|
Дата и час: Пет Мар 14, 2025 8:27 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Вредят ли аниметата на личния ви живот ?  Публикувано на: Съб Яну 14, 2012 3:44 pm |
 |
anime_fan_st |
|
 |
Регистриран на: Пет Май 29, 2009 6:26 pm Мнения: 1062 Местоположение: Казанлък
|
Ааа, не. Не вредят. Защо да го правят?.. Все едно да се пита дали книгите или музиката, вредят на личния живот (ако човек го има разбира се.). Вярно че е хубаво да има някаква умереност, но това вече зависи от човека. Някои казаха, че им вреди на ученето. *sigh* Еее, завиждам им дори, защото аз все като отворя учебника и няма какво да се учи.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Вредят ли аниметата на личния ви живот ?  Публикувано на: Чет Яну 26, 2012 11:44 pm |
 |
Ensenga |
|
 |
Регистриран на: Нед Сеп 04, 2005 4:06 am Мнения: 3381 Местоположение: cyber-sekai
|
anime_fan_st написа: Ааа, не. Не вредят. Защо да го правят?.. Все едно да се пита дали книгите или музиката, вредят на личния живот само че аниметата водят до вманиачаване доста по-лесно от другите неща (щото са по-добри :>) за тва не е баш като книгите и музиката
_________________ skype: zenscape
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Вредят ли аниметата на личния ви живот ?  Публикувано на: Нед Яну 29, 2012 11:31 am |
 |
anime_fan_st |
|
 |
Регистриран на: Пет Май 29, 2009 6:26 pm Мнения: 1062 Местоположение: Казанлък
|
^ Ако за теб водят до вманиачване, то за други не. Примерно аз нямам проблем. Гледам напоследък по едно, две или три. Всичко е настроението, в което се намирам. Пък и защо да са по-добри? Нима казваш че няма добри филми, или добри книги и че всички анимета, които гледаш оценяваш с 10, защото няма други като тях? То тогава трябва да си много тесногръд
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Вредят ли аниметата на личния ви живот ?  Публикувано на: Пон Яну 30, 2012 3:07 am |
 |
ThundeR |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Чет Май 17, 2007 11:19 pm Мнения: 1701 Местоположение: Варна
|
Мне.. гледам доста рядко и само като неа нищо по-добро за вършене, никога не бих пропуснал възможност да се събера с некви познати за да кибича пред монитора и да зяпам нещо, дето мога да видя по всяко време по принцип.. де да знам, като цяло вече не ми действат толкова зарибително, сякаш преди 2-3 години бе малко по-различно >,>
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Вредят ли аниметата на личния ви живот ?  Публикувано на: Пон Авг 20, 2012 1:16 pm |
 |
lovelyangel666 |
|
 |
Регистриран на: Вто Апр 10, 2007 5:01 pm Мнения: 5243 Местоположение: Outer Heaven
|
И на мен ми промиха мозака тея анимета, хораааа  Не си сам, 4овек, има и други манияци като тебе, и аз се 4увствам по са6тия на4ин
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Вредят ли аниметата на личния ви живот ?  Публикувано на: Пон Авг 20, 2012 4:24 pm |
 |
Whisper |
|
 |
Регистриран на: Съб Май 26, 2007 3:24 pm Мнения: 1365 Местоположение: Wonderland Състояние: Potatoes Допълнително: I'm gonna be an unicorn.
|
Некво... никога не съм имала, че да ми вредят lol.
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Вредят ли аниметата на личния ви живот ?  Публикувано на: Пон Авг 20, 2012 10:34 pm |
 |
naruutto |
Модератор |
Регистриран на: Пет Апр 01, 2011 1:40 pm Мнения: 2563 Местоположение: Търговище-Русе
|
Pres написа: Какво е "личен живот"? то язе това се питам
|
 |
|
Заглавие: Re: Вредят ли аниметата на личния ви живот ?  Публикувано на: Пон Май 20, 2013 7:29 pm |
 |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Mikasa написа: При мен понякога вредят - нонстоп гледане на епизоди си отнема време. Невярно. Ей ме на, гледам си по 20, 25 епа на денонощие и съм ок. Даже доказах на науката, че и само 3 часа сън/нощ в продължение на години не се мре
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|