|
Дата и час: Съб Фев 15, 2025 9:17 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Авг 03, 2010 9:36 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=35280_1393568351.png) |
xPsychOx |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Пон Юли 06, 2009 1:08 am Мнения: 1786 Местоположение: The Fap Cave
|
_uzumaki_ написа: xaxaxa и аз примерни играем футбол и тряя бия дузпа, и преди да бия заставам в нинджа поза и си събирам цялата чакра ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) сички аниме фенове сме леко "мръднали" ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Абе и на мен нещо подобно ми се случва напоследък, примерно незнам дали се сещате епизода на Наруто когато се учеха да си средоточават (м*ка му незнам как се пише тая дума ![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif) моля в следващия коментар ако съм я объркал някой да ме поправи) чакрата в краката за да се катерят по дърветата и да ходят по вода, е аз преди когато имахме да бягаме 50-60 м за най бързо време, толкова се бях (все още съм) зарибил по Наруто че точно преди да тръгна да тичам си средоточавах чакрата в краката че да бягам по-бързо (ти майни, аз ли съм луд или то найстина става, (по скоро съм луд) така се бях средоточил, че исках да бягам с по-голяма скорост но краката ми не можеха да се движат по бързно, щото ако бях опитал да бягам по-бърз щях да правя по две крачки на мястото на една И най-вероятно щях да се излупя на земята ![:stars: :stars:](./images/smilies/stars.gif) ). п.п. по дяволите не трябваше да чета тази тема сега тва с БАНКАЙ-я ми е постоянно в главата, няма излизане
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Мръднал ли съм? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Авг 03, 2010 10:10 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=37639_1492892239.jpg) |
trancer4e4life |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Пон Ное 02, 2009 7:20 pm Мнения: 1093 Местоположение: In Eren's basement, watching Isayama write his manga from a distance.
|
Единственото нещо свързано с аниме, което съм правила, е да си нагласям очилата anime style ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) . На моменти се питам какво ще стане, ако взема да дигна телефона и без да се усетя кажа "Моши, моши?". Имам чувството, че този ден ще настъпи ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) .
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Авг 04, 2010 12:03 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=40758_1277798534.jpg) |
bobykp |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
|
_uzumaki_ написа: сички аниме фенове сме леко "мръднали" ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Ми ту -- Мн мразя когато истърся някоя глупост (особено когато говоря глупости /бакка или нещо др./) някой от "по-възрастните" членове на фамилията да ми се смеят -..- мн спарено и задръстено става
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Мръднал ли съм? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Авг 04, 2010 2:33 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=22834_1464642450.png) |
Rampage |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Както казва узумаки,всички фенове сме лееееко мръднали.При мене е по-зле-това дето го гледам/чета вече взех да го сънувам и да се вкарвам в големи филми.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН... ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Мръднал ли съм? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Авг 07, 2010 1:21 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=22834_1464642450.png) |
Rampage |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Нито се правим на тарди,нито сме такива.Просто психологически сме настроени на такава вълна.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН... ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Мръднал ли съм? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Авг 07, 2010 1:28 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6319_1693147043.png) |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Evstatiev92 написа: Абе вие нарочно ли се правите на тарди или сте си такива? Досега не са ми са случвали таквиз работи да говоря глупости като баки, някви произволни японски думи, измислени викове и т. н. На последната нова година група фенове търчахме цялата нощ и крещяхме weaboo лафове докато ни прегракнаха устите ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Тъй де, не всеки ден можеш да си крещиш "банкай" на воля из града ![=))](./images/smilies/=)).gif) Като цяло покрихме имената на масата техники в по популярните шонени + десетките възклицания, които придружавахме със съответните фейсове ![=))](./images/smilies/=)).gif) Весело беше ^^ Та между това пияница да вика "ти мени уважаъш ли ма" и "~kai" лафове предпочитам второто.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Мръднал ли съм? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Авг 07, 2010 3:24 pm |
dIaMoNdGiRl |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
|
...
Последна промяна dIaMoNdGiRl на Сря Май 22, 2013 11:13 am, променена общо 1 път
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Мръднал ли съм? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Авг 07, 2010 3:51 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=41057_1308752923.png) |
mtaci |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
Аз на тренировките преди тренирах кикбокс и когато ни карат да тичаме километри като се умора и почнат да ме минават си викам на ум копелета няма да ме изпреварите няма да се предам и т.н :Д:Д тичаааааай :Д или пък когато ме пуснат да се бия срещо някой :Д Edit: сега гледам едно сериалче heroes и като нещо яко стане си викам на ум yaaaaataaaaa ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) или пък като някой ме пита кой си ти от скайп или от някъде и му викам hero nakamura :Д
_________________ Kateikyoushi Hitman Reborn
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Мръднал ли съм? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Авг 07, 2010 8:51 pm |
dIaMoNdGiRl |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
|
Това аниме и аз щях да го гледам ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) Днеска подивях от щастие, като видях, че Sawako от Kimi Ni Todoke е моята зодия. Offtopic- вече колко пъти стана засичам, че винаги точно моята зодия я ползват като синоним за срамежлив и социално неспособен... Вижте точно Sawako или Хината от "Наруто"...
Последна промяна dIaMoNdGiRl на Сря Май 22, 2013 11:05 am, променена общо 1 път
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|