^^TeN ТеN^^
Ти си варха кефи6 ме направо навря Сакура в боклука браво Изя6 се от яад Sasuke's_Fenche в тази воина 6а спечеля аз . И на 24 януари имах рожден ден може6е да ми прати6 SMS мьр6а ама аз идвам на твоя рожден ден нали оооо
Едит:
Как 6а са оправдаe6 искам да видя а Sasuke's_Fenche
faye чети правилата. Двойни постове не са позволениОще по-малко ако разликата е 3 минути
И двете са сладинки ама Сакура по ме кефи!!!В Хината ме дразни това 4е всеки пат като види Наруто припада.Знам 4е е лудо влубена в Наруто ама.... Поне не може ли да се контролира!
Попринцип не ми харесва Hinata изобщо, някакси ... казват й сладка, според мен изглежда доста лигаво. Гласувах за Sakura, но вече се чудя, не мога да избера една от двете, в Naruto няма "по-добър герой", всички са на едно ниво.
Sasuke's_Fenche извинявай мн ама Сакура не казва ли напрекаааааааснато "Сасуке -кун" "Сасуке-кун" а? а пък мисля че Сакура е една от най-тъпите от анимето една щото има още няколко като един от електрическите ама тфа е др тема!и Сакура има гърди ама не по-голмеи от Хината
Е да,ама Хината не припада ли всеки път като види Нрауто???
Сакура!!! Вярно е че е мн зле в малките серий,обаче в Шипуден Не мога да и се нагледам!!!!!!!!!Съвсем друг човек е...а Хината и тя е мн мн сладичка обаче Сакура повече ми харесва
Това е труден въпрос, защото Сакура е пикла в мормалния наруто а в Шипудена е вече голяма силна, ама Хината е по-сладка но е по слаба.... Хината е по-добрата, а Сакура е силната, значи съм за Хината
Заглавие:
Публикувано на: Пон Фев 25, 2008 9:41 pm
NOXITA
_________________ Ashita no imagor niwa wasureteru you na sono bashinogi no kotoba nante iranai itsumo yori sukoshi nagabikase gita no daijoubuGEEMU nara mata sagasebaii
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения