|
Дата и час: Сря Фев 19, 2025 11:01 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Анимето с най-яка графика !? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Апр 02, 2010 10:57 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=39305_1422314274.jpg) |
Rado-oniichan |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Съб Мар 06, 2010 8:14 pm Мнения: 897 Местоположение: Сливен, София
|
Prophian написа: Не.Едното се нарича арт ,другото пре-релийз. ok whatevs' , ама все пак Black Rock Shooter изглежда мн добро от трейлъра.
_________________ 99% от хората хейтват БАСТОР, ако си от тези 1% които не го, сложи това в подписа си!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Анимето с най-яка графика !? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Апр 08, 2010 9:36 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3668_1293095746.jpg) |
mad73 |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Пет Мар 17, 2006 5:38 pm Мнения: 932 Местоположение: Велико Търново
|
XAOSA написа: Hellsing OVA x2 и Fate/stay night TV Reproduction доста добре
![Изображение](http://i237.photobucket.com/albums/ff302/madmax73/Signature_Hitsugaya_by_K_tsuki.png) 98% от младото поколение са опитвали трева. Ако си от тези 2%,който не са опитвали, сложи това под подписа си!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Анимето с най-яка графика !? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Май 07, 2010 2:21 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=34762_1297262671.jpg) |
flssdd |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Чет Юни 18, 2009 1:00 am Мнения: 1746 Местоположение: Bakatown
|
Iblard Jikan на Ghibli е истинска наслада за окото click, click и click
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Анимето с най-яка графика !? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Май 08, 2010 8:52 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=38029_1359205817.jpg) |
Loveless88 |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Сря Ное 25, 2009 3:53 am Мнения: 1132 Местоположение: Catania,Italy
|
Aз харесвам Death Note, Junjou Romantica..mnogo sa mi hubavi <3 Адски ме радват пичовете в Bleach Бякуя по-специално. Наруто същто..малко очите им са странни,но като цяло ми радват окото и Сасуке най-вече. Първият път като видях Vampire Knight не ми хареса, виждаха се само ОЧИ..тя и братовчедка ми като ме види, че гледам анимета все ми вика "пак ли гледаш ония с очите".обаче после ми хареса Канаме и Шики Сенри.Мисля,че арта на Курозука не е лош.Като цяло не харесвам жените в аниметата не знам може би зареди "очите" но близначките от Candy Boy може би са едни от най-яките аниме героини, които съм виждала,начело с Йоруичи от Блийч.В Gakuen Heaven пък е пълно с красиви мъже..както във всички Яой <3 а вчера свършх да гледам Shigurui..пълна изродщина е това!
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|