Дата и час: Съб Фев 08, 2025 1:34 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 3 от 16 [ 235 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Ное 09, 2006 4:36 pm 
Аватар

Местоположение: In Silent Hill, in the Grand Line's TOKYO-3 city... in the 3-4 Oonizuka's classroom...In a coffin.
Ап по тва дето каза dimension имам не6то подобно ми full metal panic: примерно парво якооо забавно ма после зеха толкоз 4есто да ги дават голи 4е то тжа стана цялото аниме :? и го зарязах :wink:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Ное 09, 2006 4:48 pm 
Аватар

в момента не се сещам за нищо което наистина ненавиждам (такива имат навика да изчезват от съзнанието ми)
но хайде Cowboy Bebop,Midori no hibi, xxxHolic, Porco porso?, DearS малко по-извесни
За каубоя ами влача го от година да го гледам (на 24 съм)ами ту има някакъв еп дето ми хареса и два дето заспиваш
Мидори ми беше адски скучно но го доизгледах защото ми беше от първите в жанра(сега като се замисла по същото време и онегай туинс което също като се изключи 1 еп беше скука)
Ами за хххХолик съжалявам тук история и всичко беше перфектно но не издържах тези деформирани дизаини на героите. Мангата е за мене
Следващото си беше тъпо
и май тва е :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 10, 2006 8:36 am 
Аватар

One Piece - издържах 4ри серии , в които се случи абсолутно едно и също нещо . Обикалят си с корабчето , нещо става , "добрите" ги плескат и на края това празноглавото "нещо" с раазтегаемите части набива лошя :?

DBZ - Ммм.. на това му гледах 1ва серия само и реших че мога да нарисвам по добро на ръка :shock:

Има и други дето са били тъпички , но съм ги изгледал поне :wink:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 10, 2006 12:25 pm 
Аватар

По голяма простотия от Makai Senki Disgaea не съм гледала.....изтраях само един епизод и дотам беше...неможах да разбера защо го водят комедия :o :x

Заглавие: sdftguj
МнениеПубликувано на: Пет Ное 10, 2006 6:09 pm 

:roll:

Последна промяна TenTen на Чет Апр 24, 2008 6:01 pm, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 10, 2006 10:15 pm 

Мене пък ме дразнят някакви момичешки такива...

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Ное 10, 2006 10:35 pm 
Аватар

Orochimaru_sama написа:
И все пак темата е тъпа,защото половината неща които плюете са качествени :roll:

--------------------------
oftopic:Аз забелязах,че повечето хора плют неща дето са им гледали по един два епизода :lol:

Според мене темата е най-малко обидна в някои отношения но както и да е. Не само към феновете. :evil:
---------------------------
По темата дразнят ме анимета,които съдържат лоли елементи :evil:
---------------------
П.п
убидна-> грешка на езика.

Последна промяна kidamy на Пет Ное 10, 2006 10:42 pm, променена общо 5 пъти

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Ное 11, 2006 1:06 am 
Аватар

Яяяя...аз не съм се отчитал в тази тема...
Хмммм,сега кое от всичките да избера....
Па то ще има ли смисъл...мммне,очевидно.
Ами добре,това ми беше поста значи. :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Ное 11, 2006 7:23 pm 

Цитат:
Според мене темата е най-малко обидна в някои отношения но както и да е. Не само към феновете.

Така е. Поне да не се споменават имена на аниметата както аз съм направил. Ако направя тема за аниме което на тебе ти харесва с цел да го хуля и на тебе няма да ти е приятно. Не съм фен на DBZ или Naruto, на Elfen Lied признавам си. Hе го казвам само заради мен.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Ное 12, 2006 6:31 am 
Аватар

Забравих да спомена още 4
1-Prayer
2-Tsubasa Reservoir Chronicle
3-Vandread
4-Bleach

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 26, 2006 2:40 am 
Аватар

Местоположение: 한국Friendship is like peeing your pants. Only you can feel it's true warmth.
1- Наруто драэня се когато обесняват какво се случило по време на битка какво е направил и да обеснява на врага тва ме драэни адски
2- Блеач ме драэни
3- ДБЭ

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 26, 2006 3:51 am 
Аватар

Die ASTRO BOY DIIIIIEEEEE !!!!! :pokey: Умри от дръво.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 26, 2006 4:40 am 
Аватар

Местоположение: "BS" Занимание:Canceling Baiken's Youzansen for fun :P Професия:FMF
Та както каза Хакера Аз съм 4овека който казва-"Няма ло6о аниме ,иматакова което те кефи и такоа дето те кефи мноо!"Глеам аниме от много време и смятам 4е вси4ко е добро.Много ясно 4е някой който е глеал 50 е4ита 51-To може да му се стори кле6ирано!Но има хора за които това е парвото примерно!Така и с вси4ко останало.Досега няма ло6о аниме за мен и говорим за доста време.Не6то от сорта на 10 години!Истината е 4е анимето е по-добро от обикновенната анимация в пове4ето слу4аи и тряя се глеа си4ко.I like them all and i live with the tought of having them all on dvd's 0_o!Do like me.Don't talk bad about the ANIME .........Support it! :wink:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 26, 2006 12:21 pm 
Аватар

Да бе ама е малко като трудно такова едно да се пропуснат някои голееееееми простотии...
Аз по принцип съм голям movie fan и още повече на анимацията(от всички сортове), обаче...
Може ли някой да ми обясни това Бързърк защо по дяволите е толкова мега тъпо?! :!: Във всеки филм и във всяко аниме мога да намеря нещо хубаво заради което да го гледам... пък и филми не заспивам... по скоро не заспивах... тва така хубаво ме унесе че и купа пуканки не ме събуди даже... :? еми сори ама е МЕГА тъпо тва...гледах го до 3-ти епизод с надеждата че ще стане интересно ама нейсе... не стана... може нататък да е станало интересно ама някак си не искам да си го причинявам...

Блийч (филърите): На целия кеф от тва аниме тупнаха некви суууупер големи тъпотии. В началото си мислех:"Абе нищо им няма, не са чак токлова тъпи..." Да-да... друг път...
Както написах и в темата за Блийч, 50 епа мъка докато стигнем СС и докато се правим на силни и мощни и напрая за 2 епа Кария сдаде багажа...даже не можа да се доизкаже човека...
И тука вече съм сигурна че много хора ще ме изгледат злостно... Бякуя... ми кво да ви кажа... тъпо парче... гледа все е дно че е в състояние на полусън, говори като... и аз вече нз като какво и най-ме дразни че винаги трябва да е по-правилата... ако му кажат да си з*** Сембонзакурата в задника той ще го направи с удоволствие, ЗАЩОТО "ако аз не спазвам правилата то тогава кой?"(май така беше...)абе дразни ме и тва е...
Иначе анимето е просто велико... :!:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 26, 2006 12:34 pm 
Аватар

Много ме издразни края на Trinity Blood ....ся тряяя да се чака сумати време за продължението...направо ще се изям от яд :evil:

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 3 от 16 [ 235 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]