свалям, гледам , записвам на двд , трия и така от 2-3 месеца с един приятел направихме колекция 30тина двд .мне е незаконно плюс това някой анимета вече трудно се намират след година две да не говорим
_________________ "Никога не подценявай човека, който прави крачка назад, защото може и да се засилва..."
Заглавие:
Публикувано на: Нед Окт 28, 2007 4:18 pm
banana
Регистриран на: Сря Май 02, 2007 10:12 pm Мнения: 711 Местоположение: In the Dawn of Nothingness
абе ... имам 700 ГБ Hard Disk та, тегля и пазя ...
P.S. - м/у другото аз много внимателно избирам какво да гледам , не е имало и 1 път, да си изтегля нещо и да не ме кефи ... имам много "злобна" преценка
"?Kакво правите с аниметата си?" Това звучи все едно мърсувам с епизодите на любимите ми анимета което понякога се случва Аз засега пазя, но като ми останат по-малко от 50 ГБ свободни, ще запиша всичко на дискове
Всичко що се изгледа (и изчете), освен ако въобще не ми е харесало се записва на ДВД-та, а после се складира някъде^^ (най-често в класьор или просто кутия) {мисля да си построя царство от дискове }
_________________ Zoku~
Заглавие:
Публикувано на: Пон Окт 29, 2007 12:59 am
minus
обикновенните анимета ги гледам и ги трия с презумцията че ако ми се догледат пак ще си ги изтеглия... култовите анимета или ги свалям на диск ( както е с One Piece... Elfen Lied... ... ... ) или направо си оставям на компа всички епизоди ( както Naruto... ).
Май от всичко по малко
Заглавие:
Публикувано на: Пон Окт 29, 2007 10:25 pm
KPyMaTa
В началото кат почнах да гледам анимета бех на тъпо PC и се си ги триех ама са си зех лаптоп с повече памет и си оставям аниметата на харда, ако ми харесат мн си ги записвам на двд а когато свърши местото на харда трия тва кет е най-малко вероятно да го гледам 2ри път.А за анимета големи кат Наруто или Слам дънк просто гледам 10тина еп. и после трия
Заглавие:
Публикувано на: Вто Окт 30, 2007 2:17 pm
jikaaaa
Тегля-гледам,тегля-гледам,по едно време,когато вече началната страница на нет-експлорера почне да се отваря за повече от 2 минути,трия всичко.И после пак от начало.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 21 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения