Дата и час: Съб Фев 08, 2025 1:17 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 16 от 16 [ 235 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 12, 13, 14, 15, 16
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Аниме флейм
МнениеПубликувано на: Нед Юни 13, 2010 2:01 pm 
Аватар

Мислех си, че ще се оправи и тоя Зеро ще убие Канаме и другите вампири, и ще почне да преследва и трепи другите вампири и т.н. .

МнениеПубликувано на: Нед Юни 13, 2010 2:14 pm 
Аватар

Violence написа:
Не, че защитавам някое аниме, но.....
защо си "губите времето" да гледате цялото аниме? Като не го харесваш е нормално да
го дропнеш поне на 3-4 епизод най-много. :mrgreen:

то ако не изгледаш поне 6-7-8 епизода ми е интересно какво ще разбереш от едно аниме... Това че те е фанал съклета още на 3тия еп. си е друга тема.

one word ... Juuousei - как можаха да усерЪт края на това аниме... всичко се развива перфектно до самия край... след това за 10-15 мин му е*аха мамата на анимето :x

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 13, 2010 2:22 pm 
Аватар

neorok написа:
то ако не изгледаш поне 6-7-8 епизода ми е интересно какво ще разбереш от едно аниме... Това че те е фанал съклета още на 3тия еп. си е друга тема.

Зависи колко еп-а е анимето, не може да е 13 епизода и ти на 8-я еп да разбереш, че анимето е зле...Е, възможно е и всичко да се пр**бе накрая на анимето, но все пак... xD

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 27, 2010 6:50 pm 
Аватар

Рядко се натъквам на такива и още по-рядко го казвам, но артът на Miyori no Mori ми бърка в здравето. Изгледах го заради историята и идеята, които даже са под средното ниво, повечето персонажи са :doh: без кой знае колко развитие, но специално за визуалната част (особено как са нарисувани хората) мога да кажа, че е грозна, дразнеща и тварежна. Като прибавя и уникално тъпите диалози и ситуации направо се чудя как съм го изтраял цялото. Тези, които са го правили, ги имам за кадърни, но това си беше едно голямо разочарование.

МнениеПубликувано на: Сря Юни 30, 2010 10:54 pm 
Аватар

Това новото... House of Five Leaves - много добри пейзажи наистина, но все пак не съм тръгнал да гелдам картинена изложба, а аниме.
1. Лицата на героите са нарисувани по адски грозен начин - опитали са се нещо ново ли да приложат какво не знам, но нямат нищо общо с аниме стила.
2. Историята е толкова бавна, че няма накъде...
3. Няма достатъчно музика, ако изобщо имаше някаква по време на епизода и действието се развива бавно
Заключение:
Става за къзните часове, когато вече започват да те боялт очите и някак си трябва да заспиш, иначе - не.

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 26, 2010 3:10 am 
Аватар

Darker Than Black - супер яко аниме, но ....... ЗАЩО ТЕЯ Т*ПАНАРИ У*РАХА ТАКА ЯКО КРАЯ НА ВТОРИЯ СЕЗОН ?!?!?!?!

МнениеПубликувано на: Чет Авг 26, 2010 4:14 am 
Аватар
Anime Hunter

^ Отговора е много лесен :lol: ЗАЩОТО МОГАТ :lol:

МнениеПубликувано на: Чет Авг 26, 2010 4:24 am 
Аватар

Дори да ми е любимото аниме, дори да е свързано с историята, не мога да спомена колко дразнещо ми беше да гледам частта с "единственото момиче останало на тоя свят и нейния собственоръчно направен робот" от Clannad, а още повече, подобно на това, от Kanon (2006), макар че там не помня вече какво ставаше :lol:

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 03, 2010 5:52 pm 
Аватар

Подробните причини защо ДБЗ СЪЪЪКС! :evil: :evil: :twisted: :death: :pokey: :headbang2: Защото:
а)Има УМОПОМРАЧИТЕЛНО тъпа и бездарно измислена история.Повече от Белината и Хънтъра.
б)Арта е абсолютен наръчник на това как НЕ се рисува аниме.
в)Отново-арта и специфично,явно наторените с тор ОГРОМНИ коси които имат героите.
г)Нещо по което Блийч,Наруто и Уан Пийс го бият-скиловете.Сериозно изтърпял съм само 2 АМВ-та и честно казано не ме впечатляват.Тъпо са нарисувани(като всичко в това аниме),но поне да бяха оригинални.Но НЕ!Само някакви лазерни/силови лъчи и оригиналната може би за тъпите западняшки комикси свръхчовешка физическа сила.
д)Фенсървис-Да прочетохте правилно.Всяко шонен аниме трячва да има поне една фенсървис гоероиня но тази булма или както се казва е тъпо момиченце.
е)Злодеите-Съжалявам но знам само за един със звучното име Пиколо. =)) =)) =)) Във Блийч и наруто поне показват някакъв треторазряден куулнес злодеите ама тука и това няма.
Та горе долу това е.

Правила на форума:
6.3. Забранено е и писането на свързани/залепени думи и символи с повече от 40 знака (включително и емотиконки).
1.2. Не прекалявайте с емотиконките и прекомерното използване на пунктуационни знаци (!!!!!???!!11!!oneone).
Zlobcho: Май няма да е лошo да ги прочетеш

chosef написа:
I hate you guys...
Мисля, че причината за липса на орговор е, че хората ги мързи да четат километрични постове. Поне си прогоних сънливостта като го писах, та не е нахалос.

Аз го прочетох и КОЛКОТО и да ми е трудно да се сдържа(по повод ЕВА-та),ще го направя.А комикса в линка е РОФЛМАО! =))

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 05, 2010 4:24 pm 
Аватар

D.gray-man направо ми бърка в мозъка никога няма да го изгледам ужассс :pokey: и Vampire Knight на него заспах за 1 час 2 пъти сигурно :headbang2:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 16 от 16 [ 235 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 12, 13, 14, 15, 16

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]