Аз бих гушнала..хм:
1)Тamaki и Haruhi(Ouran Host Club)
2)Jin(Samurai Champloo)
3)Rock(Black Lagoon)
4)Haruhi(The Melanholy of Haruhi Suzumiya)
А да и Ranma от Ranma1/2(него до припадък)
_________________ Acrius appetimus nova, quam iam perta tenemus (лат)
Заглавие:
Публикувано на: Сря Юни 13, 2007 2:44 pm
KISSSY
Spamoza Vulgaris
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
Haji ops: (Blood+) и Chado (Bleach) толкова е миличък и Toushirou а да не говорим пък Nova а Yagami Light направо ще го изнасиля
мноооооого съм съгласна за Лайт...няма да си тръгне жив!Нито пък Бякуя, какъвто е сухар само му трябва някой да го натисне. Тоширо може да се ползва за плюшена играчка мн е сладък. Ичиго и Ренджи бих ги удушила от гушкане и не само... ops: (особено както обичат да рисуват Ичи съблечен от време на време-майко мила ) Ячиру искам и аз да си я нося на рамото мн е сладкааааа! Или пък онзи капитан Кйораку дето само лежи пие и задява жени...
dripper Писането на кирилица е задължително. Мерси че ми напомни
Последна промяна KISSSY на Нед Юни 17, 2007 7:47 pm, променена общо 1 път
Заглавие:
Публикувано на: Чет Юни 14, 2007 7:54 pm
bogy_shashav
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 6:45 pm Мнения: 1074 Местоположение: Окопите около бананова република Уъркшопия
Abarai Renji
Grimmjow
Uchiha Sasuke
Yano - bocura ga ita
InuYasha
Howl - Howl's.Moving.Castle
Eduard - Full Metal Alchemist (не знам дали му написах правилно името)
Ashitaka - Mononoke Hime
Haru - Grove Adventure Rave
Chrno
от Juuousei главния герой на който името не се сещам в момента
Ми... май сам писал тука ама нищо не пречи пак да се разпиша та бих гушнал 90% от женското съсловие в аниметата (Джирая-сама ис маи идол къз хи ис по первезен и от мене )
Публикувано на: Пон Юли 02, 2007 10:23 pm
dark___devil
Леле пич ти не ис добре само 90% Аз като почна да ги гушкам..... няма да се свърши скоро ще има поне 101%......абе интересно ми е Ranma дали може да мине за момиче???
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 33 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения