|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 1:17 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Аниме флейм ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юни 13, 2010 2:14 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=37811_1271426943.png) |
neorok |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Чет Ное 12, 2009 11:58 am Мнения: 285 Местоположение: Sofia, Eco-Dome Drujba
|
Violence написа: Не, че защитавам някое аниме, но..... защо си "губите времето" да гледате цялото аниме? Като не го харесваш е нормално да го дропнеш поне на 3-4 епизод най-много. ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif) то ако не изгледаш поне 6-7-8 епизода ми е интересно какво ще разбереш от едно аниме... Това че те е фанал съклета още на 3тия еп. си е друга тема. one word ... Juuousei - как можаха да усерЪт края на това аниме... всичко се развива перфектно до самия край... след това за 10-15 мин му е*аха мамата на анимето
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Аниме флейм ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юни 13, 2010 2:22 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=32142_1277461110.png) |
Violence |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Нед Фев 15, 2009 9:30 pm Мнения: 125 Местоположение: Там, където ти никога няма да бъдеш...
|
neorok написа: то ако не изгледаш поне 6-7-8 епизода ми е интересно какво ще разбереш от едно аниме... Това че те е фанал съклета още на 3тия еп. си е друга тема. Зависи колко еп-а е анимето, не може да е 13 епизода и ти на 8-я еп да разбереш, че анимето е зле...Е, възможно е и всичко да се пр**бе накрая на анимето, но все пак... xD
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Аниме флейм ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юни 27, 2010 6:50 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=34762_1297262671.jpg) |
flssdd |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Чет Юни 18, 2009 1:00 am Мнения: 1746 Местоположение: Bakatown
|
Рядко се натъквам на такива и още по-рядко го казвам, но артът на Miyori no Mori ми бърка в здравето. Изгледах го заради историята и идеята, които даже са под средното ниво, повечето персонажи са ![:doh:](./images/smilies/doh.gif) без кой знае колко развитие, но специално за визуалната част (особено как са нарисувани хората) мога да кажа, че е грозна, дразнеща и тварежна. Като прибавя и уникално тъпите диалози и ситуации направо се чудя как съм го изтраял цялото. Тези, които са го правили, ги имам за кадърни, но това си беше едно голямо разочарование.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Аниме флейм ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Авг 26, 2010 3:10 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=40369_1628867798.jpg) |
Ludicross |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
Регистриран на: Съб Май 29, 2010 6:31 pm Мнения: 2134 Местоположение: Велико Търново
|
Darker Than Black - супер яко аниме, но ....... ЗАЩО ТЕЯ Т*ПАНАРИ У*РАХА ТАКА ЯКО КРАЯ НА ВТОРИЯ СЕЗОН ?!?!?!?!
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Аниме флейм ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Авг 26, 2010 4:24 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=40369_1628867798.jpg) |
Ludicross |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
Регистриран на: Съб Май 29, 2010 6:31 pm Мнения: 2134 Местоположение: Велико Търново
|
Дори да ми е любимото аниме, дори да е свързано с историята, не мога да спомена колко дразнещо ми беше да гледам частта с "единственото момиче останало на тоя свят и нейния собственоръчно направен робот" от Clannad, а още повече, подобно на това, от Kanon (2006), макар че там не помня вече какво ставаше
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Аниме флейм ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Сеп 03, 2010 5:52 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=27985_1286709211.jpg) |
Claymore47_Fen |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Сря Авг 27, 2008 12:04 am Мнения: 1311 Местоположение: Голямо село,Малък град---->Плевен
|
Подробните причини защо ДБЗ СЪЪЪКС! ![:headbang2:](./images/smilies/headbang.gif) Защото: а)Има УМОПОМРАЧИТЕЛНО тъпа и бездарно измислена история.Повече от Белината и Хънтъра. б)Арта е абсолютен наръчник на това как НЕ се рисува аниме. в)Отново-арта и специфично,явно наторените с тор ОГРОМНИ коси които имат героите. г)Нещо по което Блийч,Наруто и Уан Пийс го бият-скиловете.Сериозно изтърпял съм само 2 АМВ-та и честно казано не ме впечатляват.Тъпо са нарисувани(като всичко в това аниме),но поне да бяха оригинални.Но НЕ!Само някакви лазерни/силови лъчи и оригиналната може би за тъпите западняшки комикси свръхчовешка физическа сила. д)Фенсървис-Да прочетохте правилно.Всяко шонен аниме трячва да има поне една фенсървис гоероиня но тази булма или както се казва е тъпо момиченце. е)Злодеите-Съжалявам но знам само за един със звучното име Пиколо. ![=))](./images/smilies/=)).gif) Във Блийч и наруто поне показват някакъв треторазряден куулнес злодеите ама тука и това няма. Та горе долу това е. Правила на форума: 6.3. Забранено е и писането на свързани/залепени думи и символи с повече от 40 знака (включително и емотиконки). 1.2. Не прекалявайте с емотиконките и прекомерното използване на пунктуационни знаци (!!!!!???!!11!!oneone). Zlobcho: Май няма да е лошo да ги прочетешchosef написа: I hate you guys... Мисля, че причината за липса на орговор е, че хората ги мързи да четат километрични постове. Поне си прогоних сънливостта като го писах, та не е нахалос. Аз го прочетох и КОЛКОТО и да ми е трудно да се сдържа(по повод ЕВА-та),ще го направя.А комикса в линка е РОФЛМАО!
_________________ MyMangaList MyAnimeList
![Изображение](http://store.picbg.net/pubpic/53/B7/5667f7e256ac53b7.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|