и спокоино 6те завар6а,хммм после мое да седна
на компа да влезна в Animes-bg.com 6е вида кога има сре6та 6е ви зема имената после 6е ви утрепам си4ките ..си4ки от amv.org които 4иитват и слагат ниски оценки за амв та,накрая след много тепаници 6е кажа на Death God 4е искам да станем кат него ако ми разре6и 6е враткам карти горе с ониа тапаци...End of Story
_________________ It`s Over 9000!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Дек 02, 2006 3:55 pm |
ShApEsHiFt3r |
|
|
|
Avador написа: НО ще се чувствам АДСКИ ДОБРЕ !
лъжеш се.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Дек 02, 2006 3:57 pm |
|
Wanderer |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 02, 2006 3:28 pm Мнения: 1729 Местоположение: Sector 404
|
Aerith написа: Само аз ли не си мисля за такива работи ...да видим, най-би ми отивало да си я използвам като personal diary > " Dear Death note, да знаеш какво ми се случи днес ..." и т.н.
Това като OneShot-a на Death Note. Представям си какво мазало ще стане:
"Мило дневниче,
Днес с най добрите ми приятели - Иванчо и Митко Георгиеви ходихме да ядем банички..."
Горките приятели
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Дек 02, 2006 4:00 pm |
|
evilduke |
Henshin! |
|
Wanderer написа: "Мило дневниче, Днес с най добрите ми приятели - Иванчо и Митко Георгиеви ходихме да ядем банички..." Горките приятели
Ще умрат от банички
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Дек 08, 2006 4:14 am |
|
Kuln |
|
|
Регистриран на: Пет Дек 08, 2006 3:18 am Мнения: 330 Местоположение: с. Лом
|
ХАХА тоалетна хартия
Гътс трепе Гътс коли на него му не требе ратия он я ползва само за голема нужда
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|