Katsura Kotonoha в последния епизод на School Days. Само се учудих как не ми взе акъла и не се уплаших.(може, защото беше очаквано)Съжалявам за спойла, но просто женската ревност си няма равна каквото и да говорим макар, че и Saionji Sekai също показа какво означава женската ревност. И най-лошото е, че всичкото е в името на любовта!
Ето картинка на двете с оръжията им:
П.С. С поста ми искам да покажа, че има и много по-опасни неща от нек'ви си там големи герои със свръх сили и прочие. Относно това има много примери, но също и силата на любовта в даден момент може да даде кураж и да направи някой слаб персонаж много опасен! П.С. 2. Ако не се възприеме като точен отговор по-отгоре текста, нека го формолирам- на всички жени, които ревнуват в аниметата и не са в единствено число, а в множествено!(вярно, че убива смисъла на темата, но има много примери и пак ще повторя- женската ревност си няма равна!
^ лесно. Ако не си от battle shonen, а се броиш за overpowered, обикновено това наистина е така. Примери: Anshin'in, Nagato Yuki, разните там герои, които представляват всесилни богове, Гуу, и тн.
Не знам защо, но мнението на Pretender-a ми се стори най-интересен от всички. А какви са тенденциите, всъщност, които правят темата скучна: random_guy_01: Goku random_guy_02: Alucard ... random_guy_32: Luffy random_guy_33: Yuuko, Tenchi Muyo /вдъхва повече доверие в поста, защото казва някой по-различен герой/. random_guy_34: ~ real shits - gods who actually are the strongest ~ random_guy_35: да, да Гоку е най-мощен, преди другите да са мигнали, вече е унищожил планета две. random_guy_36: Goku end of topic random_guy_37: Yagami Light, защото е умен и ще надхитри всички. ... //no real discussion happening random_guy_56: http://youtube.com/...., ако с това видео не ви просветлих, значи съм идиот. random_guy_57: plu random_guy_58: *posting a ranking list from world's otakuest shit site* random_guy_59: Това е много тъп лист, знам само 3 героя от листа и са поставени на най-ниските места. random_guy_60: Това е много тъп лист, знам 6 героя и не виждам герой от аниме, което са гледали 0.005% от всички отакута на света #, и защо има само мейнстрийм герои, тъп лист. random_guy_61: Goku. The_Pretender: The power of LOVE!
# който не е мощен
По темата: Kenshiro. Силата на Kenshiro е толкова overwhelming, че се появява и в други китайски децки, освен Юмрукът на Северната Звезда и има много contribution-и за него. Gintama Pokemon Even Madoka Както и други западни анимации И тенденцията продължава в новите продукции като Binbougami
Ето това е силата на Кенширо и неговият юмрук в "един свят на вечна борба между доброто и злото, между тъмнината и мрака" (от българския дублаж на гореспоменатото шоу).
velush написа:
Къв е смисълът да трупаш уийб точки, щом в магазина не продават тигани или чаршафи с намаление за тях?
Заглавие: Re: Кой е най-силният Аниме герой?
Публикувано на: Вто Авг 28, 2012 1:04 am
SSJ Kisoso
Потребители разглеждащи този форум: Genata89 и 26 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения