|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 1:34 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Ное 09, 2006 4:48 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=407_1470342821.png) |
faye |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
в момента не се сещам за нищо което наистина ненавиждам (такива имат навика да изчезват от съзнанието ми)
но хайде Cowboy Bebop,Midori no hibi, xxxHolic, Porco porso?, DearS малко по-извесни
За каубоя ами влача го от година да го гледам (на 24 съм)ами ту има някакъв еп дето ми хареса и два дето заспиваш
Мидори ми беше адски скучно но го доизгледах защото ми беше от първите в жанра(сега като се замисла по същото време и онегай туинс което също като се изключи 1 еп беше скука)
Ами за хххХолик съжалявам тук история и всичко беше перфектно но не издържах тези деформирани дизаини на героите. Мангата е за мене
Следващото си беше тъпо
и май тва е
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Ное 10, 2006 10:15 pm |
Isamashii |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
Мене пък ме дразнят някакви момичешки такива...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Ное 10, 2006 10:35 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=123_1281270313.jpg) |
kidamy |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
Orochimaru_sama написа: И все пак темата е тъпа,защото половината неща които плюете са качествени ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
--------------------------
oftopic:Аз забелязах,че повечето хора плют неща дето са им гледали по един два епизода
Според мене темата е най-малко обидна в някои отношения но както и да е. Не само към феновете.
---------------------------
По темата дразнят ме анимета,които съдържат лоли елементи
---------------------
П.п
убидна-> грешка на езика.
Последна промяна kidamy на Пет Ное 10, 2006 10:42 pm, променена общо 5 пъти
_________________ Buy manga support your favorite authors and artists ONE PIECE BATTLE GROUND COMING SOON
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Ное 11, 2006 1:06 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3485_1365159118.jpg) |
Mephisto |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
Регистриран на: Съб Мар 11, 2006 1:01 am Мнения: 2112 Местоположение: Plovdiv, Bulgaria
|
Яяяя...аз не съм се отчитал в тази тема...
Хмммм,сега кое от всичките да избера....
Па то ще има ли смисъл...мммне,очевидно.
Ами добре,това ми беше поста значи.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Ное 11, 2006 7:23 pm |
Isamashii |
|
|
Цитат: Според мене темата е най-малко обидна в някои отношения но както и да е. Не само към феновете.
Така е. Поне да не се споменават имена на аниметата както аз съм направил. Ако направя тема за аниме което на тебе ти харесва с цел да го хуля и на тебе няма да ти е приятно. Не съм фен на DBZ или Naruto, на Elfen Lied признавам си. Hе го казвам само заради мен.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Дек 26, 2006 3:51 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5771.jpg) |
Kuln |
|
Регистриран на: Пет Дек 08, 2006 3:18 am Мнения: 330 Местоположение: с. Лом
|
Die ASTRO BOY DIIIIIEEEEE !!!!! ![:pokey:](./images/smilies/pokey.gif) Умри от дръво.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Дек 26, 2006 12:21 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5294.jpg) |
cruel_angel |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Пон Окт 30, 2006 10:59 pm Мнения: 106 Местоположение: някъде при истината...
|
Да бе ама е малко като трудно такова едно да се пропуснат някои голееееееми простотии...
Аз по принцип съм голям movie fan и още повече на анимацията(от всички сортове), обаче...
Може ли някой да ми обясни това Бързърк защо по дяволите е толкова мега тъпо?! ![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) Във всеки филм и във всяко аниме мога да намеря нещо хубаво заради което да го гледам... пък и филми не заспивам... по скоро не заспивах... тва така хубаво ме унесе че и купа пуканки не ме събуди даже... ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) еми сори ама е МЕГА тъпо тва...гледах го до 3-ти епизод с надеждата че ще стане интересно ама нейсе... не стана... може нататък да е станало интересно ама някак си не искам да си го причинявам...
Блийч (филърите): На целия кеф от тва аниме тупнаха некви суууупер големи тъпотии. В началото си мислех:"Абе нищо им няма, не са чак токлова тъпи..." Да-да... друг път...
Както написах и в темата за Блийч, 50 епа мъка докато стигнем СС и докато се правим на силни и мощни и напрая за 2 епа Кария сдаде багажа...даже не можа да се доизкаже човека...
И тука вече съм сигурна че много хора ще ме изгледат злостно... Бякуя... ми кво да ви кажа... тъпо парче... гледа все е дно че е в състояние на полусън, говори като... и аз вече нз като какво и най-ме дразни че винаги трябва да е по-правилата... ако му кажат да си з*** Сембонзакурата в задника той ще го направи с удоволствие, ЗАЩОТО "ако аз не спазвам правилата то тогава кой?"(май така беше...)абе дразни ме и тва е...
Иначе анимето е просто велико...
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|