|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 2:34 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Ное 14, 2006 5:19 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5174_1370556006.png) |
Harada Risa |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Вто Окт 17, 2006 1:41 pm Мнения: 2943 Местоположение: Namimori
|
vovich написа: Аммм... не бих казал , отделям около час на седмица за анимета..
САМО ТОЛКОВА!
аз по цял ден гледам анимета!преди като си имах нет вкъщи ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) по цяла вечер висях пред компа да си тегля амв-та и т.н......
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Ное 15, 2006 5:09 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3167_1370092280.jpg) |
Zail |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
Nikaru написа: TheDutyCalls написа: ее за анимета не съм стоял много,много иначе стана веднъж така че 48 часа не бях спал заради WoW.На кафета и коли карах ![:tv:](./images/smilies/tv.gif) MC run, Onyxia, BWL, AQ и малко аутдоор босове, най-дългият ми райд 12часа и след това още 12 куестове и БГ. Та общо 24, аз след 48 сигурно ще се застрелям. ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
ZG , AQ , MC на фарм , 3 часа аниме и останалото за RL
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Ное 17, 2006 11:24 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2321.jpg) |
vovich |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Чет Яну 19, 2006 1:02 am Мнения: 808 Местоположение: Sofia
|
Amnesia написа: Откакто почнахме втора смяна и всяка събота е специално за мен и моето зомбясване ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Щото през седмицата не ми остава време да изгледам ните един епизод(сестра ми спи по 124546 часа)и мога само в събота...За тази съм планирала да си изгледам 13 епизода аниме, Гоуст муувито и няколко японски филма Преди ми се е случвало да се стискам да не отида до тоалетна по 3-4 часа само защото анимето е толкова интересно ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) И се клатя на стола като откачена ама не ставам ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) Систър като работеше зомбясвах от 6:30 сутринта до 1-2 през ноща,през определено време ставам за да пусна още работи да се теглят,пак лягам,после пак така...спането ми беше времето за даунлоуд на един епизод Сега нямам време да зомбясвам...а ми липсват тези безсънни нощи:(
Поли?
_________________ Прочети правилата
trancer4o
няма пък..
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Ное 19, 2006 4:10 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3181_1232919640.jpg) |
Amnesia |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Вто Фев 28, 2006 10:29 pm Мнения: 367 Местоположение: Бургас....близо до него >_>
|
vovich написа: Amnesia написа: Откакто почнахме втора смяна и всяка събота е специално за мен и моето зомбясване ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Щото през седмицата не ми остава време да изгледам ните един епизод(сестра ми спи по 124546 часа)и мога само в събота...За тази съм планирала да си изгледам 13 епизода аниме, Гоуст муувито и няколко японски филма Преди ми се е случвало да се стискам да не отида до тоалетна по 3-4 часа само защото анимето е толкова интересно ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) И се клатя на стола като откачена ама не ставам ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) Систър като работеше зомбясвах от 6:30 сутринта до 1-2 през ноща,през определено време ставам за да пусна още работи да се теглят,пак лягам,после пак така...спането ми беше времето за даунлоуд на един епизод Сега нямам време да зомбясвам...а ми липсват тези безсънни нощи:( Поли?
Wha?
_________________ Не бива да мисля,потънала в тъга, каква бях преди и каква съм сега
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|