Попринцип май бях писал, че записвам всичко на дискове, но в последно време само гледам и трия, всичко добро се качва на различни сървъри, а със съвременните скорости на интернета нямам проблем да изтегля каквото искам по-бързо, отколкото мога да го изгледам ^^
Заглавие:
Публикувано на: Съб Фев 16, 2008 11:16 pm
Fox
Регистриран на: Съб Мар 03, 2007 11:48 pm Мнения: 163 Местоположение: На шестото небе
гледам 1-2 AMV, ако ми хареса тегля и записвам, за да гледам когато имам време. Дано скоро паднат BlueRay песачките, че с DVD-та вече имам около 140 и нема къде да ги държа
_________________ Kenny Dalglish & Sir Alex Ferguson walk into a bar. The barman says "sorry Kenny, only over 18s in here ЕФЕКТА ОТ МАНГА Е ПОЧТИ СЪЩИЯ http://myanimelist.net/profile/nozo
Заглавие:
Публикувано на: Пон Фев 25, 2008 8:31 pm
Yagami Light
Най-яките ги пазя на PC-то.Ама дори 160 GB не стигат понякога.(Филми,Музика,Анимета,Сериали and etc.)При този случай си ги записвам на DVD дискове и хоп в архива
Зависи от самото аниме,ако е някое което трудно се намира и е прекрасно веднага го записвам на диск,ако е просто някакво хубаво и обикновено аниме - тегля,гледам и трия.
Преди си ги пазех всички, но после ми потрябва място и ги разчистих едно хубаво. Записах само 1-2 и то на CD, щото нямам DVD Сега като изгледам някое и го трия.
Публикувано на: Чет Апр 10, 2008 3:04 pm
zlobcho
Регистриран на: Сря Сеп 12, 2007 11:22 am Мнения: 5597 Местоположение: няма ме
Гледам, тегля само цели, завършени сериали. Гледам, сийдвам накой друг месец и трия. Ако много ме впечатлило за този месец го изглеждам поне още веднъж два пъти и тогава трия. За да не тъжа за него се захващам да си търся друго по-яко и т.н.
Аз лично до едно време ги теглех и пазех,обаче нещата се объркаха....мама-сама ми изтри всичко свързано с Аниме на компа и бях принудена да гледам ОНЛАЙН във нета без тя да разбере ...обаче сега почнах пак да ги тегля и ги пазя
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения