|
Дата и час: Съб Фев 15, 2025 10:21 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Сеп 03, 2007 2:07 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8094.png) |
Jotto |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Пет Апр 20, 2007 11:55 pm Мнения: 334 Местоположение: Mayna town
|
Тегля, гледам, харесва ми, правя ДВД и се старая релиите които записвам да са качествени, нареждам си ги по специален ред (защото имам много ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) )
А ако анимето не ми хареса особено по принцип го трия.
Иначе имам отделен хард диск за анимета 60 гигабайтов, но по принцип всичко на двд-та се качва.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Сеп 03, 2007 4:38 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4067.jpg) |
dggm |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Съб Апр 01, 2006 2:53 am Мнения: 182 Местоположение: Варна
|
Kimeera написа: Тези, които най-много са ми харесали записвам на дискове и когато имам желание си ги гледам отново, а другите ги трия. Нямам чак толкова място за да си го оставя на компа :/
И аз така - 80% трия, 20% записвам
_________________ Air France SUX
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Сеп 05, 2007 4:52 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=9252_1318239143.gif) |
Spiderm@n |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
Свалям, гледам, пека (пека, гледам), трия.
Ако много ми е легнало.
Свалям, гладам, пека (пека, гледам), свалям друга версия, гледам, пека (пека, гледам)..........., трия всичко освен най хубавата (извод, имам 4-5 версии на Evangelion и Platinum ми седи на харда вече 4-5 години ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) ).
Цитат: Тегля и после ако ми се догледа пак пак тегля . Иначе сега сам решл да си направя една хубава картотека с дискове върхо които ще запиша всички епизоди на Bleach а след време и на Naruto ! Naruto - 9 DVD-та сериала + 1 DVD филмите и допълнителните екстри, Shippuuden не влиза в сметките, още не е събрал за 1 DVD, 1-2 серии му остават ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) :):).
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|